Rajon Rondo, Marc Gasol, Steve Nash, Andrew Bynum, David Lee, Rashard Lewis, Antawn Jamison, Kobe Bryant. Válassz egyet, amelyik a legszimpatikusabb.higany írta:Ki legyen rajta?

Rajon Rondo, Marc Gasol, Steve Nash, Andrew Bynum, David Lee, Rashard Lewis, Antawn Jamison, Kobe Bryant. Válassz egyet, amelyik a legszimpatikusabb.higany írta:Ki legyen rajta?
Persze, csinalok.MichaaBee írta:Zseniális.higany írta:Ket sig, varom a velemenyeteket:
Ilyet tudsz nekem csinálni más NBA játékosokkal?
![]()
@Patrik: Messi sig jó, Terry sig brutál.![]()
Ha nem időfüggő, megpróbálhatjuk. Így is sok mindennel lógokPerrero írta:Srácok, valaki csinálna 1280*1024ben egy Kowalsky meg a Vega hátteret
Zseniális.higany írta:Ket sig, varom a velemenyeteket:
Köszi szépen!Nagyon jó lett!CFirpo3 írta:levproff:
A 2.at beállítom magamnak ha nem gond,nekem nagyon tetszik!higany írta:Ket sig, varom a velemenyeteket:
A kép szerintem rohadt jó, a szöveg viszont gagyi [auto_cenzúra]:DNavarro írta:
vélemény?
Ezt senki sem fogja így neked elmondani, mert nem lehet pár mondattal elintézni. Keress rá interneten, olvass utána, és próbálkozz! Írj vmelyik segítőkész sigkészítőnek pü-t, beszéljetek msn-en.FtcSikiHun írta:Valaki eltudná mondani, hogy kell siget csinálni?Vagy ha letölteni kell, akkor egy linket dobni, Megköszönném
Én is köszönöm, már a v2 a hátterem. Nagyon jó!Slither írta:...