Elolvastam a topic első oldalának (tehát ennek az oldalnak..)az összesz hsz-ét.
Érdekes olvasmány volt, "veszekedés " volt de vége le lett tisztázva, ez a lényeg jópár embernek igaza van a belépőkről, a barca mezről stb. Erről most nem szólnék már unalmas lenne egy oldalon keresztül még erről beszélni.. szerintem.
Inkább a kupáról szólnék, előszőr is játékosok :Pinto hát nem akarom bántani elég vicc amiket művel de azért volt 1-2 szép védése is, BLben bajnokságban nem igazán szeretném a kapuban látni ha nem szükséges..
Alves: Ő is formahanyatláson megy át , nem is kicsit ,de akar hajt küzd ahogy eddig is, de a cselei beadásai eddig nem jönnek be szurkolok neki szükség van rá , hiszen ő az igazi vérbeli jobbhátvédünk.
Puyol:Klasszis teljesítményt nyújtott azok az élet vagy inkább gólmentő becsúszások élményszámba mennek , zseniális.
Piqué:Változó a teljesítménye szerintem de nem feltétlen rossz.
Csigrinszkij:Hát... Pepnek jobban fáj mint neki a fütyülés.. érdekes. Mindenesetre én elvesztettem a hitem benne egyenlőre 25 millió.. ezt Cáceres is tudná.. mocskos lassú, és még rángat is.. helyezkedései passzai fejesei elmennek , de sok az egy meccsre jutó hibaszám tőle szerintem.Remélem, ha beleszok a csapatba , környezetbe, helyezkedésével kompenzálni tudja brutális lassúságát és jobban fog játszani.. őszintén remélem.
Milito:Örülök hogy visszatért sérülése előtt elég gyors stabil jól fejelő középhátvéd volt, én nem temetném, remélem jó lesz és nem kell pénzt költeni védőre.
Maxwell:korrekt a teljesítménye. Ennyi.
Abidal:Maxwell érkezése óta nagyon jó örülök neki hogy feljavult csak így tovább.(De azért Navas nagyon megverte, de nem lett belőle gond, ez a lényeg.)
(Touré hiányzik nekem nagyon...)
Busquets:Fejlődik , fellődik a srác igen technikás lett csak ne feleljen és passzoljon hátra és úgy nagyjából ok.
Xavi:tavaly óta gyengült, de hátha a gól lendít rajta ,és egyetértek egy másik kedves fórumozóval , pihennie kéne!
Iniesta:Zseniális , cselei elképesztőek remélem nem sérül meg és oké lesz minden, mert a hátán viszi a csapatot néha!
Messi:Vagy eltűnik vagy gólt lő

egy két szép szóló de más nemigen de legalább kapura veszélyes tőle is többet várok, de szurkoljunk neki és sikerülni fog!
Ibra:első meccsen beállt és gólt lőtt.Most a másodikon elég gyenge volt a szép csuszát leszámítva.
Bojan:Nagyon örülök neki hogy most már kezd játszani én speciel nagyon kedvelem hatalmas tehetség , lendületes, gyors, technikás ügyes futballista. Jól is játszik, csak most kevés lehetőséget kapott.Remélem kapni fog kezdőként lehetőséget , ráfér.
Pedro:Nagyon gólerős, kezdenek a cselei bejönni, most nem sok vizet zavart, bár ideje se volt rá.
Thiago Alcantara:Meglepődtem rajta, nagyon jóóó nagy cselei vannak és szép labdái de eltűnésre hajlamos.
Jó meccs volt ez tegnapi nagyon nekem tetszett ,így annyira nem is gáz kiesni főleg egy Sevilla ellen, inkább most mint később egy kiscsapat ellen.
Így legalább több lesz a pihenőidő.
Bocsánat mindenkinek hogy hosszú nagyon , de mostanába nagyon el hanyagoltam a fórumozást lehet vissza kéne térni normálisan.
Most mindenesetre kifejtettem sokmindent, remélem nem írtam hülyeségeket.