Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, de amúgy is jobb a gkEnjoy írta:Amennyiben holnap (ma) nyer a Madrid, akkor még második lesz a tabellán, ugye? (egymás elleni eredmény végett)
Lehet, hogy nem ugyanazt a meccset néztük, de a Villa már az első félidőben simán kiegyenlíthetett volna. Volt egy nagy ziccerük, plusz még vagy 2 kecsegtető helyzetük, mi viszont a folyamatosan Valdes-nek passzolt labdákon kívül semmit nem mutattunk. A játék irányítása pedig nálam nem azt jelenti, hogy az idő 80 százalékában mi passzolgatunk hátul, hanem, hogy kinek az akarata érvényesül a játék folyamán. A mai meccsen szvsz ez az idő a Barca szemponjából nem volt több, mint 15 perc.fcbarca0827 írta:Szerintem az első félidőben a 45-ből kábé 40 percig irányítottunk... A 2. félidő tény, hogy rossz volt... (nagyon rossz...)herlius írta:A mai 90 percből kb 15-ben irányítottuk a meccset. Gyakorlatilag végig a Villareal akarata érvényesült, nyugodtan mondhatjuk, hogy a saját játékunkkal "vertek meg minket", még ha nem is kaptunk ki.
Ibra szerintem is pirosat érdemelt volna, az még nekem is fájt...
Hagyjuk már ezt a rohadt sablon dumát, hogy nem elég mély a keret. A nem elég mély keretnek nyilvánítod azt, hogy Henry nem lőtt gólt, hogy Ibrának nem volt egy értelmes megmozdulása, hogy Puyol és Piqué minden 2. labdát eladott, hogy Alvesnek mx 2 jó beadása volt 20-ból? És bal szélre kezdő játékost kell igazolni! TE LÁTTAD A MAI MECCSET? Henry volt a legjobb, de tényleg e meccs alapján ez jön le, hogy oda kell egy kezdő játékos.csababarca írta: DE ennek ellenére nyerni kellett volna a meccset. Nálam megint bebizonyosodott,hogy nem elég mély a keretünk, a középpályán se és elől se. Jó nem volt Messi, de ha ő játszik akkor Pedrón kívül kit tudna felhozni Pep ilyen esetekben? Senkit. Kell hozni valakit nyáron, és jönni is fog nem is egy ember kp-ra és előre. Nem feltétlen kezdőjátékos kell,bár balszélre az, hanem minőségi ember,aki a padról beszállva képes új színt hozni a játékba, és azért kezdőként is megállja a helyét.
Szándékosan páros lábbal az ellenfél lábára...kudu írta:Azért a piros erős túlzás...már bocshaszi írta:Most minden ellenségeskedést félretéve , de én most sem értem , hogy mit hibázott a bíró , azon kívül , hogy Ibra nem kapott pirosat ?![]()
Szerintem az első félidőben a 45-ből kábé 40 percig irányítottunk... A 2. félidő tény, hogy rossz volt... (nagyon rossz...)herlius írta:A mai 90 percből kb 15-ben irányítottuk a meccset. Gyakorlatilag végig a Villareal akarata érvényesült, nyugodtan mondhatjuk, hogy a saját játékunkkal "vertek meg minket", még ha nem is kaptunk ki.
Miért szerinted labdát akart szerezni?kudu írta:Azért a piros erős túlzás...már bocshaszi írta:, hogy Ibra nem kapott pirosat ?![]()
Ha ez nem piros,akkor mi?kudu írta: Azért a piros erős túlzás...már bocs
Kedves Rinku!Rinku írta:A 6 Kupás Barcának van még mit tanulnia. Bőven van mit, mert már unalmas, amit csinálnak! A zsepkendőlengetés nyugodtan mehet a csapatnak is, nemcsak a bírónak!
Pep Guardiola megtanulhatna cserélni. Nem tud, ez tiszta sor...
UUUNAAALMAAAS!!!
Abban az esetben, ha nyerünk, akkor feljövünk az első helyre, mivel amíg nincs lejátszva az egymás elleni két meccs, addig a gólkülönbség számít. És ugye jelenleg mindkét csapatnak plusz huszonhét a gólkülönbsége.Holnap csak befoghat, megelőzni nem tud a Madrid. Így van?
Azért a piros erős túlzás...már bocshaszi írta:Most minden ellenségeskedést félretéve , de én most sem értem , hogy mit hibázott a bíró , azon kívül , hogy Ibra nem kapott pirosat ?![]()
mivel idény közben a gk számít, így a tabellán élre kerülhetnek egy nagyobb győzelemmel...Fernando írta:Holnap csak befoghat, megelőzni nem tud a Madrid. Így van?