Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.01.03. 01:22:35

Enjoy írta:Amennyiben holnap (ma) nyer a Madrid, akkor még második lesz a tabellán, ugye? (egymás elleni eredmény végett)
Igen, de amúgy is jobb a gk :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Enjoy
Capitá del Barça

2010.01.03. 01:17:08

Amennyiben holnap (ma) nyer a Madrid, akkor még második lesz a tabellán, ugye? (egymás elleni eredmény végett)
Kép
aynas
Capitá del Barça

2010.01.03. 01:05:50

Csigrinszkij 25
Henrique 10
Cacares 15
Kerrsion 10

ez nálam 65 kidobott millió. Fabregasért kellett volna akár egyedül ennyit adni és kész.
Egy újabb meccs, amit elszórakoztunk a Bilabao és az Osasuna után.
Hány szögetl kell, hogy gólt rúgjunk belőlke?
Hány szabadrúgás kell, hogy gólt rúgjunk belőle?
Távolról miért nem lövünk kapua?
Busquets néha életveszély.
Alvesről ismét gólt kaptunk, bár igaz a véfdelem többi tagja sem állt a helyzet magaslatán. Ibra és Henry pedig elmehet k. anyába. Ennyi pénzért nekem ne balfa@kodjanak.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.01.03. 00:01:10

Én csak azt nem értem, hogy Bojan miért csak perceket kap, ha egyáltalán játszik! Ma szerintem tudott volna annyit letenni az asztalra, mint bárki a támadósorból! Ha meg ennyire nem bízunk benne, akkor hamarosan le fog lépni...pedig nagy értéke a Barcelonának!
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2010.01.02. 22:57:07

fiúk! a plusztélipihenőhöz csak annyit fűznék hozzá hogy nem 1 meccsünk lesz még ebben az évben ráadásul sokkal erőltetettebb menetben mint tavaly.. én teljesen megértem pepet.. az meg hogy ma xeltünk.. és?! még jó hogy mindenkit bosszant.. de legalább még veretlenek vagyunk plusz páran rossz napot fogtak ki.. sztem ilyen erőltetett menetben ami nekünk lesz embertelen elvárni a tavalyi triplázás megismétlését.. de én abban hiszek és tudom hogy a srácok a maximumot megteszik hogy a legjobban szerepeljenek..................
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.01.02. 22:42:23

Nem tetszik nekem ez az extra téli pihenő. Pepnek is el kéne gondolkodnia azon, hogy ha január másodikán tétmeccs van, akkor mondjuk ne aznapra rendelje vissza a tengerentúliakat. Bocs, csak mérges vagyok. Nem ilyen évkezdetről álmodtam.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.02. 22:42:06

Valverde egy alulértékelt ZSENI! az utóbbi 2-3 csapatával mindig csodát tett, és minden állomáshelyén rosszul kezdett pedig... csak a legutóbbi 3 csapata emlékeztetőül: Bilbao: az utolsó igazán erős Bilbao az ő nevéhez fűződik (ezt úgy értem, h nagyon jó focit játszottak és jó helyen végeztek) Espanyol: UEFA-kupa döntő... Olimpiakosz: asszem bajnok és kupagyőztes... figyeljétek meg, ez a Villareal borzalmasan erős lesz jövőre... (ezt egyébként már nyáron megmondtam, h nem kell leírni őket, csak arra nem gondoltam, h ennyire pocsékul kezdenek) a lényeg: fog ez a Villareal még kellemetlen perceket okozni madridéknak is... abban egyetértek, h Pep rosszul cserélt, mert Zlatanon látszott, h rohadtul ingerülten játszik, legalább 20 percet kellett volna, h kapjon Bojan a helyén...
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.02. 22:39:00

Saját játékunkkal vertek meg minket? Ekkora ökörséget nem hallottam rég óta. Azért meg idézőjelbe tetted nem nyer mély értelmet. Végig kontráztak meg brusztoltak. Normálisan felépített támadásuk nem sok volt... Mi pedig ugye hát honnan, ha ne a gólvonalról rúgjunk gólt? Ha jobban pörögtünk volna meg lett volna, mert 10 percet leszámítva mi irányítottunk.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.01.02. 22:33:45

fcbarca0827 írta:
herlius írta:A mai 90 percből kb 15-ben irányítottuk a meccset. Gyakorlatilag végig a Villareal akarata érvényesült, nyugodtan mondhatjuk, hogy a saját játékunkkal "vertek meg minket", még ha nem is kaptunk ki.
Szerintem az első félidőben a 45-ből kábé 40 percig irányítottunk... A 2. félidő tény, hogy rossz volt... (nagyon rossz...)

