Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
barca0417 írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... naban.html
Iniesta mindenkinek örömet okoz![]()
Iniestánál nem (csak) a lövés késztetés hiány a baj. Hanem, hogy amikor lő, akkor gyakorlatilag nem talál kaput.Fernando írta:Igazából ez a lövés késztetés hiány az összes játékosnál fent áll szinte, néha néha Xavi és Alves az aki elenged egyet-egyet. Se Ibra, se Keita, se Iniesta, se Touré, Henryról nem mondok semmit. Legjobb esetben is 1 méterrel kerüli el a kaput gyökkettővel.
Azért tud ő lőnni ha akarmenczel írta:Juteszembe meccs közben nagyon megragadt bennem, hogy egy ilyen pengés játékos miért nem érzi a késztetést, h ott maradjon edzés után lövőgyakorlatra. Elkeserítően gyengén lő, pedig ha ebben is jó lenne, akkor lassan aranylabda közelbe érne. Arról nem beszélve h gólpasszokat is úgy könnyebb adni, ha kilép a védő a lövőcselre.
Idén még nem lőtt gólt.
Hidd el, ha igazad lenne elismerném,(most csak a magam nevében beszélek) de én Ini-től még nem láttam céltalan, (magamutogató) zsonglőrködést a labdával. Azokkal a cselekkel, amiket megcsinál általában létszámfölénybe kerülünk, vagy a következő passzal már gólhelyzet, esetleg egy nagyon jó szituáció teremtődik. Azért vagyok(én)tudomka958 írta:"olyan cseleket csinált, hogy elállt a szókincsem!"
el is állhat,mert valóban csodálatosak DE sokszor céltalanok...talán erre próbáltam célozni amikor az eredményességet firtattam!
meg arra,hogy itt a fórumon ini és xavi (akikkel nekem semmi bajom...) két olyan szent tehén akik bármilyen játék mellett is istenek,míg a két toronymagasan legeredményesebb játékosunk (messi és ibra) két kihagyott helyzet után kap hideget - meleget bőven...
1.Xavi is kapott azért kritikát, igaz nem olyan nagyokat.Iniesta pedig nem volt 1-2 meccsnél tovább rossz "formában".tudomka958 írta:"olyan cseleket csinált, hogy elállt a szókincsem!"
el is állhat,mert valóban csodálatosak DE sokszor céltalanok...
talán erre próbáltam célozni amikor az eredményességet firtattam!
meg arra,hogy itt a fórumon ini és xavi (akikkel nekem semmi bajom...) két olyan szent tehén akik bármilyen játék mellett is istenek,míg a két toronymagasan legeredményesebb játékosunk (messi és ibra) két kihagyott helyzet után kap hideget - meleget bőven...
Csak azt, amit Te is leírtál, fogalma nincs a labdarúgásról.ElBartimaeus írta:tudomka958 a bajnoki mérkőzések topicban írta: ...Erre szerintetek mit lehet mondani?
tudomka958 a bajnoki mérkőzések topicban írta: szóval a többiek jól játszottak...
tudom, hogy ezzel szentségtörést követek el de megkérdezném tőled:iniestának ma milyen megmozdulása volt ami a végeredményt pozitívan befolyásolta...?
Nézd, ez nem hit, maximum vélemény kérdése. Kaka lehet nagyobb játékos, de csak volt. Két éve nem tett le szinte semmit az asztalra, abból a gyenge milanból sem emelkedett ki annyira ez idő alatt. Messi előrébb tart, a gólérzékenységével, semmi mással, ez lehet nagy dolog, de különböző szemüvegen keresztül nézzük a meccseket, számomra nem a gól a legfontosabb. Szóval ezen ne vesszünk össze,mert nem jutunk dűlőre és még egyszer mondom, Leo is zseni és megérdemelte az Aranylabdát:) sőt, remélem idén is ő kapja!ronnie100 írta:A szívem mélyén tudom, hogy igazam van!!!!! Hidd el, hogy sokkal előrébb van Messi. Sajnálom, de nekem Kaká nagyobb játékos. Az, hogy mostanában Leo óvatosabb, megértem. Nem akar lesérülni, mert sokszor így is felvágják. Állandóan harcol a védőkkel.
