Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bár nem Fibernetes vagyok, de megkérdezem hogy újrahangolást csináltál-e?szajko írta:Fibernetesektől kérdezném...
Nektek bejött már a Sport1? Mert én végig pörgettem az összes frekvenciát, de sehol semmi.
A Fishing and Huntig meg bezzeg van.
Az RW3 nevű Redshift-albumról van szó, Felséges Királyom?VIII.Henrik írta:Igen többször tapasztaltam én is, igaz egyre inkább nem nézek fel rá.Krojf írta:Úgy látom, hogy az utóbbi időkben az iwiw nem küld értesítést a freemailemre, ha iwiwes üzenetem érkezett.
Ti tapasztaltatok hasonlót?
K.
Más: Az Afterlight című albumot elküldtem Neked hűséges Krojfom, vagy csak azért nem lelem, mert még nem érkezett meg? Egyéb iránt a Three címet viselő album nálam van, csupán az előbb említett lemezzel küldeném el, ha tényleg nem adták még fel. Amennyiben úgy kívánod, futárjaimnak kezébe adom, hogy vigyék lakodba!
Üdvözlettel hű királyod
VIII.Henrik!
Igen többször tapasztaltam én is, igaz egyre inkább nem nézek fel rá.Krojf írta:Úgy látom, hogy az utóbbi időkben az iwiw nem küld értesítést a freemailemre, ha iwiwes üzenetem érkezett.
Ti tapasztaltatok hasonlót?
K.
Október végén Schönbrunnban jártam. Tőlem még a személyit sem kérték.szajko írta:Igen, átengednek. Vagyis ez a szabály az eu tagállamok között.Hunter91 írta:Holnap mennék Ausztriába, de ma láttam, hogy márciusban lejárt az útlevelem![]()
15 éves vagyok, a személyimmel ügye átengednek?
Ja, igen tényleg, elnéztemKrojf írta:Pay-Pal, ha korrigálhatlak!Sanama írta:Sziasztok!
Azokat kérdezném akik jártasak netes vásárlásban.
Ez a Play-Pal dolog itt Magyarországon működik?
Ha igen, akkor konkrétan hogyan? Ha nem akkor köszi
VIII. Henrik majd eligazít!
Nekem Ő működteti ezt a rendszert kifogástalanul!
Örökké hálás leszek Őfelségének ezért!
K.
elvileg schengen vagyunk tehát határőrök sincsenekHunter91 írta:Holnap mennék Ausztriába, de ma láttam, hogy márciusban lejárt az útlevelem![]()
Igen, átengednek. Vagyis ez a szabály az eu tagállamok között.Hunter91 írta:Holnap mennék Ausztriába, de ma láttam, hogy márciusban lejárt az útlevelem![]()
Pay-Pal, ha korrigálhatlak!Sanama írta:Sziasztok!
Azokat kérdezném akik jártasak netes vásárlásban.
Ez a Play-Pal dolog itt Magyarországon működik?
Ha igen, akkor konkrétan hogyan? Ha nem akkor köszi
Igen is, meg nem is.Sanama írta:Jó dolog ez,hogy mindenki magától tehet ajánlást a listára, viszont nem érzitek feleslegesnek?
Első kitétel, hogy hivatalos meccsen lőtt gólok számítanak. A te filozófiád szerint el kéne törölni a spanyol,olasz, angol bajnokságon kivül mindet mert azok akkor úgysem számítanak. Úgysem fog senki emlékezni egy Üzbég bajnokra. Lényegében haljon meg mindenki aki nem Európa topligáiban játszik mert semmit sem ér, nem fontos egyáltalán amit csinál, mert 5 év múlva a franc se fog emlékezni rá.Én is szoktam szép gólokat lőni, akkor ennyi erővel felvehetném azokat, és arra is lehetne szavazni. Csak azért meg kéne nézni, h milyen meccseken és milyen ellenfelek ellen vannak azok a gólok, mert sztem ez a nemmind1. Legendás gólok csak nagy meccseken, nagy játékosoktól születnek, pl. Iniesta gólját emlegetni fogják mindig is, az izraeli gyerekére meg 1 hónap múlva senki nem fog emlékezni.