Dmitro Csigrinszkij

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.06. 19:23:48

Egy bizonyos Henry ugyanúgy hátráltatta a csapatot az első fél évében,sőt...csak ő elől tette, Csigának is megvannak a hibái (remélem,h csak) MÉG.

én még bízok benne,bár megértem a kritizálókat is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2010.01.06. 19:22:55

nagy valószínűséggel őt is felírhatjuk a melléfogások listára, ez van. nem barca szint/játékstílus, nem nagyon van ezen mit beszélni. nem csak tegnap nem volt az, eddig sose.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.01.06. 19:21:14

mégis szted azt az anyagi mínuszt nem érte meg a klubnak hogy címeket nyert velük a csapat és méltón képviselték a világ egyik legjobb csapatát az idejükben?

Ez csak az egyik, a másik az, hogy a kolléga elfelejtette a reklámokat, mezeladásokat. Azt mondom az áruk többszöröse jött be a klubnak.

Mi a fenéért nem lehet időt adni Csigrinszkij-nek? Úgy fel vagytok háborodva rajta, mintha a ti pénzetek lenne. Vesztettünk el miatta címet?... 22 éves. Piqué idejött tavaly ősszel ugyanez ment vele, leszámítva az árát, de kidobott pénznek tartották sokan. Belejött a játékba és az egyik legstabilabb védő lett Európában. Csigának lehet több idő kell. Lehet kell neki 1 év. Ki tudja, lehet, hogy tényleg nem olyan jó... De ne ítéljetek már el játékost néhány meccs alapján... Türelmet.
currahee
Jugador d'estrella

2010.01.06. 19:07:39

Barcaforever írta:A szoksásos Barca igazolás, akit megvettünktöbb 10 millióért majd távozik harmad annyiért.Saviola,Riquelme,Rivaldo,Ronaldinho,Hleb.
ugye nem gondolod azt h felesleges vagy hiba lett volna az ő igazolásuk(a két kiemeltre gondolok itt) annak ellenére hogy "több 10 milliók voltak és harmad annyiért mentek"?? mert ha igen akkor már bocs de elég hülye vagy!

mégis szted azt az anyagi mínuszt nem érte meg a klubnak hogy címeket nyert velük a csapat és méltón képviselték a világ egyik legjobb csapatát az idejükben?
és vmi olyasmit nyújtottak amit soha nem fog elfeledni az utókor mert történelmet írtak.
azt a játékot, csodát, gólokat amiket ők ketten csináltak sztem minden pénzt megérne bármely klubnak ha tudná előre h ezt véghezviszik.

Rivaldo az egyik legnagyobb zseni volt és annak ellenére húzta a csapatot h nem voltak olyan kiemelkedő társak(csak egy-kettő) mellette mint mondjuk most messi mellett;
ill. Ronaldinho meg újra a csúcsra vitte a Barcát és az a foci amit ő játszott itt a Barcában a "fénykorában" az egyszerűen káprázatos volt. aki látta őt játszani akkor az sztem mind azt vallja hogy ő volt a legjobb bárkit is látott azelőtt vagy azóta.
a Barcelona történelmének egyik legjobb játékosai voltak.

az már más tészta hogy a sztárok akiknek leáldozik a csillaga vagy kiöregednek mind így távoznak Barcelonából, ez csúnyán kifejezve a "szokás" itt... de ez mással is így volt nem csak velük (pl. Kluivert, ...stb)

// a másik 3 játékoshoz egyet kell hogy értsek az általad leírtakkal //

(bocs az OFF-ért de erre válaszolnom kellett)
ab1daL
Director del Fútbol

2010.01.06. 19:05:30

Igen csak Piquét nem 25 milláért hoztuk el ha nem 5-ért. :lol: Amugy hajrá Csiga (vagy Dima by Pep :D ) bizonyítsd hogy helyed van ennél a klubnál! :wink:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
kristop
Entrenador del Barça

2010.01.06. 18:44:11

Nem egy fiatal védőt, nem kis pénzért.Tehát (elméletileg) egy érett játékost, jó pénzért.
ki a fiatal védő, ha nem ő?

