Andrés Iniesta

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.02.04. 19:04:02

Azert ennyi idosen nem semmi a 200 merkozes....
I <3 FCB
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.02.04. 19:00:45

200. bajnoki hétvégén! :o Nem egy eget verően magas szám, de azért szép teljesítmény. Reméljük góllal ünnepli a hétvégén az "évfordulót"! :lol:
Ja és kívánok neki még háromszor ennyi bajnokit Barca mezben! :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.02.03. 20:47:21

barca0417 írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... naban.html

Iniesta mindenkinek örömet okoz :lol: :lol:

Kepzeljetek el Londonban hanyan halhattak meg :lol: :lol: :lol:
I <3 FCB
barca0417
Entrenador del Barça

2010.02.03. 20:23:17

Kép
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.01.25. 17:33:01

Iniesta igy jo , ahogy van, en sokkal jobban elvezem azt, amikor a 16- os korul megszivat 3 embert..... minthogy egyet rugjon :D
I <3 FCB
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.25. 17:16:53

Fernando írta:Igazából ez a lövés késztetés hiány az összes játékosnál fent áll szinte, néha néha Xavi és Alves az aki elenged egyet-egyet. Se Ibra, se Keita, se Iniesta, se Touré, Henryról nem mondok semmit. Legjobb esetben is 1 méterrel kerüli el a kaput gyökkettővel.
Iniestánál nem (csak) a lövés késztetés hiány a baj. Hanem, hogy amikor lő, akkor gyakorlatilag nem talál kaput.
A többiek -ha ritkán is, de- lőnek, és akkor általában kaput találnak: legjobb esetben meg gólt.

Ahogy néztem a belinkelt videót a fiatal Iniestáról...hát szinte hihetetlen, de a lövései ugyanúgy fél méterekkel mellé vagy fölé mennek legtöbb esetben :)
Mindegy, nem ezért kedveljük Init, hanem a pimasz cseleiért, pontos passzaiért, a nagy munkabírásért és a küzdeni tudásért. De tényleg kár, hogy nem megy neki a góllövés :(
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.25. 16:51:51

Igazából ez a lövés késztetés hiány az összes játékosnál fent áll szinte, néha néha Xavi és Alves az aki elenged egyet-egyet. Se Ibra, se Keita, se Iniesta, se Touré, Henryról nem mondok semmit. Legjobb esetben is 1 méterrel kerüli el a kaput gyökkettővel.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LM10
Director del Fútbol

2010.01.25. 16:48:54

menczel írta:Juteszembe meccs közben nagyon megragadt bennem, hogy egy ilyen pengés játékos miért nem érzi a késztetést, h ott maradjon edzés után lövőgyakorlatra. Elkeserítően gyengén lő, pedig ha ebben is jó lenne, akkor lassan aranylabda közelbe érne. Arról nem beszélve h gólpasszokat is úgy könnyebb adni, ha kilép a védő a lövőcselre.

Idén még nem lőtt gólt.
Azért tud ő lőnni ha akar :D Lásd a Chelsea ellen :wink:
menczel
Entrenador del Barça

2010.01.25. 16:46:34

Juteszembe meccs közben nagyon megragadt bennem, hogy egy ilyen pengés játékos miért nem érzi a késztetést, h ott maradjon edzés után lövőgyakorlatra. Elkeserítően gyengén lő, pedig ha ebben is jó lenne, akkor lassan aranylabda közelbe érne. Arról nem beszélve h gólpasszokat is úgy könnyebb adni, ha kilép a védő a lövőcselre.

Idén még nem lőtt gólt.
politur33
Barça B

2010.01.22. 20:14:15

:D Ezt már láttátok a Mi Kis Ini-k , hát nem elragadó volt már akkor is a játéka, már akkor is különleges labdavezetése volt.... hm :roll: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=Ircprims ... re=related
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.01.18. 12:12:31

tudomka958 írta:"olyan cseleket csinált, hogy elállt a szókincsem!"
el is állhat,mert valóban csodálatosak DE sokszor céltalanok...talán erre próbáltam célozni amikor az eredményességet firtattam!
meg arra,hogy itt a fórumon ini és xavi (akikkel nekem semmi bajom...) két olyan szent tehén akik bármilyen játék mellett is istenek,míg a két toronymagasan legeredményesebb játékosunk (messi és ibra) két kihagyott helyzet után kap hideget - meleget bőven...
Hidd el, ha igazad lenne elismerném,(most csak a magam nevében beszélek) de én Ini-től még nem láttam céltalan, (magamutogató) zsonglőrködést a labdával. Azokkal a cselekkel, amiket megcsinál általában létszámfölénybe kerülünk, vagy a következő passzal már gólhelyzet, esetleg egy nagyon jó szituáció teremtődik. Azért vagyok(én)
elájulva tőle, mert egy két-három-négy emberes emberhalmazba bevitt
labdával nagyon nagy százalékban ki is keveredik és az ez utáni kilátásaink rendkívül jónak mondhatóak. Ininek voltak nem annyira sikerült meccsei, de ezek inkább a visszatérése idejére tehetők, azóta csak javul és javul. A mostani mérkőzésen szerintem az egyik legjobb ember volt, az a kreativitás, ami benne van, talán csak Messiben található meg. :D
Messi még nincs a topon, de Ibra sem élete meccsét játszotta most, ettől függetlenül én Ibra párti vagyok. Azért Messi teljesítményén sokat dobott a 100. és a 101. találat. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára senkialfonz40 2010.01.23. 08:12:06-kor.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
levproff
Director del Fútbol

