Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi az infot!MichaaBee írta:Fel kell venni a kapcsolatot az U20-as szövetségi kapitánnyal vagy valamelyik segítőjével. Egyébként szerintem alkalmas lehet, szólj nekik nyugodtan.![]()
Itt egy táblázat, hogy mik az elvárások U20-ban: KATT
Érdemes a fórumot olvasgatni, sok fontos infót lehet rajta találni és útbaigazítást is kaphatsz, hogy hogyan kell majd edzened ezt az ifit, vagy hogy hogyan kell majd eladnod.
Hali U-20 as válogatottba akarok játékost ajánlani is ott kéri a kódot!MichaaBee írta:A Beállítások menüpont alatt az "oldal beállításai"-nál kell megadni.Tunce3y írta:Hali!
A biztonsági kódról szeretnék érdeklődni.Azt regisztrációkor kell megadni?Van egy ifim,aki szerintem megfelelő lenne az u-20-as válogatottba,de kér biztonsági kódot(amit nem vágok).Nincs valami biztonsági kód emlékeztető?Egyébként hol kéri tőled?
A Beállítások menüpont alatt az "oldal beállításai"-nál kell megadni.Tunce3y írta:Hali!
A biztonsági kódról szeretnék érdeklődni.Azt regisztrációkor kell megadni?Van egy ifim,aki szerintem megfelelő lenne az u-20-as válogatottba,de kér biztonsági kódot(amit nem vágok).Nincs valami biztonsági kód emlékeztető?
igen el fog veszni az edzés jól tudod. én egyszer elkövettem egy hibát: úgy állítottam be a csapatom, h 3 belső védő volt (0 szélsővédő) mert az ellenfél középen támadott és elég szorosna kindult a meccs ezért beállítottam h ha vezetek 2 góllal akk hozza le az egyik csatáromat és egy védő jöjjön be a helyére és a meccs vége előtt 10 percel vezettem 2 góllal és akk jött be a védő de elfelejtkeztem róla h így 4 belsővédőm lenne és ez a 10 perc miatt ment el az edzésPuyol05 írta:azt, hogy azt vedd ki mert az abszolút nem jó oda. max 3 belső középpályásod lehet. ha úgy hagyod, akkor asszem edzésvesztésed lesz, de nem biztos...matyi02 írta:Egy kérdés taktikákat próbálgatok és most betettem 4középályást középre egyiket pirosan jelzi az mit jelent?![]()
Puyol05 írta:azt, hogy azt vedd ki mert az abszolút nem jó oda. max 3 belső középpályásod lehet. ha úgy hagyod, akkor asszem edzésvesztésed lesz, de nem biztos...matyi02 írta:Egy kérdés taktikákat próbálgatok és most betettem 4középályást középre egyiket pirosan jelzi az mit jelent?![]()
azt, hogy azt vedd ki mert az abszolút nem jó oda. max 3 belső középpályásod lehet. ha úgy hagyod, akkor asszem edzésvesztésed lesz, de nem biztos...matyi02 írta:Egy kérdés taktikákat próbálgatok és most betettem 4középályást középre egyiket pirosan jelzi az mit jelent?![]()
MichaaBee írta:Most dolgozunk a menetrenden, estére remélhetőleg meg lesz. De ha nem, akkor fogok szólni még a mai nap folyamán, hogy mi a helyzet.FCBMessi19 írta:Kb. mikorra várható a sorsolás? Szerdára köthetek barit? Az oldalon pótfordulót ír..![]()
Egyébként azért ír pótfordulót, hogy a MK-ból kiesettek már játszhassanak, azonban a kupa érdemi része csak 20-án kezdődik.
Most dolgozunk a menetrenden, estére remélhetőleg meg lesz. De ha nem, akkor fogok szólni még a mai nap folyamán, hogy mi a helyzet.FCBMessi19 írta:Kb. mikorra várható a sorsolás? Szerdára köthetek barit? Az oldalon pótfordulót ír..
az én hátvédem a 7-0-ra megnyert meccsen 4-et vágottlevproff írta:Mi van ebben a fordulóban mindeki kikapott?![]()
Én nyertem idegenben 2-7-re.
A hátvédem mesterhármast ért el.![]()
![]()
És ezzel továbbri is vezetm a tabellát.
A 10-es Góllővőlistán 5 játékosom van fent.És a szélsőm vezeti a listát.![]()