Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.01.02. 22:36:12

na mi van gyerekek?
a "bosnyák paraszt" örökös ellenzéke úgy érzi eljött az idő, rákenni az összes fekáliát!
elismerem,ma gyenge volt,de csak akkor,ha néhányan hasonló hangnemben kritizálnak másokat is:mondjuk xavit (akit egyébként imádok,de...)akinek semmivel nem volt több értékelhető momentuma és ugye mégiscsak neki kellene mozgatni a csapatot...
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.02. 22:35:04

ma gyenge volt,mindenki látta, de Henry-t nem egy gyenge meccs után kezdte a nép osztani,hanem egy ultra gyenge ŐSZ után,közben.

ezért a hasonlításoknak sok alapja nincs, ma jobb volt a francia,de most ki merem jelenteni (nagy bátorság),h 2010ben is több jó meccse lesz Zlatannak,mint a franciának.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.02. 22:34:25

kristop írta:pont ilyenkor kell Ibrát bántani. azt a formáját hozta, amiért megutáltuk sokan.
Jóvan hagyjad már. Frusztrál amiket írogatsz már... Miért kéne egyáltalán bántani?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
socio66

2010.01.02. 22:33:30

kristop írta:pont ilyenkor kell Ibrát bántani. azt a formáját hozta, amiért megutáltuk sokan.
Az idény eddigi szinte összes meccsén meg azt a formáját hozta,amiért nem kellene megtalálni egy rosszabb meccs után.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.02. 22:32:22

Etooka írta:Bojant hagyjuk már. Csereként beállva nem képes meccseket eldönteni, ha az elejétől játszik, akkor talán látunk tőle egy jó produktumot, egyébként nem.

Nem hiszem, hogy Ibrát kéne bántani. A középpályán rendszeresen eladtuk a labdát, így gyakorlatilag csak az jutott el hozzá, ami pontatlan volt. A végén volt egy nagy helyzete, azt valószínűleg még ő sem tudja, hogyan hagyta ki. A törlesztéséért meg egyértelmű piros járt volna, de valamilyen szintem megértem, egész meccsen utaztak rá, a játékvezető pedig becsukta a szemét...

Azon pedig nagyon meglepődtem, hogy a faultjainak a 3/4-e nem volt semmi... Szvsz a játékvezető nagyon profinak akart mutatkozni - pechére, az ellenkezőjét produkálta.

Semmi baj nincs, lesz még Clásico, Ibra :)
Bojant hagyjuk már? Akkor mikor kell lekapni Ibrát a pályáról? Soha?

Én a világ egyik ha nem a legjobb csatárának érzem. De nem érzem azt h ha nem menne neki a játék akkor elő tudna rukkolni 1 villanással. Az meg hogy utaznak valakire... Akit lehet húzni azt húztak is, húznak is, fognak is húzni amíg lesz foci. Ezt fejben el kell viselni, nem durvulni. Mert megcsókolhatja a spori buksiját az elmaradt pirosért.

Bojant meg nem érdemes megszólni. Nem ment neki idén, de ebben az első fordulós sérülés is közrejátszott. És nyugodtan beállhat ha Ibra ennyire kitűnik a mezőnyből, negatív értelemben.

Ne értsétek félre, a MAI produkciója volt egyedül egyenlő a nullával.
kristop
Entrenador del Barça

2010.01.02. 22:30:31

pont ilyenkor kell Ibrát bántani. azt a formáját hozta, amiért megutáltuk sokan.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.01.02. 22:26:25

Bojant hagyjuk már. Csereként beállva nem képes meccseket eldönteni, ha az elejétől játszik, akkor talán látunk tőle egy jó produktumot, egyébként nem.

Nem hiszem, hogy Ibrát kéne bántani. A középpályán rendszeresen eladtuk a labdát, így gyakorlatilag csak az jutott el hozzá, ami pontatlan volt. A végén volt egy nagy helyzete, azt valószínűleg még ő sem tudja, hogyan hagyta ki. A törlesztéséért meg egyértelmű piros járt volna, de valamilyen szintem megértem, egész meccsen utaztak rá, a játékvezető pedig becsukta a szemét...

Azon pedig nagyon meglepődtem, hogy a faultjainak a 3/4-e nem volt semmi... Szvsz a játékvezető nagyon profinak akart mutatkozni - pechére, az ellenkezőjét produkálta.

Semmi baj nincs, lesz még Clásico, Ibra :)
.
danko94
Entrenador del Barça

2010.01.02. 22:24:01

Sanama írta:Szeretem az ilyen Henry fanokat :D Végre Titi ebben a szezonban először jól játszik egy félidőt, Zlatan eddigi legrosszabját nyújta, erre már egy sz*r.
Igen döntött el meccseket! De az ,,ilyen" meccseket amiken nem megy a csapatnak a bugi rendre Pedro döntötte el eddig! Am meg amikor Henry gyenge, akkor mindenki szidja, mert egy kaki, húzon amerikába, hagyja abba etc, de ha Zlatan, akkor hagyjuk? Am meg mikor láttál Henrytől ilyet, hogy gyenge, nem is akar és ráadásul pofázik és odatalpal az ellenfélnek? Nekem nincs bajom Zlatannal, de ez a stílus nem jön be!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.01.02. 22:21:29

Bányász írta:
danko94 írta: Pont amiatt igazoltunk, hogy az ilyen meccseket egy villanással eldöntse, de nem hogy villanása, normális/szabályos megmozdulása sem volt! :? Szegény Henry egyedül volt elöl, mert sem Zlatan, sem Pedro nem segítette...
Azért ha az emlékezetem nem csal döntött már el meccseket Zlatan...azt meg senki se várja már el,h minden ilyen meccset eldöntsön...