Ibra szerintem is pirosat érdemelt volna, az még nekem is fájt... :x
Lehet, hogy nem ugyanazt a meccset néztük, de a Villa már az első félidőben simán kiegyenlíthetett volna. Volt egy nagy ziccerük, plusz még vagy 2 kecsegtető helyzetük, mi viszont a folyamatosan Valdes-nek passzolt labdákon kívül semmit nem mutattunk. A játék irányítása pedig nálam nem azt jelenti, hogy az idő 80 százalékában mi passzolgatunk hátul, hanem, hogy kinek az akarata érvényesül a játék folyamán. A mai meccsen szvsz ez az idő a Barca szemponjából nem volt több, mint 15 perc.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.02. 22:33:28

csababarca írta: DE ennek ellenére nyerni kellett volna a meccset. Nálam megint bebizonyosodott,hogy nem elég mély a keretünk, a középpályán se és elől se. Jó nem volt Messi, de ha ő játszik akkor Pedrón kívül kit tudna felhozni Pep ilyen esetekben? Senkit. Kell hozni valakit nyáron, és jönni is fog nem is egy ember kp-ra és előre. Nem feltétlen kezdőjátékos kell,bár balszélre az, hanem minőségi ember,aki a padról beszállva képes új színt hozni a játékba, és azért kezdőként is megállja a helyét.
Hagyjuk már ezt a rohadt sablon dumát, hogy nem elég mély a keret. A nem elég mély keretnek nyilvánítod azt, hogy Henry nem lőtt gólt, hogy Ibrának nem volt egy értelmes megmozdulása, hogy Puyol és Piqué minden 2. labdát eladott, hogy Alvesnek mx 2 jó beadása volt 20-ból? És bal szélre kezdő játékost kell igazolni! TE LÁTTAD A MAI MECCSET? Henry volt a legjobb, de tényleg e meccs alapján ez jön le, hogy oda kell egy kezdő játékos. :roll:

Meccs: nem tudunk passzolni rendesen, ezt szomorú látnom, de nincsenek azok az elképesztő tiki-takák, amivel szétvertünk tavaly mindenkit. Az leső félidőben el lehetett volna dönteni a meccset, de nem sikerült, de legalább kaptunk egy gólt.

Ibra mi a túrót keresett a pályán végig? Bojant Inivel együtt hozni kellett volna, akkor bejött volna egy olyan játékos, aki képes passzolni és helyzetbe kerülni, ráadásul elég jól fel tudja pörgetni az támadó játékot.

A bíró egyszerűen hihetetlen volt. A végén már ordítottam itthon, hogy a semmit rendszeresen befújta ellenünk, tördelte a játékot, elvette tőlünk a labdát. Avagy amikor megállította a játékot mert 2 labda volt a pályán (a fölösleges az oldalvonalon pihent kb) és épp kapura fordult valaki (asszem Pedro) és már csak a kapus volt hátra amikor megállította. Ez mégis mi?! Xavi már az elején kikészült a bírótól, dühösen meg sokkal nehezebb játszani.

Ettől függetlenül meg kellett volna nyernünk, csak elöl egyedül Henry mozgott jól, Pedro átlagosan, Ibra sehogy, így meg nehéz jól játszani. A védelem egyszerűen katasztrófa volt, képtelenek voltak rendesen helyezkedni, rendszeresen üresen maradt valaki a túlsó oldalon, bár megjegyzem, többször tisztázott a behúzódó szélső védő, mint a középső védők bármelyike. Mind e mellett pontos passzt alig láttam tőlük.

DE! Szünet után sose ment igazán jól a Barcának, nem volt Messi és nem kezdett Ini. Ebből csak az elsőt kellene úgy igazából kiemelni, mert a többiek nélkül is kéne tudni nyerni. Én bizakodó vagyok, szerintem ezek után beindul úgy igazán a szekér, akár már a Sevilla ellen is jöhet egy gála. :)
abraka
Jugador del Barça

2010.01.02. 22:32:16

kudu írta:
haszi írta:Most minden ellenségeskedést félretéve , de én most sem értem , hogy mit hibázott a bíró , azon kívül , hogy Ibra nem kapott pirosat ? :oops:
Azért a piros erős túlzás...már bocs
Szándékosan páros lábbal az ellenfél lábára...
Senkinek egy szava nem lehetett volna, ha pirosat kap.