2010.01.17. 21:24:15

tudomka958 írta:"olyan cseleket csinált, hogy elállt a szókincsem!"
el is állhat,mert valóban csodálatosak DE sokszor céltalanok...
talán erre próbáltam célozni amikor az eredményességet firtattam!
meg arra,hogy itt a fórumon ini és xavi (akikkel nekem semmi bajom...) két olyan szent tehén akik bármilyen játék mellett is istenek,míg a két toronymagasan legeredményesebb játékosunk (messi és ibra) két kihagyott helyzet után kap hideget - meleget bőven...
1.Xavi is kapott azért kritikát, igaz nem olyan nagyokat.Iniesta pedig nem volt 1-2 meccsnél tovább rossz "formában".
2.Nem 2 kihagyott helyzet után volt ez, hanem 2 hónap után.. :roll:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.01.17. 21:19:50

"olyan cseleket csinált, hogy elállt a szókincsem!"
el is állhat,mert valóban csodálatosak DE sokszor céltalanok...
talán erre próbáltam célozni amikor az eredményességet firtattam!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.01.17. 20:25:45

ElBartimaeus írta:
tudomka958 a bajnoki mérkőzések topicban írta: ...
:lol: Erre szerintetek mit lehet mondani? :D

:)
Csak azt, amit Te is leírtál, fogalma nincs a labdarúgásról. :D
Vagy nem látta a meccset és "vakon" véleményezett, rosszkor. :( :D
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.01.17. 15:52:38

tudomka958 a bajnoki mérkőzések topicban írta: szóval a többiek jól játszottak...
tudom, hogy ezzel szentségtörést követek el de megkérdezném tőled:iniestának ma milyen megmozdulása volt ami a végeredményt pozitívan befolyásolta...?
:lol: Erre szerintetek mit lehet mondani? :D

Aki a mai meccs után bármilyen negatívumot mond róla, az nem ért a focihoz szerintem, vagy legalábbis elég érdekesen szemléli a dolgokat. :) Ugyanis tegnap ő forgatta a legtöbbször, ő pörgette fel a legtöbbször a támadást, ő indította el a legtöbbször a kényszerítőt. És néha olyan cseleket csinált, hogy elállt a szókincsem! :D

Szóval lehet konkrétan semmi olyat nem tett, amivel az eredményt befolyásolta, de ettől függetlenül a meccs egyik, ha nem a legjobbja volt. :)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.01.17. 11:40:00

A futballban nem csak a gólok számítanak, ez így van. A futballban a különbség számít, ami viszont gól formájában mérhető. Aki gólt szerez, egyértelműen nagyobb figyelmet kap. Messi és Iniesta között kizárólag a gólérzékenység dönt. Mindketten varázslatos képességek birtokosai, és nem tudnék különbséget tenni közöttük.
Szerk: Volt itt egy Aprieto nevű fórumozó, Betises avatarral. Amikor tavaly ősszel azt írtam, Ini a legjobbak egyike, hőzöngött, és felsorolt legalább 10 játékost, aki szerinte posztján jobb, mint Ini.
Azóta nem látom őt a fórumon annyit. Biztosan nem emiatt, csak kiváncsi lennék, tartja e a véleményét most is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.01.17. 11:23:03

ronnie100 írta:A szívem mélyén tudom, hogy igazam van!!!!! Hidd el, hogy sokkal előrébb van Messi. Sajnálom, de nekem Kaká nagyobb játékos. Az, hogy mostanában Leo óvatosabb, megértem. Nem akar lesérülni, mert sokszor így is felvágják. Állandóan harcol a védőkkel.
Nézd, ez nem hit, maximum vélemény kérdése. Kaka lehet nagyobb játékos, de csak volt. Két éve nem tett le szinte semmit az asztalra, abból a gyenge milanból sem emelkedett ki annyira ez idő alatt. Messi előrébb tart, a gólérzékenységével, semmi mással, ez lehet nagy dolog, de különböző szemüvegen keresztül nézzük a meccseket, számomra nem a gól a legfontosabb. Szóval ezen ne vesszünk össze,mert nem jutunk dűlőre és még egyszer mondom, Leo is zseni és megérdemelte az Aranylabdát:) sőt, remélem idén is ő kapja!
ronnie100
Barça C

