Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért ne? 2006-ban is fejelt nekünk egy gólt.szajko írta:Szerinted Wenger a BL döntőre vette?![]()
Hát ja.De mivel már egy ideje az Arsenalnál eddzet, pont kéznél volt.sjd írta:CFirpo3 írta:Sol CampbellArsenal (ingyen)
Ma már játszik is a cseréknél.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ezt nem hiszem el, Wenger fiatalításának egyik első áldozata újra az Arsenalban.
Mondjuk sztem inkább Vieirat kellett volna, ha már ezt az utat követik, elvégre nem hátvédből állnak csehül az Ágyúsok
CFirpo3 írta:Sol CampbellArsenal (ingyen)
Ma már játszik is a cseréknél.
Hát igen ez hiányzik a MU-ból, egy másik tipikus gólvágó, idén is sőt sztem jobban is mint tavaly meg tudjuk teremteni a mezőny és helyzetekbeli fölényt, csak Rooney-n kívül nincs más klasszis a támadósorban aki gólokra váltaná ezt. Ronaldo mezőnybeli produkciója tavaly borzasztó gyenge volt de a gólokat számolatlanul rugta az ilyen (és más) meccseken, szögletből, szabiból, távoli bombák stb, ez nagyon hiányzik a MU-nak, kell egy klasszis tkp vagy egy újabb klasszis csatár. Berbatov,Anderson,Nani meg mehet ahova akar.miihii írta:Ááááá.
A MU az első félidőben eldönthette volna,egy rahedli helyzetet szórakoztunk el.Erre a végén kaptunk egyet.A második elég kiegyensúlyozott,egy öngóllal egalizáltunk.Azóta is igazi ki-ki meccs.Most meg Fletcher piros,és még van 5 perc + a ráadás.
Az első etap alapján nem gondoltam volna,h ilyen meleg lesz ez.
3-1.elbandi írta:Mindenkinek ajánlom figyelmébe a Manchester City-Blackburn
mérkőzésteddig 3-0
Most nem akarok nagy hülyeséget mondani, de Eduardo nem középcsatár volna eredetileg? Arsavin meg nem pont balszélső?szajko írta: Arshavin azért sz.r, mert középcsatár poszton nyomja.
Még most a télen sürgősen igazolni kéne egy középcsatárt.
Diaby volt az Arsenal és a meccs legjobbja is szerintem.
Chamakh jöhetne igazán...vagy akár Lavezzi vagy Huntelaar is.
Arshavin nem lesz jó megoldás hosszú távon középcsatárként, de még rövid távon se...
Amúgy meg adom azt, hogy Fabianskit a kapuba.
Nem csak Te.Game90 írta: Szívesen láttam volna őt még Arsenal mezben...
Az Everton nem rossz csapat, ma ki is jött nekik a lépés, az Arsenal az utóbbi hetekben nem játszott olyan jól, most be is csúszott egy döntetlen.ozsimiki írta:nocsak nocsak,nem úgy fest,h hazai győzelem lesz, bár még megfordíthatják,de a vége felé 1-2
+ szerintem Gallas is összeszedett egy kisebb sérülést.szajko írta:Denilson is ránézésre min 2 hónap off.