Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Capel hogy hogy nem játszik?lui1698 írta:A Sevilla kezdőcsapata:
Palop; Konko, Dragutinovic, Escudé, Fernando Navarro; Romaric, Renato, Duscher; Navas, Adriano y Negredo
Ez se rossz azért...
Adják.kennyke04 írta:Ha marad 2:1 akkor a hosszabbítást adják vagy átkapcsolnak?
szerintem nem csak 95% mondaná ezt, de az is biztos, hogy választani nem lehet csak nyerni címeket és nem lenézésből, de még mindig a kupa a legkönnyebb sorozat és inkább legyen egy spanyol kupánk, mint mondjuk egy setorrentkiller írta:Szerintem (is) a kupa a legkevésbé fontos cím. Ha választani kellene hogy egy címről le kellene mondani a másik 2-ért akkor a szurkolók 95%-a a kupát mondaná.
Én is ezt akartam leírni csak más szavakkal.gekkodan írta:Szóval: leülök, drukkolok és nagyon remélem, hogy továbbmegyünk, mert a Barca egy címet nem adhat le pihenési vagy egyéb szándékból. Akkor sem, ha Victor Vazquez lesz a kezdő a döntőben és Csigrinszkij a csatár. Nem tényező még ez jelenleg. De a fene nagy hurráoptimistáknak gondoltam megjegyzem, hogy sem a papírforma, sem az eredmény, a forma pedig még kevésbé mutat arra, hogy olyan könnyen sikerülhetne a továbbjutás.
Szerintem (is) a kupa a legkevésbé fontos cím. Ha választani kellene hogy egy címről le kellene mondani a másik 2-ért akkor a szurkolók 95%-a a kupát mondaná.Colos írta:Éppen a minap néztem újra a tavalyi döntőt, és én éppen azért sajnálnám nagyon a kiesést, mert az a hangulat, a körítés nagyon hiányozna. Jó lenne újra átélni. No meg persze az érzés, amikor lefújják a meccset és Puyol a magasba lendíti a kupát. Áááá! Aki azt mondja, hogy ez neki mindegy, szerintem magának hazudik.
Éppen a minap néztem újra a tavalyi döntőt, és én éppen azért sajnálnám nagyon a kiesést, mert az a hangulat, a körítés nagyon hiányozna. Jó lenne újra átélni. No meg persze az érzés, amikor lefújják a meccset és Puyol a magasba lendíti a kupát. Áááá! Aki azt mondja, hogy ez neki mindegy, szerintem magának hazudik.ozsimiki írta:nekem a lényeg,a hozzáállásunk lesz a meccsen,ha az tetszik,akkor a kiesés nem fog zavarni, ez a legkevésbé fontos kupa, főleg,h tavaly végre hosszabb idő után megnyertük.
A goal.com szerint is 3-1 lesz az eredmény a Barca javára.gianni írta:3-1 ide,szerintem ennyire jók leszünk
Sport Klub:skadi írta:sziasztok!
lehet h már kérdezték,de ...
most akkor sport klub vagy mi?
mert van ahol olaszkupát írnak ma este 10re
van ahol spanyol k.kupa ismétlést, de nem tervezem kihagyni a meccset,
szóval ha valakinek van infója, ossza meg és én majd örülök![]()
elöre is kössz
legyen igazadFernando írta:Ui.: Nemtudom mit izgultok, mondtam már, hogy 3-2 ide
Nem vagy egyedulLeomessi14 írta:OFF:Magyarorszagon 22:00-kor,de itt Erdelyben 11 oratol,igy az esti meccsek nagyreszenek csak a felet latom,vagy masnap ismetlesrol nagyon bosszanto...Ronal.10 írta:Tényleg miért nem hajnalba játszunk mostanába?Már a kupa is 22.00kor van
OFF:Magyarorszagon 22:00-kor,de itt Erdelyben 11 oratol,igy az esti meccsek nagyreszenek csak a felet latom,vagy masnap ismetlesrol nagyon bosszanto...Ronal.10 írta:Tényleg miért nem hajnalba játszunk mostanába?Már a kupa is 22.00kor van