2010.01.17. 11:18:15

Kalap1988 írta:
ronnie100 írta:Bocs, de nemcsak a gólok számítanak. Leo sokkal jobb, mint Iniesta. Messi lekörözi őt. Simán. Messi marad jó ideig a legjobb. Iniesta még nincs ott, ahol Xavi vagy Leo.
Jól van Vkinga:D Sztem a szíved mélyén te is tudod, hogy ez nem igaz. Nem mondta senki, hogy Leo gyenge, semmit nem vettünk el az érdemeiből. Csak jeleztük, hogy ha Iniestanak olyan gólérzékenysége lenne, mint neki (ami nincs, tehát csak fantáziálás), akkor bőven lenne esélye az aranylabdára. Xavit ne keverjük bele.
A szívem mélyén tudom, hogy igazam van!!!!! Hidd el, hogy sokkal előrébb van Messi. Sajnálom, de nekem Kaká nagyobb játékos. Az, hogy mostanában Leo óvatosabb, megértem. Nem akar lesérülni. Sokszor így is felvágják. Állandóan harcol a védőkkel. Tudom, hogy nem vonsz le semmit Messi érdemeiből. Messi egy külön kategória a fociban, ugyanúgy, mint Ronnie, vagy Kaká. Nekem ez, neked az a véleményed. Szerintem ezen nem fogunk összeveszni.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.01.17. 11:12:10

ronnie100 írta:Bocs, de nemcsak a gólok számítanak. Leo sokkal jobb, mint Iniesta. Messi lekörözi őt. Simán. Messi marad jó ideig a legjobb. Iniesta még nincs ott, ahol Xavi vagy Leo.
Jól van Vkinga:D Sztem a szíved mélyén te is tudod, hogy ez nem igaz. Nem mondta senki, hogy Leo gyenge, semmit nem vettünk el az érdemeiből. Csak jeleztük, hogy ha Iniestanak olyan gólérzékenysége lenne, mint neki (ami nincs, tehát csak fantáziálás), akkor bőven lenne esélye az aranylabdára. Xavit ne keverjük bele.
ronnie100
Barça C

2010.01.17. 11:09:30

Kalap1988 írta:
Rivaldo11 írta:Ini játéka kezd hasonlítani arra, amit a tavalyi szezonban láthattunk tőle. Ha még gólérzékeny is lenne, nem Leo Messinek hívnák a világ legjobb futballistáját. Egy hatalmas zseni a srác.
Teljesen egyetértek, ha állandósítani tudja a formáját ás elkerülik a sérülések, akkor hihetetlen, amit képes művelni ez a srác. Egyértelműen zseni és tényleg a gólérzékenységén múlik az aranylabda.
Bocs, de nemcsak a gólok számítanak. Leo sokkal jobb, mint Iniesta. Messi lekörözi őt. Simán. Messi marad jó ideig a legjobb. Iniesta még nincs ott, ahol Xavi vagy Leo.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.01.17. 11:02:22

Rivaldo11 írta:Ini játéka kezd hasonlítani arra, amit a tavalyi szezonban láthattunk tőle. Ha még gólérzékeny is lenne, nem Leo Messinek hívnák a világ legjobb futballistáját. Egy hatalmas zseni a srác.
Teljesen egyetértek, ha állandósítani tudja a formáját ás elkerülik a sérülések, akkor hihetetlen, amit képes művelni ez a srác. Egyértelműen zseni és tényleg a gólérzékenységén múlik az aranylabda.
levproff
Director del Fútbol

2010.01.17. 10:59:12

Pont most akartam írni.Egyetértek.
Ha így folytatja és jönnek a gólok is, akkor Ő lesz a legnagyobb esélyes az aranylabdára.Igaz ezt még így korai kijelenteni. :)

Szerk.:Kalappal szinte ugyanazt írtuk. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2010.01.17. 11:04:40-kor.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.01.17. 10:52:23

Ini játéka kezd hasonlítani arra, amit a tavalyi szezonban láthattunk tőle. Ha még gólérzékeny is lenne, nem Leo Messinek hívnák a világ legjobb futballistáját. Egy hatalmas zseni a srác.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.01.17. 10:44:13

senkialfonz40 írta:Mintha a hóna alatt lenne a labda és sétálna vele, annyira természetesen közlekedik a pályán, közben hárman-négyen loholnak mögötte. :D
Ez teljesen így van :lol: Olyan könnyed mozdulatokat tesz hogy az félelmetes. Minimális területen csinál elképesztő cseleket :shock: Egy zseni! Valóban a legjobb formában lévő játékosuk jelenleg de még nem 100%-os. De ha még több zseniális passza lenne akkor ezt is kijelenthetnénk. :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.01.17. 10:19:51

Mintha a hóna alatt lenne a labda és sétálna vele, annyira természetesen közlekedik a pályán, közben hárman-négyen loholnak mögötte. :D
Válasz küldése