Ibra eddig tudott uralkodni magán. Jó lenne ha folytatná ezt, maradjon olyan, mint amilyen eddig volt itt a Barcában... PROFI!

(Nagyon elítélem az olyan cselekedetet a pályán, amiben benne van annak a lehetősége, hogy szándékosan sérülést okozhat másnak.)
Kép
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.01.02. 22:30:47

Szeintem az első félidő élvezetes játékot hozott, de a másodikban katasztrófa volt a játékunk! Henry nem volt ma rossz, és ennek örülök...hátha formába lendül! Ibra semmit nem csinált ma, és valóban ki kellett volna állítani, míg Alves beadásai egyrészt feleslegesek, másrészt rosszak!
De van ez így, szerencsére nem sűrven játszunk ilyen rosszul! A csapat ma nem volt ott, lehet egy-két játékos még másnapos volt! :)
De ettől függetlenül ne hurrogjuk már le az edőt, a csapatot, Alves külsejét...javaslom, hogy ne nzzen az ilyen ember Barca meccset!
Chino
Llegenda del Barça

2010.01.02. 22:28:48

Sokan leírták már, de az igazság, hogy az első félidőben el kellett volna dönteni a meccset. 2 gólos előny már elég lett volna. Aztán megkaptuk a gólt és ment mindenki fejetlenül. A legnagyobb gond a rengeteg labdaeladás. Ez még most elment, de egy veretesebb csapat ellen öngyilkosság, hozzátéve, hogy a Villareal nagyot játszott, minden elismerés.

Egyéni teljesítmények, talán Busi és Henry. Ini próbált alakítani, harcolt de az idő se vol túl sok + neki sem sikerült semmi. Remélem Pep rendet rak a fejekben, főleg Ibráéban, mert ez a mai magatartás erősen az Interes korszakát idézte. Mondjuk nem eshetett jól, hogy a szabálytalanságai felét nem kellett volna befújni, de akkor se ordibáljon meg ugráljon a lábakra.

Pár távolabbi lövés volt is, de nem bírjuk eltalálni a kaput rendesen.
Reméljük "jókor" jön ez a pofon és magukba szállnak a fiúk, mert így nemhogy triplázás, még 1 kupa sem lesz meg.
Forca Barca!!!!
Lionel86
Jugador d'estrella

2010.01.02. 22:26:42

Sziasztok!

Ez a mai eredmény teljesen jogos volt és nem érdemeltünk 1 pontnál többet, de ebben a szezonban nem ez volt az első ilyen gyenge meccsünk! És nem is az utolsó!

Én most is azt mondom, hogy Ibra érkezése Etoo helyett nem volt olyan hú de nagy buli! Bár itt csak azt lehet hallani hogy nagyobb a variálási lehetőség Ibra érkezésével, de én ebben a szezonban nagyon ritkán láttam olyan látványos támadójátékot mint tavaly, és Eto ilyenkor már kb 5 el több gólnál járt. Ez a támadógépezet sosem lesz olyan mint Eto-val de nekem ez volt a véleményem nyáron is. Ibrát hamar ki lehet hozni a sodrából, Eto inkább mégjobban küzdött volna nem rúgdalózott volna!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.01.02. 22:23:17

herlius írta:A mai 90 percből kb 15-ben irányítottuk a meccset. Gyakorlatilag végig a Villareal akarata érvényesült, nyugodtan mondhatjuk, hogy a saját játékunkkal "vertek meg minket", még ha nem is kaptunk ki.
Szerintem az első félidőben a 45-ből kábé 40 percig irányítottunk... A 2. félidő tény, hogy rossz volt... (nagyon rossz...)

Ibra szerintem is pirosat érdemelt volna, az még nekem is fájt... :x

Egyébként ezt a mai döntetlent írjuk a Szilveszteri buliknak! :P Piqué és Dani Alves szerintem még ma is "rossz állapotban" keltek. :twisted: :)

Tudom, hogy lesz ez jobb is. Már kedden a Sevilla ellen! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.01.02. 22:29:25-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.02. 22:22:05

kudu írta:
haszi írta:, hogy Ibra nem kapott pirosat ? :oops:
Miért szerinted labdát akart szerezni?
Azt eleve nem lehet ha nincs ott.
Meg páros lábbal az ellenfél lábfejére ugorva se sűrűn.
Tiszta piros.
socio66

2010.01.02. 22:19:48

kudu írta: Azért a piros erős túlzás...már bocs
Ha ez nem piros,akkor mi?
Egyértelmű szándékkal,páros lábbal ráugrott az ellenfél lábára,egy szinte álló szituációban..
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.01.02. 22:19:01

