Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem azt írtam le, amit én szeretnék, hanem amit valószínűnek tartok. Még ha senkire se lenne szükség, akkor is kell valakikkel kampányolni az elnökjelöltenek. Ribery sztem kiesett. Amit tavayl nyáron művelt, azzal nem nyerte el a vezetőink tetszését, annyi biztos!Ronaldinho&Barca írta:Henry 1 év múlva Amerikába fog szerződni, ezt rég elmondta, badarság, hogy a cityhez megy, annyi játékost igazolnak, aztán 13-14 játszik csak általában.. hozzátartozik hogy így se érnek el semmit.
Szerintem csatárt ostobaság igazolni. Itt van Bojan, hatalmas tehetség, lehetőséget kell neki adni, a megfelelő fejlődése érdekében. Fabregasért nagy harc lesz, az ágyúsok és a Barca vezetői között, őt mindenképpen meg kéne szerezni, de piszok nehéz lesz, főleg ha az arsenal idén elérne valamit. Bal oldalra pedig 1 alternatíva van, az Ribéry jelen állás szerint nálam ő prioritást élvez az igazolások terén.
Egyik játékost sem írnám le még, mindegyikük elég fiatal még mindig, K9 pedig még nem is játszott nálunk egy meccset sem.aynas írta:egy játékost kellene venni a nyáron, de őt minde áron.
A neve: FABREGAS
kicsit számoljatok utána
megvettük Henriquet 10?
Cacarest 15
Csigrinszkijt 25
Keirrison 10 ?
ez nálam a kidobott pénz kategóriába tartozik. ebből futotta volna Cesre. Igaz, hogy elment 16 évesen, de a helyében sokan így tettek volna.
A középpályára ő kell mindenképpen. 40-45 millió eurót is megér!!!
Azért mert a Citynek ocsmány sok pénze van,nem fognak többet fizetni Titiért mint amennyit ér....és ha ez komolyan igaz amit irtál,irtak,akkor nem hinném hogy Ribery fog érkezni inkább belevonják Robinhot az üzletbe.Meglátjuk,télen még ne jöjjön senki..majd nyáron.ha szükségesLM10 írta:A SPORT szerint a következő idénytől a City szerződtetné Henryt. Sztem jól járhatnánk ezzel. Henry még lehúzza ezt a fél évet nálunk, és utána én továbbadnám. Mivel a Cityről van szó biztos kaphatnánk 10-15 millát(csak nyáron lesz 33+1 év lesz hátra a szerződéséből). Henry helyére pedig a nyáron Ribéryvel erősítenék.
Te ezt mind megvennéd? Agüerón kívül mindenki maximum a padra lenne jó, padozni meg pl.: Anderson minek jönne, amikor tuti kezdő a MAN.UTD.-be?Cáceres14 írta:na akkor erre az évre utolsó üzenetemben írok egy pár olyan játékost aki jó lenne a barcába:
Sergio Kun Aguero-ő azért mert gólerős, gyors, feltudja venni a versenyt magas védőkkel szemben pl.chygrynskiy ellena balszélre hoznám csak az a baj,hogy eléggé drága
jonny evans-nagyon tehetséges középhátvéd ugye a man.un-ban játszik ahonnan piqué is jött
david mendes da silva-tud játszani irányító középpályást,védekező középpályást meg jobbhátvédet is![]()
anderson a szintén manchesteres jó lenne ini vagy xavi cseréjének
mehmet topal-tehetséges védekező középpályás
Off: Húú mennyi embert tudnék én felsorolni akit szivesen látnék a csapatban csak kb egyik sem jönne el, nem sok értelme lenne...Fernando írta:Azt mondtad nem írsz több nevet. Akkor most miért írsz?Cáceres14 írta:na akkor erre az évre utolsó üzenetemben írok egy pár olyan játékost aki jó lenne a barcába:
Sergio Kun Aguero-ő azért mert gólerős, gyors, feltudja venni a versenyt magas védőkkel szemben pl.chygrynskiy ellena balszélre hoznám csak az a baj,hogy eléggé drága
jonny evans-nagyon tehetséges középhátvéd ugye a man.un-ban játszik ahonnan piqué is jött
david mendes da silva-tud játszani irányító középpályást,védekező középpályást meg jobbhátvédet is![]()
Azt mondtad nem írsz több nevet. Akkor most miért írsz?Cáceres14 írta:na akkor erre az évre utolsó üzenetemben írok egy pár olyan játékost aki jó lenne a barcába:
Azért nem tud a City döntően beleszólni a bajnoki címbe mert még mindig Bellamy az '1ik legjobb" játékosuk.neobarca írta:Lehetséges, hogy igazad van. Mondjuk én nézem a city meccseit és sztem az 1ik legjobb játékosuk. Nagyon jól lő és jól cselez. És szerintem a gyorsasága sem semmi. Szem vízhordónak jöhetne!Rivaldo11 írta: Tényleg le kellene rá csapni-feltéve ha cél az 5. hely.
A Barca nem tucatemberek gyüjtőhelye, ide még a padra is kevés.
Nem tudom. Szerintem így is van olyan támadónk, aki nem kap elég lehetőséget-Bojan. Bellamy olyan lenne itt, mint a madridnál Faubert. Fizetett turista, semmi több. Inkább Titi helyettesét kellene megtalálni, az mindenképp szükséges lenne. Robinho úgy tűnik nem jön, ez esetben kiváncsi vagyok, ki jöhet szóba. Még az is lehet, hogy ez a kérdés tényleg csak nyáron rendeződik, Pedro is egyre jobb. Meglátjukneobarca írta:Lehetséges, hogy igazad van. Mondjuk én nézem a city meccseit és sztem az 1ik legjobb játékosuk. Nagyon jól lő és jól cselez. És szerintem a gyorsasága sem semmi. Szem vízhordónak jöhetne!Rivaldo11 írta: Tényleg le kellene rá csapni-feltéve ha cél az 5. hely.
A Barca nem tucatemberek gyüjtőhelye, ide még a padra is kevés.