Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
.... Akkor lennénk igazán - a te szaviddal élveCharlie írta:Az biztos,de nincs EU-s papírja,de ha Eto'o megkapná villámgyorsan akkor......Szakacs írta:Szerintem pont most jol jonne Bojinov,szerintetek nem ?
C.
eszter21 írta:Igen, hát a Barçatól én is mindig győzelmet várok. Csak megbírják verni a 3. madridi csapatot...Enrique írta:Nahát az ilyen meccsek tartoznak a "kötelező hozni" kategóriába.De majdnem mindig az ilyeneket a legnehezebb hozni...
![]()
Bár itt is egy hatalmas 1-est tippelnék...![]()
Bár van 1 olyan érzésem, h nehezebb lesz mint a madrid elleni...![]()
Igen, hát a Barçatól én is mindig győzelmet várok. Csak megbírják verni a 3. madridi csapatot...Enrique írta:Nahát az ilyen meccsek tartoznak a "kötelező hozni" kategóriába.De majdnem mindig az ilyeneket a legnehezebb hozni...
![]()
Bár itt is egy hatalmas 1-est tippelnék...![]()
Bár van 1 olyan érzésem, h nehezebb lesz mint a madrid elleni...![]()
Annyi figos mez meg poszter van a világon, h szerintem egy évre meg lenne oldva a fűtés a rászorulóknak.Enrique írta:Bizony!eszter21 írta:Miért? Megszabadítabánk a világot ezektől az undorító dolgoktól és még hasznos is lenne.jokedvu írta:én inkább megfagyok, mint hogy figó poszterekkel melegen tartsam magam![]()
![]()
Jó kis meleget lehetne csinálni belőle!
Bizony!eszter21 írta:Miért? Megszabadítabánk a világot ezektől az undorító dolgoktól és még hasznos is lenne.jokedvu írta:én inkább megfagyok, mint hogy figó poszterekkel melegen tartsam magam![]()
![]()
DE ez tényleg hasznos lenne. Ha a világon az összeset összegyűjtenénk egy csomó emberen segítenénk...Enrique írta:Jah, és még jótékonykodnál is!eszter21 írta:Igen ez a legegyszerűbb. Ha belegondolsz egész jól fel lehetne hasznosítani a Figos posztereket meg mezeket: egy csomó embernek adhatnának meleget...Enrique írta:Égesd el...![]()
Kész...
Jah, és még jótékonykodnál is!eszter21 írta:Igen ez a legegyszerűbb. Ha belegondolsz egész jól fel lehetne hasznosítani a Figos posztereket meg mezeket: egy csomó embernek adhatnának meleget...Enrique írta:Égesd el...![]()
Kész...
Igen ez a legegyszerűbb. Ha belegondolsz egész jól fel lehetne hasznosítani a Figos posztereket meg mezeket: egy csomó embernek adhatnának meleget...Enrique írta:Égesd el...![]()
Kész...
eszter21 írta:De ezt otthon csináltad? Ha én ezt a szobámban elkezdem csinálni fennáll a veszélye, hogy a "játék" után a szobám felismerhetetlen állapotban lesz...Charlie írta:eszter21 írta: A szobádban? Ez nekem most nem hiszem, hogy menni fog...
Folyosó végére tettem a másik végében meg én voltam![]()
C.
De ezt otthon csináltad? Ha én ezt a szobámban elkezdem csinálni fennáll a veszélye, hogy a "játék" után a szobám felismerhetetlen állapotban lesz...Charlie írta:eszter21 írta:A szobádban? Ez nekem most nem hiszem, hogy menni fog...Charlie írta:
Én régebben találtam 1et,jó célpont volt,mesterlövészest játszottam
Folyosó végére tettem a másik végében meg én voltam![]()
C.
eszter21 írta:A szobádban? Ez nekem most nem hiszem, hogy menni fog...Charlie írta:eszter21 írta:Az előbb találtam a szobámban egy figos posztert. Szerintetek mit csináljak vale? Esetleg kell vkinek?
A szobádban? Ez nekem most nem hiszem, hogy menni fog...Charlie írta:eszter21 írta:Az előbb találtam a szobámban egy figos posztert. Szerintetek mit csináljak vale? Esetleg kell vkinek?