én még mindig azt mondom, hogy nem olyan béna ő, meccsről meccsre magabiztosabb és jobban játszik. az elején, mint valami falábú, most meg teljesen korrekt meccs a hibán kívül. mondjuk természetesen felesleges szabálytalanság volt, Capel lehet be se lövi onnan, meg amúgy is nem szégyen, ha bárkit is lefut Capel.

most egy ugyanolyan hatalmas hibát csinált, amiért az elején Piquét és Cácerest is elküldtük a fenébe. mondjuk Cáceresnek több ilyen hibája volt, nem is értem, hogy most miért szeretnék többen vissza. arra senki nem emlékszik, hogy amikor végre megkapta a lehetőségeket, akkor hátrafejelte a labdát a csatárnak meg mellécsúszkált 1v1es szituációkban?

amiben igazat adok, hogy ilyen áron egy ilyen védőt bűn volt venni, viszont ha már megvettük, akkor csak ne küldjük el a [auto_cenzúra] már most. Piquénél is az volt, hogy utána sokan megkövették magukat.
kurdt
Megmentő :)

2010.01.06. 18:08:25

Barcaforever írta:Vettünk 30 millióért egy védőt.Nem egy fiatal védőt, nem kis pénzért.Tehát (elméletileg) egy érett játékost, jó pénzért.De hát ez nem igaz, Alves került majdnem ennyibe. :roll:

Emlékszem mikor a Real leigazolta Pepét és tele volt a fórum :lol: :lol: fejekkel.Hát itt is mehet most bőven.Mert ha így halad az ukrán még a Pepe szintjét se éri el soha, amivel nincs is baj, csak akkor megint csak azt mondom nem kell ennyit kiadni érte.

A szoksásos Barca igazolás, akit megvettünktöbb 10 millióért majd távozik harmad annyiért.Saviola,Riquelme,Rivaldo,Ronaldinho,Hleb.
-25 misi volt, nem 30. Ettől független elég drága volt és eddig nem mutatott semmit. Viszont FIATAL (22) úgyhogy van ideje hogy átszokjon ide és eladni sem fogjuk mert Pep "Hosszú távra szerződtette".

-Nekem nem az a bajom Pepével h béna (bár nem egy zsonglőr az tény), hanem hogy időnként elmebeteg állat a pályán.

-A Sevilla, Valencia, Aston Villa és ilyen szintű csapatok csinálják azt, hogy drágábban adják el a játékost, mint amennyiért vették, mert a kisebb csapatoknak ezekből is muszáj profitot termelniük. Nagyobb csapatoknál ez nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", ezért drágábban veszik a játékosokat, hogy azok legjobb éveiket nagy csapatokban játszák le és csak akkor válnak meg tőlük ha a formájuk tartósan visszaesik, de akkor logikusan már kevesebbet is ér. Ezért nem látni azt sem a Barçánál sem a Realnál h job áron értékesítenék játékosaikat....

Riquelme meg teljesen más kérdés, a vezetőség (Gasparték) meg voltak őrülve, az akkori edző (talán Rexach vagy már Van Gaal) nem is tudott róla h érkezni fog

bocsi ebben azért rendesen volt OFF.... :oops:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.01.06. 17:51:33

Vettünk 30 millióért egy védőt.Nem egy fiatal védőt, nem kis pénzért.Tehát (elméletileg) egy érett játékost, jó pénzért.De hát ez nem igaz, Alves került majdnem ennyibe. :roll:

Emlékszem mikor a Real leigazolta Pepét és tele volt a fórum :lol: :lol: fejekkel.Hát itt is mehet most bőven.Mert ha így halad az ukrán még a Pepe szintjét se éri el soha, amivel nincs is baj, csak akkor megint csak azt mondom nem kell ennyit kiadni érte.

A szoksásos Barca igazolás, akit megvettünktöbb 10 millióért majd távozik harmad annyiért.Saviola,Riquelme,Rivaldo,Ronaldinho,Hleb.
Kép
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.01.06. 14:19:21

