Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Regelsz ITT,majd azon belül INNÉT meg INNÉT.bouba írta:Nem tudjátok honnan lehet letölteni a Discovery "Hogyan készült " című sorozatának részeit?
esetleg még egy Firmware frissítést tudnék javasolni, ha csak most kezdte el ezt a hibát, talán segíthet, de csak óvatosan! a többit már leírták (egy újraírható dvd-vel is megpróbálhatod, azt nem lehet túl gyorsan szóval ezt a hibát ki lehet vele küszöbölni és ha még ezt sem játssza sem megy pocsékba egy dvd)Bányász írta:...
Az .avinak többféle kódolása lehet (divx, xvid stb.) ezért van az, h ugyanolyan a kiterjesztés és mégsem játssza le vmelyiketBányász írta: Tehát.Kiírtam magamnak négy filmet amiből hármat [auto_cenzúra]ám lejátszik a DVD lejátszó de a negyedikhez azt írja,h ismeretlen formátum...holott ugyan úgy .avi kiterjesztésű film mint a többi.
Az egyik 713MB a másik meg 1.38Gb.Mekkora méretűek ezek a filmek?
1.Az egyik ami szarozik az pluszos a másik meg mínuszos volt...1,hát sztem kedves modi próbáld meg még1x kiírni egy másfajta DVD-re. ha ez plusszos volt akkor mínuszosra, vagy fordítva
2, próbáld meg lassabban írni
3, rossz a DVD íród
4, indítsd újra a gépet és úgy kezdj neki az írásnak
1,hát sztem kedves modi próbáld meg még1x kiírni egy másfajta DVD-re. ha ez plusszos volt akkor mínuszosra, vagy fordítvaBányász írta:...
ha nem haragszol, akkor inkább PÜ-ben válaszolnék, mert ez nem fórumra valóblaugrana1201 írta:Figyeljetek már!Mit jelent a spanyol PUTA szócska?Gondolom vmi szidalmazás,káromkodás lehet mert mindig nyomják spanyol bajnokikon.De mégis mi a valódi jelentése?És ha már itt tartunk akkor arra is kiváncsi lennék hogy mit jelent a LA PUTA MADRE!![]()
Köszi Fernando, sokat segítettélFernando írta:Hasonlít Brad Pitt-re, de tuti nem ő.Lesy írta:Nem tudja valaki, h ki ő?
http://www.hajam.hu/hirek/cikk.php?id=13
Hasonlít Brad Pitt-re, de tuti nem ő.Lesy írta:Nem tudja valaki, h ki ő?
http://www.hajam.hu/hirek/cikk.php?id=13