Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is a hollandoknak szurkolok,mint mindig de szurkolok még a spanyoloknak(ki ne szurkolna nekik innen ha a fél kezdő barcásrivaldo23 írta:Én Hollandiának és Szerbiának szurkolok. Remélem a hollandoknak végre kijön egyszer a lépés!
1.számú kedvenc: Hollandialluisllach89 írta: Télleg itt ki kinek fog drukkolni a vb alatt?
ez kérdés?lluisllach89 írta:Amíg nincs védelem addig nehéz is lesz..
Meg a vb-t mindig a legjobb CSAPAT nyeri nem egyéniségek, mindenesetre szurkolok nekik no meg Hollandoknak
Télleg itt ki kinek fog drukkolni a vb alatt?
A női szurkolók alighanem jól szórakoztakLeomessi14 írta:http://www.sport.ro/show/video-interzis ... oplay=true
Hat ez hatalmas:))Hogy mik vannak,meghulyultek az emberek!![]()
Hát a Cadizosok nem igazán.Mivel nem is Ők játszottak..mindorokke_barca írta:A cadizos fiúk úgy érzem sokat fognak ma kaszálni a fogadó irodákból)
Cadiz 0 - 14 Schalke
Hát sztem Robi Carlos sokkal nagyobb játékos, mint Maldini. Utóbbi hiába focizott még 100 évesen is, sosem számított a legjobbnak a posztján.fcbarca0827 írta:És ezzel mit is akartál mondani?Nazario írta:A The Sun egy Kiskegyed szintű lap.
Rivaldo, Roberto Carlos, Ronaldo. Csak 3 név.Hova férnének be szerinted? Egyértelmű, hogy Roni a futballtörténelem egyik legnagyobb csatára, de inkább a 2000-es évek előtti teljesítménye miatt... (Tudom, hogy nyert egy VB-t és 2 spanyol bajnokságot.) Azon kívül, az utóbbi 5-6 évbe többet vot sérült, mint "ép"... Rivaldo is 2000 előtt villogott igazán a Barcába, őt se tenném be ide... Még Robi Carlos talán, de akkor már inkább Maldini. (Nem, azért mert a brazil Realos volt!
)
Vagy nem?
2001, Bl döntő, 11-es rúgások hőse, nálam mindent vitt az öreg, hatalmas kapus volt, 1 legenda.danko94 írta:A kapuba sztem azért Oliver Kahn is befért volna, mert az évtized első felében 2000-2005 ig nagyon jó volt! VB legjobbja, aranylabda 2. hely....
Ezzel teljesen egyet érte, rengeteget változott a foci ez alatt a 10 év alatt is, nem lehet tudni, hogy egy mostani Messi v C Roni mit ért volna el 8 évvel ezelőtt, de azt sem, hogy a 2000-es évek Rivaldoja/Zidane ja milyen lenne a mostani mezőnyben!!!Nazario írta:Egyébként meg hülyeség 10 évekre bontani a dolgokat, átfedések, stb.