csababarca írta:
DE ennek ellenére nyerni kellett volna a meccset. Nálam megint bebizonyosodott,hogy nem elég mély a keretünk, a középpályán se és elől se. Jó nem volt Messi, de ha ő játszik akkor Pedrón kívül kit tudna felhozni Pep ilyen esetekben? Senkit. Kell hozni valakit nyáron, és jönni is fog nem is egy ember kp-ra és előre. Nem feltétlen kezdőjátékos kell,bár balszélre az, hanem minőségi ember,aki a padról beszállva képes új színt hozni a játékba, és azért kezdőként is megállja a helyét.
Hagyjuk már ezt a rohadt sablon dumát, hogy nem elég mély a keret. A nem elég mély keretnek nyilvánítod azt, hogy Henry nem lőtt gólt, hogy Ibrának nem volt egy értelmes megmozdulása, hogy Puyol és Piqué minden 2. labdát eladott, hogy Alvesnek mx 2 jó beadása volt 20-ból? És bal szélre kezdő játékost kell igazolni! TE LÁTTAD A MAI MECCSET? Henry volt a legjobb, de tényleg e meccs alapján ez jön le, hogy oda kell egy kezdő játékos.
Meccs: nem tudunk passzolni rendesen, ezt szomorú látnom, de nincsenek azok az elképesztő tiki-takák, amivel szétvertünk tavaly mindenkit. Az leső félidőben el lehetett volna dönteni a meccset, de nem sikerült, de legalább kaptunk egy gólt.
Ibra mi a túrót keresett a pályán végig? Bojant Inivel együtt hozni kellett volna, akkor bejött volna egy olyan játékos, aki képes passzolni és helyzetbe kerülni, ráadásul elég jól fel tudja pörgetni az támadó játékot.
A bíró egyszerűen hihetetlen volt. A végén már ordítottam itthon, hogy a semmit rendszeresen befújta ellenünk, tördelte a játékot, elvette tőlünk a labdát. Avagy amikor megállította a játékot mert 2 labda volt a pályán (a fölösleges az oldalvonalon pihent kb) és épp kapura fordult valaki (asszem Pedro) és már csak a kapus volt hátra amikor megállította. Ez mégis mi?! Xavi már az elején kikészült a bírótól, dühösen meg sokkal nehezebb játszani.
Ettől függetlenül meg kellett volna nyernünk, csak elöl egyedül Henry mozgott jól, Pedro átlagosan, Ibra sehogy, így meg nehéz jól játszani. A védelem egyszerűen katasztrófa volt, képtelenek voltak rendesen helyezkedni, rendszeresen üresen maradt valaki a túlsó oldalon, bár megjegyzem, többször tisztázott a behúzódó szélső védő, mint a középső védők bármelyike. Mind e mellett pontos passzt alig láttam tőlük.
DE! Szünet után sose ment igazán jól a Barcának, nem volt Messi és nem kezdett Ini. Ebből csak az elsőt kellene úgy igazából kiemelni, mert a többiek nélkül is kéne tudni nyerni. Én bizakodó vagyok, szerintem ezek után beindul úgy igazán a szekér, akár már a Sevilla ellen is jöhet egy gála.