Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rossz volt a kérdés.Slither írta:Ha nincs ott, akkor törlődött. Mit kell ezen megkérdezni?MichaaBee írta:Barca vs Real topicból hova tűnt a hsz-om?![]()
Szerintem sem feltétlen kell, de azért itt nem csak sportról van szó(nem is baj, ott van pl az offtopic).lui1698 írta:Szerintem nem nagyon kellene egy sport fórumon politikai topic.kabekabe írta:Az a kérdésem lenne, hogy lehet-e politizálni a forumon? Mert van bommel a humor topikban írt egy hsz-t, melyben a "SZEBB JÖVŐT!" elköszönést írja, mely szerintem politizálás. Ám így hogy közeleg a választás, szerintem jó lenne útjára bocsátani egy politika topikot, és máshol szigorúan büntetni a politizálást.
Meg vannak erre a megfelelő helyek.![]()
Egyébként szerintem mindenkinek szíve joga úgy köszönni ahogy szeretne.
Szerintem nem nagyon kellene egy sport fórumon politikai topic.kabekabe írta:Az a kérdésem lenne, hogy lehet-e politizálni a forumon? Mert van bommel a humor topikban írt egy hsz-t, melyben a "SZEBB JÖVŐT!" elköszönést írja, mely szerintem politizálás. Ám így hogy közeleg a választás, szerintem jó lenne útjára bocsátani egy politika topikot, és máshol szigorúan büntetni a politizálást.
Teljesen mind1Colos írta:Afelől érdeklődnék, hogy kitiltásnál számít, hogy az öt törölt hozzászólás mennyi idő alatt gyűlik össze? Úgy értem, nem mindegy, hogy egy hét vagy fél év, ugye?
Akkor bocs, de ha már itt tartunk, akkor az év szavazásából is lehetne valami.ozsimiki írta:nem is arról volt szó, hanem igazolásokkal kapcsolatos szavazásról
MichaaBee írta:Akkor az már nem 2009 év szavazása lenne.Andris írta:Szerintem ráérünk még azzal a szavazással 4 hónapot, addig úgysem számít, 1000 meg egy dolog megváltozhat.![]()
Akkor az már nem 2009 év szavazása lenne.Andris írta:Szerintem ráérünk még azzal a szavazással 4 hónapot, addig úgysem számít, 1000 meg egy dolog megváltozhat.
Moderálás - Felhívások topic...chrisnagy13 írta:Kerestem, de nem találom a Fórum Szabályzatot, tudnátok benne segíteni?
Itt: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=378ManiaCop írta:Sziasztok!
Lenne nehany spanyol sportujsagom amit elszeretnek adni vagy cserelni,kerdes hogy hova tudnam foltenni itt a forumon,ahol nem okozna gondot es akit erdekel megnezheti?
Koszi