Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mégis szted azt az anyagi mínuszt nem érte meg a klubnak hogy címeket nyert velük a csapat és méltón képviselték a világ egyik legjobb csapatát az idejükben?
ugye nem gondolod azt h felesleges vagy hiba lett volna az ő igazolásuk(a két kiemeltre gondolok itt) annak ellenére hogy "több 10 milliók voltak és harmad annyiért mentek"?? mert ha igen akkor már bocs de elég hülye vagy!Barcaforever írta:A szoksásos Barca igazolás, akit megvettünktöbb 10 millióért majd távozik harmad annyiért.Saviola,Riquelme,Rivaldo,Ronaldinho,Hleb.
ki a fiatal védő, ha nem ő?Nem egy fiatal védőt, nem kis pénzért.Tehát (elméletileg) egy érett játékost, jó pénzért.
-25 misi volt, nem 30. Ettől független elég drága volt és eddig nem mutatott semmit. Viszont FIATAL (22) úgyhogy van ideje hogy átszokjon ide és eladni sem fogjuk mert Pep "Hosszú távra szerződtette".Barcaforever írta:Vettünk 30 millióért egy védőt.Nem egy fiatal védőt, nem kis pénzért.Tehát (elméletileg) egy érett játékost, jó pénzért.De hát ez nem igaz, Alves került majdnem ennyibe.![]()
Emlékszem mikor a Real leigazolta Pepét és tele volt a fórum![]()
fejekkel.Hát itt is mehet most bőven.Mert ha így halad az ukrán még a Pepe szintjét se éri el soha, amivel nincs is baj, csak akkor megint csak azt mondom nem kell ennyit kiadni érte.
A szoksásos Barca igazolás, akit megvettünktöbb 10 millióért majd távozik harmad annyiért.Saviola,Riquelme,Rivaldo,Ronaldinho,Hleb.
egyetértek veled, én is ugyanígy látom!Mr. Master írta:Hallottam, hogy a manutól Vidics szívesen eljönne, én azt mondom, hogy a legjobb megoldás lenne kicserélni a két védőt, csigának sajnos nem nagyon jött be a váltás a ukrán bajnokságból a világ legjobb klubjához. Nagyon lehet rajta érezni szerintem a megilletődöttséget és a félszt, olyan, mint egy kis nyuszi, aki be van tojva, hogy hova sodorta a szél... Hogyha kemény lenne és beleadna apait-anyait, koncentrálna (és nem azon járna a feje, hogy most akkor mi az istent csináljon), valamint magabiztos lenne, akkor elismerem, hogy kiváló védő válhatna belőle, de egyelőre szerintem az év egyik legrosszabb igazolását látom benne európai szinten is... 5 millióért már vehettünk volna hasonlóan teljesítő játékost, de egyébként meg szerintem erre még Caceres is képes volt tavaly...senkialfonz40 írta:Hát, én "csigát" nem szoktam bántani, de a tegnapi meccse nem a legjobbak közé tartozott, nem tudom merre megy a "fejlődése", kíváncsian várom, hogy tud-e javulni annyira, hogy a csapatnak hasznára válik-e majd, vagy megy a süllyesztőbe?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hallottam, hogy a manutól Vidics szívesen eljönne, én azt mondom, hogy a legjobb megoldás lenne kicserélni a két védőt, csigának sajnos nem nagyon jött be a váltás a ukrán bajnokságból a világ legjobb klubjához. Nagyon lehet rajta érezni szerintem a megilletődöttséget és a félszt, olyan, mint egy kis nyuszi, aki be van tojva, hogy hova sodorta a szél... Hogyha kemény lenne és beleadna apait-anyait, koncentrálna (és nem azon járna a feje, hogy most akkor mi az istent csináljon), valamint magabiztos lenne, akkor elismerem, hogy kiváló védő válhatna belőle, de egyelőre szerintem az év egyik legrosszabb igazolását látom benne európai szinten is... 5 millióért már vehettünk volna hasonlóan teljesítő játékost, de egyébként meg szerintem erre még Caceres is képes volt tavaly...senkialfonz40 írta:Hát, én "csigát" nem szoktam bántani, de a tegnapi meccse nem a legjobbak közé tartozott, nem tudom merre megy a "fejlődése", kíváncsian várom, hogy tud-e javulni annyira, hogy a csapatnak hasznára válik-e majd, vagy megy a süllyesztőbe?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
egyet értek veled! sztem sem kellet volna kölcsönadnunk. így már biztosan nem jön vissza! ha megnézzük a sebességét, akkor egyértelmű, hogy ott van a srác a toppon. sztem kb Alves szint a sebessége. ezért nem is értettem, hogy Pep miért akarja középen játszatni... volt pár meccs, mikor ott játszott, de az nem igazán feküdt neki. egyértelműen a jobb oldal az, ahol nagy hasznára lett volna a csapatnak. sebessége megvolt (van) hozzá, még egy kis rutin kellett volna, meg több játéklehetőség és ahogy mondtad a jövő egyik nagy jobbhátvédje lett volna belőle. sőt még most is az lehet, csak már nem nálunk. nem tudom, hogy hogy teljesít most a Juvéban, mert már régen láttam olasz meccset, de sztem nem fog visszajönni hozzánk padozni. a Juventus élni fog az opciós joggalmadmushroom írta:
Én most nem anyagi bukásra gondoltam. Cáceres tudását, talentumát, potenciálját buktuk el, a jövő egyik meghatározó védőjét, ami nagyobb veszteség mint pár millió euró, nézzük meg pár év múlva, hogy milyen védő lesz belőle. Fájni fog a szívünk, ezt garantálom.