Henryt meg nehogy már elkezdjük sajnálni...
:) Az rendben van, de hogy akkor legkésőbb a hetvenedik percben miért nem jött a helyére Bojan, az érthetetlen.

A lényeg az, hogy mint mindenkinek, neki is vannak és lesznek gyengébb meccsei. Ezzel nincs gond, tud villanni is, de ma közel állt hozzá, hogy a nem akarásból sz... legyen és egy piros lap.

Ettől függetlenül Pep volt a hibás, sokkal korábban "lekaphatta" volna, esetleg a szélen is kipróbálhatta volna magát, mert a jobb oldal ma rémgyenge volt, nem tudom miért nem lehet tényleges taktikai húzásokat eszközölni 1-1-nél.

Zlatannal kapcsolatban egyetlen dolog bosszant, de ebben nem is várható változás: a támadásaink dinamikája mindenképp visszaesett, rengeteg lelassított akció, feleslegesen felpörgetett, megemelt labda, s kevés lehetőség az ütempasszokra.

Ami biztató: egyre több a kényszerítő, egyérintős játék részéről (nem, nem ma :D ), s továbbra is jól passzol. Amit különösképp hiányolok: egy az egyben papíron rendkívül jó, eddig azonban még nem mutatott semmit.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Sanama
Llegenda del Barça

2010.01.02. 22:18:18

2009.11.29.
Barcelona - Real Madrid (0-0)
2. félidő.
51.percc Henry--->Zlatan

55.perc 1-0 (Zlatan)

Hogy ő nem döntött még el fontos meccset?

Ettől függetlenül ma gyenge volt, ittléte során szerintem a leggyengébb meccse volt.
De azért én sem fogom it siratni Henry-t, szegény...

Szeretem az ilyen Henry fanokat :D Végre Titi ebben a szezonban először jól játszik egy félidőt, Zlatan eddigi legrosszabját nyújta, erre már egy sz*r.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.01.02. 22:12:23

danko94 írta: Pont amiatt igazoltunk, hogy az ilyen meccseket egy villanással eldöntse, de nem hogy villanása, normális/szabályos megmozdulása sem volt! :? Szegény Henry egyedül volt elöl, mert sem Zlatan, sem Pedro nem segítette...
Azért ha az emlékezetem nem csal döntött már el meccseket Zlatan...azt meg senki se várja már el,h minden ilyen meccset eldöntsön...

Henryt meg nehogy már elkezdjük sajnálni...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
danko94
Entrenador del Barça

2010.01.02. 22:05:52

NULLA!!! Ez a mai mi volt? Az hagyján hogy nm jön össze neki semmi, de h nem fut, nem érkezik, a lövései ultra gyengék és emellett pofázik és szándékosan ráugrik a srác lábára...Utólag ezért sztem el fogják tiltani és teljesen jogosan! Az meg a másik h 10 fejpárbajbol 3 at elveszít 5x szabálytalankdik (esküszöm nm tud úgy felugrani h nem lök...) a maradék kettőt meg megnyeri... :roll: :roll: :roll: Ennél több kell! Pont amiatt igazoltunk, hogy az ilyen meccseket egy villanással eldöntse, de nem hogy villanása, normális/szabályos megmozdulása sem volt! :? Szegény Henry egyedül volt elöl, mert sem Zlatan, sem Pedro nem segítette...
kristop
Entrenador del Barça

2010.01.02. 21:05:12

nem jó.

kevesebb dumálást, kevesebb vagdalózást és több játékot.
danko94
Entrenador del Barça

2010.01.02. 20:59:01

doraistvan írta:Zlatan nem játszik ma valami túl jól, de azért marad a kedvenc :o
Remélem a második félidőre összekapja magát és megörvendeztet bennünket egy góllal :twisted: :D
Nem, hogy nem játszik jól, sehogy sem játszik, nem fut, rosszul helyezkedik, a beadásokra nem érkezik, nem védekezik...Jó lenne összekapnia magát!!!
doraistvan
Barça C

2010.01.02. 20:57:17

Zlatan nem játszik ma valami túl jól, de azért marad a kedvenc :o
Remélem a második félidőre összekapja magát és megörvendeztet bennünket egy góllal :twisted: :D
katalunya
Jugador d'estrella