Mr. Master írta:
senkialfonz40 írta:Hát, én "csigát" nem szoktam bántani, de a tegnapi meccse nem a legjobbak közé tartozott, nem tudom merre megy a "fejlődése", kíváncsian várom, hogy tud-e javulni annyira, hogy a csapatnak hasznára válik-e majd, vagy megy a süllyesztőbe? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Hallottam, hogy a manutól Vidics szívesen eljönne, én azt mondom, hogy a legjobb megoldás lenne kicserélni a két védőt, csigának sajnos nem nagyon jött be a váltás a ukrán bajnokságból a világ legjobb klubjához. Nagyon lehet rajta érezni szerintem a megilletődöttséget és a félszt, olyan, mint egy kis nyuszi, aki be van tojva, hogy hova sodorta a szél... Hogyha kemény lenne és beleadna apait-anyait, koncentrálna (és nem azon járna a feje, hogy most akkor mi az istent csináljon), valamint magabiztos lenne, akkor elismerem, hogy kiváló védő válhatna belőle, de egyelőre szerintem az év egyik legrosszabb igazolását látom benne európai szinten is... 5 millióért már vehettünk volna hasonlóan teljesítő játékost, de egyébként meg szerintem erre még Caceres is képes volt tavaly...
egyetértek veled, én is ugyanígy látom!
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
Mr. Master
Director del Fútbol

2010.01.06. 13:18:31

senkialfonz40 írta:Hát, én "csigát" nem szoktam bántani, de a tegnapi meccse nem a legjobbak közé tartozott, nem tudom merre megy a "fejlődése", kíváncsian várom, hogy tud-e javulni annyira, hogy a csapatnak hasznára válik-e majd, vagy megy a süllyesztőbe? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Hallottam, hogy a manutól Vidics szívesen eljönne, én azt mondom, hogy a legjobb megoldás lenne kicserélni a két védőt, csigának sajnos nem nagyon jött be a váltás a ukrán bajnokságból a világ legjobb klubjához. Nagyon lehet rajta érezni szerintem a megilletődöttséget és a félszt, olyan, mint egy kis nyuszi, aki be van tojva, hogy hova sodorta a szél... Hogyha kemény lenne és beleadna apait-anyait, koncentrálna (és nem azon járna a feje, hogy most akkor mi az istent csináljon), valamint magabiztos lenne, akkor elismerem, hogy kiváló védő válhatna belőle, de egyelőre szerintem az év egyik legrosszabb igazolását látom benne európai szinten is... 5 millióért már vehettünk volna hasonlóan teljesítő játékost, de egyébként meg szerintem erre még Caceres is képes volt tavaly...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.01.06. 13:10:36

Hát, én "csigát" nem szoktam bántani, de a tegnapi meccse nem a legjobbak közé tartozott, nem tudom merre megy a "fejlődése", kíváncsian várom, hogy tud-e javulni annyira, hogy a csapatnak hasznára válik-e majd, vagy megy a süllyesztőbe? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.01.06. 12:40:19

madmushroom írta:
Én most nem anyagi bukásra gondoltam. Cáceres tudását, talentumát, potenciálját buktuk el, a jövő egyik meghatározó védőjét, ami nagyobb veszteség mint pár millió euró, nézzük meg pár év múlva, hogy milyen védő lesz belőle. Fájni fog a szívünk, ezt garantálom.
egyet értek veled! sztem sem kellet volna kölcsönadnunk. így már biztosan nem jön vissza! ha megnézzük a sebességét, akkor egyértelmű, hogy ott van a srác a toppon. sztem kb Alves szint a sebessége. ezért nem is értettem, hogy Pep miért akarja középen játszatni... volt pár meccs, mikor ott játszott, de az nem igazán feküdt neki. egyértelműen a jobb oldal az, ahol nagy hasznára lett volna a csapatnak. sebessége megvolt (van) hozzá, még egy kis rutin kellett volna, meg több játéklehetőség és ahogy mondtad a jövő egyik nagy jobbhátvédje lett volna belőle. sőt még most is az lehet, csak már nem nálunk. nem tudom, hogy hogy teljesít most a Juvéban, mert már régen láttam olasz meccset, de sztem nem fog visszajönni hozzánk padozni. a Juventus élni fog az opciós joggal :(

Csiga is jó lehet majd, de nem annyira mint Cáceres. ő nem annyira gyors és egyenlőre bizonytalan is a védelemben, pedig meg volt a bizonyítási lehetősége.

szerk: ez egy kicsit off lett! bocsánat.
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
madmushroom
Capitá del Barça

2010.01.06. 12:21:38

Slither írta:
madmushroom írta:
Ceceressel sokkal nagyobbat buktunk. Az a gyerek ügyes, csak idő kellett volna neki. Akkor és most sem értem a döntést.
Nem fordítva? :D

Cáceresnek csak rutin és játékidő kellett volna, mert képességekben nagyon ott van a srác (és itt védő erényekre gondolok), nem úgy mint Csiga barátunk.

