Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Erre ugye rá lehet vágni, hogy az éppen felgyógyult Sergi jobb állapotban van mint az utazó Touré?LG írta:Én még most bizom abban, h azért nem kezd, mert az Ak után nem akarja Pep megerőltetni, de csereként be fog állni. Amúgy van esély a távozására, de még változhatnak jó irányba is a dolgok. Mindenesetre nagyon szomorú lennék, ha ilyen körülmények között menne el. Félek, h később akkora hibaként emlegetnék, mint mikor a RM elengedte Makelelét.menczel írta:Yaya megint nem kezd. Sztem egyértelműen formahanyatlás, motiálatlanság, személyes konfliktus van a háttérben ezek után. Gyanus h nyáron távozni fog :S
Én még most bizom abban, h azért nem kezd, mert az Ak után nem akarja Pep megerőltetni, de csereként be fog állni. Amúgy van esély a távozására, de még változhatnak jó irányba is a dolgok. Mindenesetre nagyon szomorú lennék, ha ilyen körülmények között menne el. Félek, h később akkora hibaként emlegetnék, mint mikor a RM elengedte Makelelét.menczel írta:Yaya megint nem kezd. Sztem egyértelműen formahanyatlás, motiálatlanság, személyes konfliktus van a háttérben ezek után. Gyanus h nyáron távozni fog :S
Hát Touré tegnap nagyon rosszul játszott, elpattantak tőle a labdák, rosszul játszott meg sokat, nem szűrt elég jól. Ellenben hadd emeljem ki a pozitívumokat is: olyan indításai voltak, amikkel egyből gólhelyzetbe került jó néhány játékos.Barcaman14 írta:A tegnapi nem az ő meccse volt, igaz a csapatának sem ment valami jól a játék. Az utóbbi időszakban nem éppen a tavalyi Tourét láthatjuk játszani, de bízom benne hogy csak úgy mint tavaly, úgy idén tavasszal is előtérbe kerül és sokat fog játszani. Busival nincs semmi gondom, de azért Yaya nagyobb klasszis. Egy nagyon fontos játékos számunkra, és ezt Pep is tudja, úgyhogy meg kell adni neki az elegendő játéklehetőséget különben.....
A metakommunikációja alapján nem vennék rá mérget h még két évet kitölt nálunk. Látszik h nincs kibékülve azzal h nem elsőszámú vkp hanem egyik a kettőből, a játszott idő alapján.messideco írta:Remélem az majd 33 évesen leszmenczel írta:szeretne egyszer visszamenni és a PLben játszani.Grat a díjhoz Yaya! Sok sikert Burkina Faso ellen!
Vonatkoztassunk már el attól, hogy minden játékost a pénz irányít. Sokkal nagyobb érdem, ha a sikereiről emlékeznek rá, mintsem a fizetéséről. Szerintem Yaya is egy ilyen játékos. Nem a pénz motiválja, máskülönben már rég aláírt volna a Cityhez.katalunya írta:Rossz irányba
tavaly sokkal jobb volt bár én akkor sem láttam benne nagy dolgokat.
de pep megtalálja a helyes utat itt is(remélhetőleg) mer ez így nem mehet
És mondjuk szerintem se meg egy a citybe,de lehet h vonzó neki ez az ajánlat mer ott a bátya,meg elég sok ott a pénz...
Biztos jól fog teljesítenikilibarca írta:Teljesen megérdemelte , kiváló játékos .Nem szabadna őt elpazarolnunk még jó pár év benne van.
Grat Yaya remélem ANK is jó teljesít!
Rossz iránybaRivaldo11 írta:Yaya nem fog elmenni, felesleges ezen rágódni. Tisztában van azzal, hogy ennél jobb helye nemigen lehet, és azt is sejtenie kell, hogy hamarosan eljön az Ő ideje is, mint tavaly.
Busquetset meg ne minősítsük le, nagyot fejlődött a srác, ezt észre kell venni.
Igen én ettől tartok egy kicsit mivel nem is az lehet a vonzó, hogy új kihívás számára a PL hanem, hogy a testvérével együtt játszhat.madmushroom írta:Mancini állítólag yaya-t is nagyon szeretné a man.cityben látni. Remélem nem fog létrejönni ez az üzlet, nagyon remélem.