Huhh ez érdekes lett.

Vagy lehet, hogy én értettem félre és Ti jól

Amúgy kint van főoldalon is!szajko írta:Ha visszább olvasol látod, hogy akik a nyáron távoztak mind meglettek hívva, köztük Eto'o is. Remélem ott lesz.Colos írta:Nem tudtok arról valamit, hogy a nyáron távozott játékosok (különösen Eto'o) ott lesznek-e ma az ünnepségen?
Ha visszább olvasol látod, hogy akik a nyáron távoztak mind meglettek hívva, köztük Eto'o is. Remélem ott lesz.Colos írta:Nem tudtok arról valamit, hogy a nyáron távozott játékosok (különösen Eto'o) ott lesznek-e ma az ünnepségen?
1." Nem lehet,biztos" vs. "csupán leírtam a véleményem" LOLBoYka írta:Nem lehet,biztos.Nem korbácsolok én semmit,csupán leírtam a véleményem,amivel lehet egyetérteni/cáfolni...nem érdekel.madmushroom írta:Lehet, hogy nem voltál még itt a fórumon de ezt a témát már szétrágtuk, ne korbácsoljuk az indulatokat!BoYka írta:Nem fog eljönni és én is ezt tenném a helyébe.Nem érdemelte meg azt amit kapott,ha ő nincs akkor lehet ,hogy kupák sincsenek.Vele jobbak lennénk idén mint Ibrával.
Nem bántásnak írtam csak oldalakon keresztül ment már itt az Eto'o - Ibra vita.BoYka írta:Nem lehet,biztos.Nem korbácsolok én semmit,csupán leírtam a véleményem,amivel lehet egyetérteni/cáfolni...nem érdekel.madmushroom írta:Lehet, hogy nem voltál még itt a fórumon de ezt a témát már szétrágtuk, ne korbácsoljuk az indulatokat!BoYka írta:Nem fog eljönni és én is ezt tenném a helyébe.Nem érdemelte meg azt amit kapott,ha ő nincs akkor lehet ,hogy kupák sincsenek.Vele jobbak lennénk idén mint Ibrával.
Nem lehet,biztos.Nem korbácsolok én semmit,csupán leírtam a véleményem,amivel lehet egyetérteni/cáfolni...nem érdekel.madmushroom írta:Lehet, hogy nem voltál még itt a fórumon de ezt a témát már szétrágtuk, ne korbácsoljuk az indulatokat!BoYka írta:Nem fog eljönni és én is ezt tenném a helyébe.Nem érdemelte meg azt amit kapott,ha ő nincs akkor lehet ,hogy kupák sincsenek.Vele jobbak lennénk idén mint Ibrával.
Lehet, hogy nem voltál még itt a fórumon de ezt a témát már szétrágtuk, ne korbácsoljuk az indulatokat!BoYka írta:Nem fog eljönni és én is ezt tenném a helyébe.Nem érdemelte meg azt amit kapott,ha ő nincs akkor lehet ,hogy kupák sincsenek.Vele jobbak lennénk idén mint Ibrával.
BoYka írta:Nem fog eljönni és én is ezt tenném a helyébe.Nem érdemelte meg azt amit kapott,ha ő nincs akkor lehet ,hogy kupák sincsenek.Vele jobbak lennénk idén mint Ibrával.
szerintem elengedik, mivel úgyis megy az Afrika kupára utána, meccset már nem játszik az Interben. vagy legalábbis szerintem nem lesz a hétvégén forduló Olaszországban. De lehet hogy rosszul tudom...HAnonymus írta:Nagyon jó lenne ha eljönne ma. Bár szerintem ez nem így működik, nem fogják az internél elengedni.
Most ezt csak én nem értem?BlauGranaGroc írta:FIFA Év játékosa szavazáson
Samuel Eto'o (Kamerun): 1. Messi 2. Iniesta 3. Xavi
Ezt: "Eto'o, sohasem felejtünk el!"Sanama írta:Mit jelent az a felirat?