A mai 90 percből kb 15-ben irányítottuk a meccset. Gyakorlatilag végig a Villareal akarata érvényesült, nyugodtan mondhatjuk, hogy a saját játékunkkal "vertek meg minket", még ha nem is kaptunk ki. A középpályánk már a sokadik meccsen teljesen értékelhetetlen, a csatárok egyetlen épkézláb indítást sem kaptak, de ami még aggasztóbb volt, hogy ma még a labdakihozatalunk is óriási gondot okozott. Sajnos rosszul kezdődik az év és egyelőre nem látom azt, hogy milyen módon javulhatna tartósan a csapat. Többen is fásultan, enerváltan játszottak, pedig 1-0 után lezárhattuk volna a meccset, mégis a Villareal gyártotta a helyzeteket. Ha nagyon szígorúan nézzük, még hízelgő is számunkra az eredmény, hiszen a nagyobb ziccereket egyértelműen az ellenfél hagyta ki. Nem tudom mi a gond a csapattal, de most már tartósan hozzuk a gyenge meccseket és a szezonban először már hazai pályán is. A veretlenségünket pedig szépen kitehetjük az ablakba. Ugyanott vagyunk vele, mint a Real 2 vereséggel (a holnapi győzelmükre ugyanis nagy összegben fogadnék).
ballal
Barça C

2010.01.02. 22:18:33

Rinku írta:A 6 Kupás Barcának van még mit tanulnia. Bőven van mit, mert már unalmas, amit csinálnak! A zsepkendőlengetés nyugodtan mehet a csapatnak is, nemcsak a bírónak!

Pep Guardiola megtanulhatna cserélni. Nem tud, ez tiszta sor...

UUUNAAALMAAAS!!!
Kedves Rinku!

Te gondolom nagyon messze laksz a bekötőúttól...

Amúgy mielőtt okosságokat írsz a cserékről, nézz meg egy-két barca meccset!
Javaslom a Barca-Real 1:0-át, és az Estudiantes elleni 2-1-et.
Aztán pedig egy kis gondolkodást a [auto_cenzúra] cserékről!

üdv
currahee
Jugador d'estrella

2010.01.02. 22:16:46

sztem Ibra bőven megkaphatta volna arra a szitura a pirosat ha reálisan nézzük a dolgokat.
ennek ellenére örülök h nem kapta meg, de ez kiállítást érő cselekedet volt...
-BlancoMark-
Barça B

2010.01.02. 22:16:35

Holnap csak befoghat, megelőzni nem tud a Madrid. Így van?
Abban az esetben, ha nyerünk, akkor feljövünk az első helyre, mivel amíg nincs lejátszva az egymás elleni két meccs, addig a gólkülönbség számít. És ugye jelenleg mindkét csapatnak plusz huszonhét a gólkülönbsége.
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.01.02. 22:15:12

maradjunk abban,hogy ahányszor meg kellene mutatnia a csapatnak,hogy nem messi-függő,mindig sikerül bebizonyítania az ellenkezőjét...
én még az utazóbőröndjével együtt is leültettem volna a kispadra,mert ebben a meccsben benne volt,hogy szükség lehet rá...
kudu
Entrenador del Barça

2010.01.02. 22:13:49

haszi írta:Most minden ellenségeskedést félretéve , de én most sem értem , hogy mit hibázott a bíró , azon kívül , hogy Ibra nem kapott pirosat ? :oops:

A bíró minden apró szabálytalanságot lefújt, ezzel lassítva és tördelve a játékot.

Na meg persze indokolatlanul sok sárga lap.

OFF: légyszi vedd ki az animációt az aláírásodból, mert egyrészt szabályellenes, másrészt meg zavaró a villogása. köszi.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
startland
Jugador del Barça

2010.01.02. 22:13:45

Sziasztok!

Távolról tényleg el kéne lőni,mert a gólvonalig játszva gálázás nem mehet mindig...
Busquets játszhatna mindig így,mert ez szuper volt.
A bíró meg nem tudja elviselni,hogy Ibra fizikálisan erősebb,mint az ellenfél akármelyik védője,legalább 4 szabályos labdaszerzését fújta le...
Legalább a veretlenség maradt :?
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.02. 22:12:25

Fernando írta:Holnap csak befoghat, megelőzni nem tud a Madrid. Így van?
mivel idény közben a gk számít, így a tabellán élre kerülhetnek egy nagyobb győzelemmel...
Lezárt