Remélem jönnek a nagy hidegek Nyugat-Európában is, és akkor hasznos lehet az ukrán. :D
Én most nem anyagi bukásra gondoltam. Cáceres tudását, talentumát, potenciálját buktuk el, a jövő egyik meghatározó védőjét, ami nagyobb veszteség mint pár millió euró, nézzük meg pár év múlva, hogy milyen védő lesz belőle. Fájni fog a szívünk, ezt garantálom.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.01.06. 11:36:52

Csiga :arrow: Nomen est omen.
Kép
duncan
Jugador del Barça

2010.01.06. 00:32:55

Enjoy írta:Fiatalok? Nem azért, de akkor Messi-t is kár volt annyi évesen játszatni, meg Pedro-t is. Konkurenciát teremt, rutinosabbak tudnak picit pihenni. Ez az egész vezet addig, hogy a barca kineveli a játékosait, nem felvásárolja. Nah, de mind1
Ebben igazad van. Én arra céloztam,hogy nem kell csak a fiatalokban bízni. Annak idején,amikor Messi beépült rajta kívül nem volt más a Barca-B-ből,akinek szoknia kellett volna a légkört,körülötte mindenki rutinos volt.
Pedro tehetséges,de a rutintalansága látszik,mert játékban közelít a 0-hoz. Tavaly Busquets is mindig csak nagyok között játszott,nem volt más fiatal,csak ő ,akinek be kellett épülni,csak az idény végén,amikor tét nélkül nyomhattuk már.

Most pedig, Pedro,Johnatan,Thiago,Jeffren,stb. Ez egyszerre sok a csapatnak. Ebbe bele fogunk bukni.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.01.06. 00:29:50

madmushroom írta:
Ceceressel sokkal nagyobbat buktunk. Az a gyerek ügyes, csak idő kellett volna neki. Akkor és most sem értem a döntést.
Nem fordítva? :D

Cáceresnek csak rutin és játékidő kellett volna, mert képességekben nagyon ott van a srác (és itt védő erényekre gondolok), nem úgy mint Csiga barátunk.

Remélem jönnek a nagy hidegek Nyugat-Európában is, és akkor hasznos lehet az ukrán. :D
kamaj
Capitá del Barça

2010.01.06. 00:29:20

Annyira ismerős ez a helyzet, Nektek nem? :roll:

Lassú, nem jól helyezkedik, állandó rossz játék: Pique, Cáceres és most Csiga.
A különbség annyi ezek a játékosok között, hogy ebből kettő megkapta a folytonos bizalmat a legelejétől fogva (igaz sajnos Martin barátunk már nem itt) és máris jobb lett a teljesítményük is. Martin barátunkat kb. ugyanennyien szidták és védték tavaly, mint most Csigát és most ott tartunk, hogy rengetegen sajnálják azt, hogy nem kapott bizalmat holott rengetegen már rég elűzték volna (félreértés ne essék, ezzel nem akarok személyeskedni csak vázolni akarom a helyzetet).
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
szbalint88
Jugador del Barça

2010.01.06. 00:22:49

a legnagyobb gond vele, hogy iszonyatosan durván lassú, a helyezkedése sem tökéletes, ami ezt ellensúlyozhatná( bár ebben még sokat javulhat), és egyszerűen nem elég erőszakos, nem használja ki eléggé a testi erejét, ami csak mentalitás kérdése. Mindegy, akkor is türelemmel kell lenni, elvégre még nagyon fiatal...de ez a lassúság aggaszt, ezt nem lehet annyira fejleszteni, mint kéne...meglátjuk...de ez a 2. kapott gól kicsit kiakasztott...
Enjoy
Capitá del Barça

2010.01.06. 00:22:44

Fiatalok? Nem azért, de akkor Messi-t is kár volt annyi évesen játszatni, meg Pedro-t is. Konkurenciát teremt, rutinosabbak tudnak picit pihenni. Ez az egész vezet addig, hogy a barca kineveli a játékosait, nem felvásárolja. Nah, de mind1
duncan írta:
Enjoy írta: Ennyire nem biztok Pep-ben...
Őszintén szólva játékosigazolások terén én abszolút nem.

A fiatalokat túlzásba viszik. Ne mszabadna Arsenal stílusban nyomni,Pep pedig azt teszi. Wenger is így kezdte,mostmeg hol tart az Arsenal? Sehol...

