Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Enrique írta:Most mivel, mondd csak el kedves nagyokos, mivel?madridista_23 írta:ÁÁÁÁÁÁÁ nem!
Leírtam h ramosról lemondhattok mert nem fog menni uccse, meg h lugano lutri, mert lehet h nem fog bejönni h hogy játszik.
ENNYIT.
Hát ezek a Barcások már csak ilyenek,de durvákat csak nem írt azért!Remélhetőleg.madridista_23 írta:Nem tom valami csávó de nagyon utálatos!Charlie írta:Enrique és ki volt?
C.
Most mivel, mondd csak el kedves nagyokos, mivel?madridista_23 írta:ÁÁÁÁÁÁÁ nem!
Enrique írta:Én nem gerjesztettem semmiféle dühöt, szvsz nem értelek miért vagy ideges...madridista_23 írta:Először a düh!De már regeltem igy ha már itt vagyok akkor körül nézek itt is! Azt nem tudtad hogy a madridistán volt enrique meg valami csávó és azért a düh!
![]()
[auto_cenzúra] tavikavicsot, az megnyugtat, hidd el.
Nem tom valami csávó de nagyon utálatos!Charlie írta:Enrique és ki volt?
C.
Én nem gerjesztettem semmiféle dühöt, szvsz nem értelek miért vagy ideges...madridista_23 írta:Először a düh!De már regeltem igy ha már itt vagyok akkor körül nézek itt is! Azt nem tudtad hogy a madridistán volt enrique meg valami csávó és azért a düh!
Enrique és ki volt?madridista_23 írta:Charlie írta:Mi célból jöttél át ide amúgy?Mi vezérelt?![]()
C.
Először a düh!De már regeltem igy ha már itt vagyok akkor körül nézek itt is! Azt nem tudtad hogy a madridistán volt enrique meg valami csávó és azért a düh!
Charlie írta:Mi célból jöttél át ide amúgy?Mi vezérelt?![]()
C.
Charlie írta:Rivaldo a No.1 nálam.Nálad?madridista_23 írta:Ki a kedvencetek?(focista)
C.
Charlie írta:Meg Puyolmadridista_23 írta:egy valamiben irigyellek titeket hogy nállatok van Ronaldinho!![]()
C.
Ronaldinho & Messi.madridista_23 írta:Ki a kedvencetek?(focista)
Ezek közül sok inkább középpályás nálunk,nekünk cvask 3csatárunk van 1helyre.madridista_23 írta:ja! Maxi, Eto'o Ezquerro,Ronaldingo, Giuly,Iniesta! Nem a csatár sok hanem a támadó meg henke laci
off: Ezt asszem feltünési viszketegségnek hívják!Boixos írta:kitfisto, nincsenek neked véletlenül komplexusaid?
miért foglalkozna veled mindenki?
Mert mikor küldte hogy ... Barca én felvilágosítottam hogy itt mi hogy müködik és a végén beírtam az Eto'o mondatát.Boixos írta:kitfisto, nincsenek neked véletlenül komplexusaid?
miért foglalkozna veled mindenki?