Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, oda-vissza vágós rendszerben történik a szuperkupa lejátszása.ab1daL írta:Ma Sport2-n 21:15-től Király kupa döntő, a Sevilla és az Atletico Madrid részvételével. Eldől hogy kivel játszunk majd a spanyol szuperkupában. (Két meccses lesz majd a szuperkupa döntő?)
Rátudott tenni az Atletico erre a meccsre is. Ugyanis továbbjutottak 0-3-as mínuszból.Fernando írta:Nem volt rossz meccs a Mallorca meccse. Nagy csatában jutottak tovább hosszabbítás nélkül.
Bizony nagyon jó volt a 2. félidő.Rivaldo11 írta:Nem mintha annyit számítana, de a zuhanyhíradóban épp most áradozott Bognár Gyuri a tegnapi 2. félidei játékunkat illetően. Egyetértek vele, szerintem is a 09-10-es szezon legjobb 45 perce volt, elképesztő sebességgel, és hihetetlen technikai színvonalon.
Most ezt én értem félre, vagy félre vagy tájolva?MessiFan írta:Ezek után ha nem nyerjük meg a bajnokságot nagyon mérges leszek. Nem érdemeltük meg a vereséget de ha nyertünk volna azt se. Ezzel a teljesítménnyel semmire sem fogunk menni. Engem nagyon dühít hogy kikaptunk. Ez szégyen. Tavaly 4-0-ra vertük meg őket most meg hogy hogy kikaptunk? Rosszabbak lettünk? Nem! Akkor?!
OFF:Titinho írta: Ez igaz.![]()
BOCSÁNATOT KÉREK DUNCAN nevű fórumozónktól és a többiektől akik magukra vették!
Túl nagy volt a hév, amikor megláttam ezt a hsz-t. Bocsi.Nem szoktam én ilyeneket tudod pl. Te is.
De a véleményemet azért tartom, nekem erős a szánalmas szó Henryra (vagy bárki másra) egy félresikerült becsúszásért.
Na kész, ezzel a témát lezártam, megyek ebédelni!
Csak most kerültem gépközelbe, nem volt net.gygerike írta:Sajnálom hogy igy kellet kiesnünk, de hát ez van nincs mese. Visszont nagyon kiváncsi leszek ez után mi lessz. Szvsz ez mecs vízválasztó lehet, vagy 1 olyan lökést fog adni hogy megint jön a könyed laza játék és a gálák. A másik meg ennek az ellenkezője, de erre kisebb esélyt láttok. Remélem az előbbi
Bár ez csak szőrszál hasogatás de tavaly ilyenkor 44pontal álltunk (mostani 43-al szemben) és még 5 meccset nyertünk zsinórban vagyis a 22. fordulóban már 59 pontunk volt.mvik írta:Ez a Barca semmivel sem rosszabb mint a tavaly (max. egy kicsit lassabbak elől). Jobban állnak mint tavaly ilyenkor. Kicsit hullámzó most a teljesítménye a csapatnak, de ilyen tavaly is előfordult. A tegnapi meccsben csak az zavart, h nem volt ötletesség a játékban (legalábbis az első félidőben), mindent középen a tömegen keresztül erőltetünk, vagy ha véletlenül beadás van akkor meg Ibra pont nincs középen. Nagyon zavart továbbá az, h a csapat nem alkalmazkodott az ilyen pályán való játékhoz. Pl. nem értem amikor vizes volt a pálya akkor mi a fenének nem eresztenek távolról 1-2 lövést, erre nem igen volt példa, én személy szerint 2-re emlékszek ami jó lövés volt, az egyik Messi-é amit Palop épphogy ki bírt tolni, a másik meg a Xavi gólja és ennyi ilyen talajon lőni kellett volna többet mert az mindig veszélyes. Na mind1 kiestünk, legalább lesz idő a bajnokságra és a BL-re. Forca Barca.:D