Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért a kp-d ütött rendesen.MichaaBee írta:
szerk.: Ma 2-0-ra nyertem, de gyakorlatilag csatár nélkül maradtam.Akit érdekel bővebben, az olvassa el a legújabb sajtóközleményem, bár most sajnos nincs benne Pep-style.
![]()
Nem tudom, de mostanában engem is foglalkoztat, hogy milyen tapasztalatú játékosból lehet jóféle edzőt csinálni.Messiboy19 írta:Szerintetek belőle milyen edző lenne ?:
Tapasztalata ragyogó, és középszerű vezetői képessége van.
És szerintetek megérné kiképezni edzőnek??
Nem olcsóbbak,hanem megoszlik a bevétel,tehát a jegypénzből az ellenfél is részesül.Puyol05 írta: az miért van, hogy kupameccsre teltházas volt a stadionom (13000), a jegyeladásból befolyt összeg pedig 14000e volt; most pedig kijöttek csak 7307enés 13000e volt a bevételem? olcsóbbak a jegyek a kupameccsre, vagy mi?
![]()
2 meccs után elkezd csökkenni. Legalábbis én így tapasztaltam. (persze tétmeccsről van szó)Cumbee írta:Köszi. Akkor nem mondok le azonnal erről a felállásról.Gondolom, ha ezt begyakorolták már a srácaim és váltok 1-1 meccsre, akkor nem felejtik el azonnal, hanem ugyan azon a szinten fociznak majd.
Ez azt jelenti, hogy egy új felállással játszol, amit még szokniuk kell a fiúknak. 2-3 meccs és remek-re felér a taktika szintje. Ezután nem lesz ilyen problémád.Cumbee írta:"Az időről időre elbizonytalanodó E.f.N.a.×FCB képtelen volt az edzői utasításoknak megfelelően játszani; a begyakorolt taktikának a pályán nyoma sem volt. A csapat szervezettsége középszerű szintre esett vissza." Ez mit jelent? Gondolom gyengébben kezdtek el játszani a játékosaim, mert mindjárt kaptam is 1 gólt.Nem megfelelő a csapat összeállítása és keressek majd 1 másik taktikát, vagy 1-2 meccs után hozzászoknak ehhez és nem lesz gond?
Bosszantó, hogy megerősített középpályával, sokpasszos támadójátékot kérek, erre az ellenfél 5 emberrel védekezik és lekontráz.
MichaaBee írta: Előszöris, kell egy jó edző, ha még nincs meg, mert ez az alap. Aztán ajánlom, hogy vegyél fel 8-9 kapusedzőt és rúgd ki a segédeket, hogy a kapusedzőkkel együtt max 10-en legyenek. Ha eddig más posztot edzettél és most végleg átállsz kapusra, akkor akiket eddig edzettél, add el, amíg sok pénzt kapsz értük.
Félig jó.CFirpo3 írta:Nem azt jelenti. Épp fordítva.Puyol05 írta: ha szeretnék venni egy játékost, akinek a vezetői képessége jó, a tapasztalata gyenge, akkor az azt jelenti, hogy abból a playából egy jó edző lesz gyenge vezetői képességgel?
Abból a játékosból gyenge edző lesz, jó vezetői képességgel.