2009.12.28. 20:58:22

LG írta:
hau30 írta:Nem tudom mely edző mondta két évvel ezelőtt,hogy Ő lesz rövid időn belül az aranylabdás!Igaza lenne,ha nem lenne válogatott szinten eredménytelen!Azt hiszem itt most kibontakoztathatja tudását,és bizony nem csak egy Messink van,hanem kijelenthetjük van már egy Zlatanunk is,bár nem fog nyerni semmilyen egyéni címet,mivel a svédek sehol sem lesznek a VB-n.Csak folytassa ugyanezt a játékot!
Azért Sevcsenko is úgy nyert, h ki sem jutottak 2004-ben az ukránok az EBre, Cé kint volt, de leégett az egész portugál bagázzsal együtt. Egyedül a kokszos tudott egy jó VB-vel Aranylabdát nyerni, de kellett hozzá, h az addig más dimenzióban játszó Ronaldinho úgy leeresszen mint egy lufi.
Szóval sztem ha tartja ezt a formát Zlatan, lehet esélye komoly egyéni elismerésre, ha sikeres lesz a Barcával. A jelenlegi formák alapján nem lesz amúgy sem sok jelentkező az Aranylabdára. Messi végheti meg cimét, Rooney van nagyon jó formában, ha az angolokkal nem ég be a VB-n, és múúúúval eredményes tud lenni, oda érhet, aztán Cé, aki képes lehet rá, de sztem ő nem fog cimeket nyerni, legalábbis nagyon remélem, a válogatottja meg harmatgyenge. Meg ugye Ibra, akinek nagy hátránya, h nem lesz ott a VB-n, de ha a fent emlitett emberek sem tudnak Dél-Afrikában villantani, amire van esély, főleg Messinek és Ronaldonak, mind2en olyan válogatottban vannak, akik nagyon esélyesek egy jó nagy beégésre. Az angol ütősnek tűnnek, de rájuk nagyon jellemző a lúzerség, bízom benne, h nem jutnak messzire.
A nagy VB favoritok keretében meg nem látok olyan játékost, aki képes legyen Aranylabdás szintre. A spanyoloknál van Xavi és Iniesta, de ők a posztjuk miatt hátrányba vannak, braziloknál sincs most akkora spiler, Kakanak lehetne esélye, de nagyon-nagyon össze kéne magát kapnia, mert az Aranylabdája óta nem játszik magas szinten. Ronaldinho esélytelen, a többiek meg nincsenek azon a szinten. A németeknél nincs klasszis, egy öreg Ballack van, őt sem tartom esélyesnek.
Szóval sztem ha tartja Ibra ezt a játékot, amit nyújt, esélyes lehet még igy is. Tudom, nagyon előreszaladtam, hiszen még mindig csak 2009 van, elméletileg a mostani teljesítményeknek nem is kellene maghatározónak lennie majd ebből a szempontból.
Vagyis akkor te szerinted senki se nyeri a vébét? :lol: nem akartam off-os lenni mer itt csak normális ember van,csak kérdezem és a nagy részét én is így gondolom,a szóból vetted ki a szám :lol:
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
Talma
Jugador d'estrella

2009.12.26. 08:34:32

bali 15
Director del Fútbol

2009.12.24. 09:59:49

Ez marha jó. Régi talán már láttátok.
http://www.youtube.com/watch?v=kenTUflb ... re=related
Titinho
Director del Fútbol

2009.12.22. 15:47:31

Rivaldo11 írta:A szélső bajszos aki átkarolja a srácot.
Ön nyert Uram! :D

Egyébként tényleg a kapus az. :wink:
Én először nem is néztem a kapust, mert nem hittem, hogy Zlatan kapus volt kiskorában. Aztán amikor elolvastam a megfejtést, akkor néztem, hogy ez tényleg ő. :) Ez a mosoly már kiskorában megvolt.

Kép

Nyeremény nincs, válsááág van. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.12.22. 15:30:26

Csak meg kell nezni a a vigyort az arcan, s maris latszik, hogy a kapus Zlatan
I <3 FCB
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.22. 15:23:29

Igen. A kapus. Úgy emlékszem ezt a képet már láttam.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
barca44
Jugador del Barça

2009.12.22. 15:21:28

Énis a kapusra tippelnék, de úgyis ki fog derülni :lol:
Addigis itt egy újabb kép, ha már a kicsi Zlatannál tartunk.... talán segít megfejteni az előzőt :wink:
Kép
FORCA BARCA!!
Enrique21
Capitá del Barça

2009.12.22. 15:16:58

Egyértelmű!A kapus az! :wink:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.22. 15:11:23

Titinho írta:Melyikük Zlatan? :)

Kép

Az FBK Balkan csapatfotója. :wink:
Én bevallom nem tudtam, csak amikor elolvastam a kép alatti szöveget, hogy melyikőjük Zlatan. Aki olvasta ezt a cikket, az légyszí még ne árulja el egy darabig. :)

Köszi előre is.
A szélső bajszos aki átkarolja a srácot.
Komolyabban: Szerintem is a kapus.
Rivaldo-A Legnagyobb.
szajko
Director del Fútbol

2009.12.22. 15:09:20

Szerintem is a kapus lesz az. Ráközelítettem és az orra pont olyan. :)
Lezárt