Én most nem anyagi bukásra gondoltam. Cáceres tudását, talentumát, potenciálját buktuk el, a jövő egyik meghatározó védőjét, ami nagyobb veszteség mint pár millió euró, nézzük meg pár év múlva, hogy milyen védő lesz belőle. Fájni fog a szívünk, ezt garantálom.Slither írta:Nem fordítva?madmushroom írta:
Ceceressel sokkal nagyobbat buktunk. Az a gyerek ügyes, csak idő kellett volna neki. Akkor és most sem értem a döntést.![]()
Cáceresnek csak rutin és játékidő kellett volna, mert képességekben nagyon ott van a srác (és itt védő erényekre gondolok), nem úgy mint Csiga barátunk.
Remélem jönnek a nagy hidegek Nyugat-Európában is, és akkor hasznos lehet az ukrán.
Ebben igazad van. Én arra céloztam,hogy nem kell csak a fiatalokban bízni. Annak idején,amikor Messi beépült rajta kívül nem volt más a Barca-B-ből,akinek szoknia kellett volna a légkört,körülötte mindenki rutinos volt.Enjoy írta:Fiatalok? Nem azért, de akkor Messi-t is kár volt annyi évesen játszatni, meg Pedro-t is. Konkurenciát teremt, rutinosabbak tudnak picit pihenni. Ez az egész vezet addig, hogy a barca kineveli a játékosait, nem felvásárolja. Nah, de mind1
Nem fordítva?madmushroom írta:
Ceceressel sokkal nagyobbat buktunk. Az a gyerek ügyes, csak idő kellett volna neki. Akkor és most sem értem a döntést.
duncan írta:Őszintén szólva játékosigazolások terén én abszolút nem.Enjoy írta: Ennyire nem biztok Pep-ben...
A fiatalokat túlzásba viszik. Ne mszabadna Arsenal stílusban nyomni,Pep pedig azt teszi. Wenger is így kezdte,mostmeg hol tart az Arsenal? Sehol...
Igazolásokra rátérve, Cáceres,Csiga,Henrique,Hleb - fölösleges kidobások voltak.Ilyen pénzszórást meg utoljára akkor volt,amikor idehoztuk Enke,Riquelme,Zenden triót. Ahelyett,hogy csak igazán jó játékosokat hoznánk ide,igazolunk sok zsákbamacskát. Röhej.
Ceceressel sokkal nagyobbat buktunk. Az a gyerek ügyes, csak idő kellett volna neki. Akkor és most sem értem a döntést.chrisnagy13 írta:Sajnos igazad van, csak az a baj, hogy vele nagyobbat buktunk, mint Cáceressel.bszilard10 írta:ugy tunik 2 ev alatt kidobtunk 45 millio eurot az ablakon... csiga kezet foghat caceressel,majd a nyaron ot is kolcsonadjuk mintha mar latnam...nem barca szintu jatekos ,sajnos fel ev utan ezt a kovetkeztetest kell levonni.hiba volt leigazolni foleg annyi penzert
Akkor inkább menjen. Nem szeretném megélni azt, hogy a Barcában Csigrinszkíj irányít.Fecooo írta:nekem is az a bajom Csigával, mint a legtöbb embernek... Martin barátunk parádés volt hozzá képest, őt mégis elküldte Pep, pedig nem idősebb az ukránnál, jobb a testfelépítése is. a kölcsönnel egyébként nem lett volna bajom, de az opció hozzáadása egyet jelentett az eladással. még azzal is megbékéltem volna, ha olyan ember jön helyette, aki megéri a pénzét... hát Csiga pont nem az az ember... egy dolgot tud, hosszú passzokat adni, másra képtelen... helyezkedni nem tud, lassú, ütemérzéke 0.CSAK a passzaira lehet építeni!vagy csináljon belőle Pep egy szervező középpályást, vagy bye-bye!
beadások még nagyon szépen tudja kifejelni, ha nincs senki az 5 méteres körzetében.Fecooo írta:nekem is az a bajom Csigával, mint a legtöbb embernek... Martin barátunk parádés volt hozzá képest, őt mégis elküldte Pep, pedig nem idősebb az ukránnál, jobb a testfelépítése is. a kölcsönnel egyébként nem lett volna bajom, de az opció hozzáadása egyet jelentett az eladással. még azzal is megbékéltem volna, ha olyan ember jön helyette, aki megéri a pénzét... hát Csiga pont nem az az ember... egy dolgot tud, hosszú passzokat adni, másra képtelen... helyezkedni nem tud, lassú, ütemérzéke 0. CSAK a passzaira lehet építeni!vagy csináljon belőle Pep egy szervező középpályást, vagy bye-bye!
Sajnos igazad van, csak az a baj, hogy vele nagyobbat buktunk, mint Cáceressel.bszilard10 írta:ugy tunik 2 ev alatt kidobtunk 45 millio eurot az ablakon... csiga kezet foghat caceressel,majd a nyaron ot is kolcsonadjuk mintha mar latnam...nem barca szintu jatekos ,sajnos fel ev utan ezt a kovetkeztetest kell levonni.hiba volt leigazolni foleg annyi penzert