Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek után asszem egy szavunk nem lehet a madridisták felé Pepe miatt...Slither írta:Na ennyit erről a meccsről...
Csigában egyre kevésbé bízom...nagyobb baklövés mint Cáceres volt.
egy szabálytalan volt abban a szituban,meg a meccsen: perec burúlSanama írta:Nekem azt mondja el valaki,hogy Ibra gólja előtt, amit Bojan lőtt, lepattant aztán a kapuba be, na azon mi volt a szabálytalan?
már kibeszéltük... támadófault volt. szerencse, hogy nem dobatott két büntetőt a perezbá'Sanama írta:Nekem azt mondja el valaki,hogy Ibra gólja előtt, amit Bojan lőtt, lepattant aztán a kapuba be, na azon mi volt a szabálytalan?
Ibra-Messi: 1-0 Hallgatlak!kbaladzs írta:Etoo előbb rúgna mesterhármast mint hókuszpók barátunk!!!De tudom ő elment most Ibrát szeressük, hát én utálom, ennyi.Szememmben nem focvista, fele annyit se tesz le egy meccsen az asztalra mint pl mmessi a legrosszabb formájában
Mert gólt lőtt IBRAHIMOVIC és egyből mindenki bekattan.WOW!Szuper lőjjön még ezret Barca mezben, de min2-t még ma!De akkor sem fogom szeretni és megérteni minek kell ő ide!Ha kicsit belegondolnál rájönnél, hogy ennyi pénzt nem ért!!!!Sokkal értelmesebbre lehetett volna fordítani, de ne vitatkozzunk erről.Én utálni fogom mindig is, te meg csodálni ezért szép a futball!De szortítok h lőjjön gólt, bár mindegy ki rúgja de a 2-2 is fontos lenneatek írta:gyerünk kbaladzs, most nyomd a gombot etoval és ibrával kapcsolatban!
A miénk meg pont a jogos gól kategória volt....Mihu írta:Ez mondjuk pont a jogos 11-es kategória volt....szajko írta:Barcelona - Pérez Burrull: 1-2
Én kb 10x leírtam, hogy ez ellenünk fúj mint a [auto_cenzúra]!!!!
A almflkadj gpiouahj gpiaurgjdfb! Szétvernék itt valamit, csak 2-n is alszanak! Csak egy gólt vett el tőlünk és csak 1-t adott nekik. Elképesztő komolyan. Elképesztő!szajko írta:Barcelona - Pérez Burrull: 1-2
Én kb 10x leírtam, hogy ez ellenünk fúj mint a [auto_cenzúra]!!!!