A szívem mélyén tudom, hogy igazam van!!!!! Hidd el, hogy sokkal előrébb van Messi. Sajnálom, de nekem Kaká nagyobb játékos. Az, hogy mostanában Leo óvatosabb, megértem. Nem akar lesérülni. Sokszor így is felvágják. Állandóan harcol a védőkkel. Tudom, hogy nem vonsz le semmit Messi érdemeiből. Messi egy külön kategória a fociban, ugyanúgy, mint Ronnie, vagy Kaká. Nekem ez, neked az a véleményed. Szerintem ezen nem fogunk összeveszni.Kalap1988 írta:Jól van Vkinga:D Sztem a szíved mélyén te is tudod, hogy ez nem igaz. Nem mondta senki, hogy Leo gyenge, semmit nem vettünk el az érdemeiből. Csak jeleztük, hogy ha Iniestanak olyan gólérzékenysége lenne, mint neki (ami nincs, tehát csak fantáziálás), akkor bőven lenne esélye az aranylabdára. Xavit ne keverjük bele.ronnie100 írta:Bocs, de nemcsak a gólok számítanak. Leo sokkal jobb, mint Iniesta. Messi lekörözi őt. Simán. Messi marad jó ideig a legjobb. Iniesta még nincs ott, ahol Xavi vagy Leo.
Jól van Vkinga:D Sztem a szíved mélyén te is tudod, hogy ez nem igaz. Nem mondta senki, hogy Leo gyenge, semmit nem vettünk el az érdemeiből. Csak jeleztük, hogy ha Iniestanak olyan gólérzékenysége lenne, mint neki (ami nincs, tehát csak fantáziálás), akkor bőven lenne esélye az aranylabdára. Xavit ne keverjük bele.ronnie100 írta:Bocs, de nemcsak a gólok számítanak. Leo sokkal jobb, mint Iniesta. Messi lekörözi őt. Simán. Messi marad jó ideig a legjobb. Iniesta még nincs ott, ahol Xavi vagy Leo.
Bocs, de nemcsak a gólok számítanak. Leo sokkal jobb, mint Iniesta. Messi lekörözi őt. Simán. Messi marad jó ideig a legjobb. Iniesta még nincs ott, ahol Xavi vagy Leo.Kalap1988 írta:Teljesen egyetértek, ha állandósítani tudja a formáját ás elkerülik a sérülések, akkor hihetetlen, amit képes művelni ez a srác. Egyértelműen zseni és tényleg a gólérzékenységén múlik az aranylabda.Rivaldo11 írta:Ini játéka kezd hasonlítani arra, amit a tavalyi szezonban láthattunk tőle. Ha még gólérzékeny is lenne, nem Leo Messinek hívnák a világ legjobb futballistáját. Egy hatalmas zseni a srác.
Teljesen egyetértek, ha állandósítani tudja a formáját ás elkerülik a sérülések, akkor hihetetlen, amit képes művelni ez a srác. Egyértelműen zseni és tényleg a gólérzékenységén múlik az aranylabda.Rivaldo11 írta:Ini játéka kezd hasonlítani arra, amit a tavalyi szezonban láthattunk tőle. Ha még gólérzékeny is lenne, nem Leo Messinek hívnák a világ legjobb futballistáját. Egy hatalmas zseni a srác.
Pont most akartam írni.Egyetértek.Rivaldo11 írta:Ini játéka kezd hasonlítani arra, amit a tavalyi szezonban láthattunk tőle. Ha még gólérzékeny is lenne, nem Leo Messinek hívnák a világ legjobb futballistáját. Egy hatalmas zseni a srác.
Ez teljesen így vansenkialfonz40 írta:Mintha a hóna alatt lenne a labda és sétálna vele, annyira természetesen közlekedik a pályán, közben hárman-négyen loholnak mögötte.