Őszintén szólva én Caceres játékában nem látok akkora javulást mint itt sokan. Továbbra is éretlen a játéka. Azt itt is bebizonyította, hogy gyors, technikás és remekül tud szerelni, de rengeteg amatőr hibát követett el.Nagyon gyakran rossz passzokat adott, máskor nem ért oda fejeseknél, olyan hibái voltak, amiknek a kiküszöböléséhez rutin kell. Most a Juvéban állandó kezdő. Láttam is néhány Juve meccset. Támadásban nagyon jó, persze meg se közelíti Alvest, de elég jó, viszont védelemben továbbra is vannak hibái. Nemegy rossz passza van, kapkod, könnyen elmennek mellette, gyakran lő az ő embere gólt. Látható némi javulás, hiszen magabiztosabb mint nálunk volt, de ne feledjük, h a Juve jelenleg csak egy erős középcsapat, míg a Serie A látványosan lassabb mint a Primera. A lassú olasz bajnokság ellenére is követ el amatőr hibákat, ha visszajönne, ugyanaz lenne mint tavaly, túl gyors lenne itt neki minden, kapkodna, ebből kifolyólag hibázna. VAlóban, valamennyit javult, de egy gyengébb csapatban, egy jóval gyengébb bajnokságban játszik. Majd, ha a Juvéban már tényleg szinte tökéletesen hozza le a meccseket, akkior azt mondom, hogy jöjjön vissza, jelenleg sztem nincs helye. Fejlődőképes, de neki rendszeres játék kéne, a rotáció se lenne neki jó. Amint kihagyna 2-3 meccset, máris jönnének tucatjával a bakik. Őszintén szólva nembánom, ha viszi a Juve. Nagyot nem bukunk rajta, ennyi benne van a pakliban.
Amúgy ha már egy kölcsönben levő játékosról van szó, megkérdezném, h a többieknek hogy megy???
Keirrison tudom h nem játszik, őt nem írnám le, tehetséges, nem is kicsit, sztem lehet télen megbeszéljük a Benficával h adják vissza, aztán mehet máshova kölcsönbe.
Ott van még
Hleb. A statisztikáit megnéztem, 1 gól, 0 gólpassz, de ez nem mérvadó, hiszen a Stuttgart rémes formában van, senkinek sincsenek a csapatban jó statjai. Ami ellenben mérvadóbb, az, hogy alapember, rendszerint kezdő. Az érdekelne, hogy megy neki a játék, hasznos, bejönnek a cselei???
Henrique róla a statok annyit árulnak el, hogy a Racing meccseinek nagy részét kezdőként végigjátssza, továbbá a transfermarkt szerint a Racing legértékesebb játékosa. A Racing gyenge csapat, így az a 25 kapott gól nem tűnik túl sokan, szóvakl aki látott Racing meccset, az megírhatja, hogy megy neki a játék.
Előre köszönöm az információkat!