gergo9 írta:Igen emlékszem rá , de semmit sem ér az a stat magában mivel nem volt semmivel alátámasztva pl hogy ennyi szabálytalánság törént , cserék stb és ehhez képest reális a hosszabítás vagy nem.
A stat reális csak így magában, de a statra hivatkozni nem reális.
De hát itt nem is volt nagyon hivatkozás, csak poénkodás.
A hosszabbítások "miértjeihez" sok vizsgálódás kellene, ezért a hétköznapi szurkoló (aki nem kutat) csak az adatokból tud kiindulni, és azért lássuk be, hogy furcsa szembesülni egy ilyen adathalmazzal (ami ugye meccsek sorozatából jön ki, nem 1 meccsből) - attól függetlenül, hogy miért és hogyan történtek az adott hosszabbítások. Tehát így csak poénkodni lehet, és poénnak venni az egészet. Ez pedig valszeg addig poén lesz, amíg fordítva nem történik ilyen (pl. egy Pool-MU meccsen 0-1nél 8 perc hosszabbítás, és az alatt lő mondjuk 2 gólt a Pool).
Meg hát az előbb beírt Ferguson nyilatkozat ("csak 5 percet hosszabbított a bíró") is olaj a tűzre. Ha jól emlékszem, 1-2 héttel a ManCity-s 7 perces hosszabbítás után történt ez.
szerk.: amúgy meg sztereotípiák, tipikus tulajdonságok alapján lehet cikizni egy együttest. Ha jól emlékszem, pont te szoktak pl. oroszoknak hívni a Chelsea-t

,meg zsoldosoknak vagy rabszolgáknak szokás, az Arsenalt meg kisfiúknak nevezik, a MU-t meg én cikiztem a folyamatos 1-0-áik miatt (most meg ugye a hosszabbításos poénok vannak), a Pool-t most így hirtelen nem tudom, mivel szokták cikizni, de biztos van valami. Szóval nem érdemes felkapni a vizet ezeken - mondjuk te nem kaptad fel, ezt most csak úgy zárszóként említettem.