De tudod mit fogd fel így...

itt most vicces akartál lenni???
Szerintem nem meglepő, nagyon korrekt szokott lenni mindig, annak ellenére, h Real szurkoló már ezer éve...Rivaldo11 írta: Hegyi Iván ossza a madridot rendesen, azért ez számomra meglepő.
Pont ezt mondtam a végén...+, h a miénken legalább volt két gól...ozsimiki írta:fúj de ocsmány meccs volt, 0-0, miénket is alulmúlták bőven
herr.toth írta:gyengén játszottak ma a fiuk az igaz. jobbra számitottam de ez van. mondjuk nálam a hosszabitás min 5 perc volt annyi fetrengés után. (nem azt mondom h más lett volna az eredmény de kitudja...) ezt csak azért irtam mielőtt lehurrogna vki.
két pont előnyötök van. sok? nem akkorr nem értem miért vannak egyesek ugy elszálla mintha már zsebben lenne a PD. tisztelet a kivételnek;)
vargaakos írta:Egy Osasuna elleni kezdőt tud vki mondani?
Nah most ha jobban átgondoltad volna és rendesen leírod ezt így a legelején akkor sok hsz-t és félreértést megspórolhattál volna.brcabarcabaarca írta:De te télleg nem tudsz értelmezni!Azt írta Fecooo, hogy régebben (amikor a Madrid kiesett a kupából) úgy gondolta, ha az ELSŐ meccsen a Castilla játszott VOLNA, akkor a Madrid jutott VOLNA tovább (tehát hogy a Madrid első csapata olyan sz*r volt, hogy még a Castilla is megverte VOLNA az Alcorcont! Ergo nem fordulhatott volna elő a 4-0!) Erre ma azt írta, hogy tévedett, mert a Castilla is kikapott! DE, HA akkor (odavágón) ez (2-1) lett VOLNA az eredmény, abban az esetben a madridiak jutottak VOLNA tovább! Idegenben lőtt gülnak köszönhetően!
Mi nem világos?
Ezt adom én is.Colin írta:......
brcabarcabaarca írta:Már ne is haragudj, de neked sincs sok eszed, vagy csak nem tudsz értelmezni!Azt írta (Fecooo), hogy ha a kupában a Castilla állt volna ki, akkor szerinte a Madrid jutott volna tovább, de ma bebizonyosodott, hogy tévedett (mert hogy ma volt az Alcorcon-Castilla meccs a 3. ligában, és 2-1 lett az Alcorcon-nak, ergo kikapott a Castilla is. De ezzel az eredménnyel a Madrid ment volna tovább! Érted? Idegenben lőtt gól! Mit nem értesz? Mi a logikátlan?
NEM!Fernando írta:Ha nálunk játszana Szalai már rég bemutatkozott volna a nagycsapatban.
Az hogy úgy csűröd-csavarod az egészet, hogy az már hihetetlen... :Roll: Az egyik meccsen az egyik, a másik meccsen a másik Real lép pályára. Döntsd már el, hogy 2x a nagycsapat, vagy 2x a Castilla. Ha 2x a nagycsapat azt láttuk, ha 2x a Castilla, akkor meg nem lehet tudni, mivel csak 1x játszottak.brcabarcabaarca írta:Már ne is haragudj, de neked sincs sok eszed, vagy csak nem tudsz értelmezni!Azt írta (Fecooo), hogy ha a kupában a Castilla állt volna ki, akkor szerinte a Madrid jutott volna tovább, de ma bebizonyosodott, hogy tévedett (mert hogy ma volt az Alcorcon-Castilla meccs a 3. ligában, és 2-1 lett az Alcorcon-nak, ergo kikapott a Castilla is. De ezzel az eredménnyel a Madrid ment volna tovább! Érted? Idegenben lőtt gól! Mit nem értesz? Mi a logikátlan?
brcabarcabaarca írta:Már ne is haragudj, de neked sincs sok eszed, vagy csak nem tudsz értelmezni!
Nah ne monddbrcabarcabaarca írta: Azt írta (Fecooo), hogy ha a kupában a Castilla állt volna ki, akkor szerinte a Madrid jutott volna tovább, de ma bebizonyosodott, hogy tévedett (mert hogy ma volt az Alcorcon-Castilla meccs a 3. ligában, és 2-1 lett az Alcorcon-nak, ergo kikapott a Castilla is.
Akkor nézz utána mennyi lett az első meccs eredménye.brcabarcabaarca írta: de ma bebizonyosodott, hogy tévedett (mert hogy ma volt az Alcorcon-Castilla meccs a 3. ligában, és 2-1 lett az Alcorcon-nak, ergo kikapott a Castilla is. De ezzel az eredménnyel a Madrid ment volna tovább!
Minden irónia nélkül kedves gekkodan,Jajj gyerekek, egy olyan csapatba, ahol a kirakatbabák vannak, meg ahol azért igazolnak le valakit, mert drága, mit akar egy Szalai Ádám?