Igazolásokra rátérve, Cáceres,Csiga,Henrique,Hleb - fölösleges kidobások voltak.Ilyen pénzszórást meg utoljára akkor volt,amikor idehoztuk Enke,Riquelme,Zenden triót. Ahelyett,hogy csak igazán jó játékosokat hoznánk ide,igazolunk sok zsákbamacskát. Röhej.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.06. 00:22:24

jogos Riva :D

csúnya világ lenne :D
madmushroom
Capitá del Barça

2010.01.06. 00:21:58

chrisnagy13 írta:
bszilard10 írta:ugy tunik 2 ev alatt kidobtunk 45 millio eurot az ablakon... csiga kezet foghat caceressel,majd a nyaron ot is kolcsonadjuk mintha mar latnam...nem barca szintu jatekos ,sajnos fel ev utan ezt a kovetkeztetest kell levonni.hiba volt leigazolni foleg annyi penzert
Sajnos igazad van, csak az a baj, hogy vele nagyobbat buktunk, mint Cáceressel. :cry:
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
giefLove
Jugador del Barça

2010.01.06. 00:21:55

Én is belső védőt játszok, és igen is az egész teljesítményemre rányomják a végén a minősithetetlen jelzőt ha olyan hibát vétek amiből gólt kapunk és ez a gól döntően befolyásolja a végeredményt. Egy Barca szintű csapatban az ilyen hibák megengedhetetlenek, épp ezért joggal szidják Cygrynskyi-t is. Nem véletlenül kapott annyi lehetőséget amennyit. Ide több kell, és ő egyelőre nem képes felnőni a feladathoz. Kár ezen vitatkozni, személy szerint egy kanyi vasat se adtam volna érte, de nekem már a leigazolása előtt is ez volt a véleményem, a donyeckben se volt meggyőző, nem volt valószínű, hogy itt az lesz.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.01.06. 00:21:17

Fecooo írta:nekem is az a bajom Csigával, mint a legtöbb embernek... Martin barátunk parádés volt hozzá képest, őt mégis elküldte Pep, pedig nem idősebb az ukránnál, jobb a testfelépítése is. a kölcsönnel egyébként nem lett volna bajom, de az opció hozzáadása egyet jelentett az eladással. még azzal is megbékéltem volna, ha olyan ember jön helyette, aki megéri a pénzét... hát Csiga pont nem az az ember... egy dolgot tud, hosszú passzokat adni, másra képtelen... helyezkedni nem tud, lassú, ütemérzéke 0.CSAK a passzaira lehet építeni!vagy csináljon belőle Pep egy szervező középpályást, vagy bye-bye!
Akkor inkább menjen. Nem szeretném megélni azt, hogy a Barcában Csigrinszkíj irányít. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2010.01.06. 00:22:38-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.01.06. 00:21:15

Fecooo írta:nekem is az a bajom Csigával, mint a legtöbb embernek... Martin barátunk parádés volt hozzá képest, őt mégis elküldte Pep, pedig nem idősebb az ukránnál, jobb a testfelépítése is. a kölcsönnel egyébként nem lett volna bajom, de az opció hozzáadása egyet jelentett az eladással. még azzal is megbékéltem volna, ha olyan ember jön helyette, aki megéri a pénzét... hát Csiga pont nem az az ember... egy dolgot tud, hosszú passzokat adni, másra képtelen... helyezkedni nem tud, lassú, ütemérzéke 0. CSAK a passzaira lehet építeni!vagy csináljon belőle Pep egy szervező középpályást, vagy bye-bye!
beadások még nagyon szépen tudja kifejelni, ha nincs senki az 5 méteres körzetében.
iszonyat statikus, lassú, botlábú.
reggelig lehetne folytatni, de minek? :D ...
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
chrisnagy13
Jugador del Barça

2010.01.06. 00:20:23

bszilard10 írta:ugy tunik 2 ev alatt kidobtunk 45 millio eurot az ablakon... csiga kezet foghat caceressel,majd a nyaron ot is kolcsonadjuk mintha mar latnam...nem barca szintu jatekos ,sajnos fel ev utan ezt a kovetkeztetest kell levonni.hiba volt leigazolni foleg annyi penzert
Sajnos igazad van, csak az a baj, hogy vele nagyobbat buktunk, mint Cáceressel. :cry:
Lezárt