Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
például hogy ki az a Luis EnriqueBarcelonafan írta:
Te mit nem tudsz?
Te mit nem tudsz?Kitfisto írta:Buktad mert tudtam tudom a szövegét.Simán eléneklem.Enrique írta:http://fun.from.hell.pl/2003-02-18/volare-karaoke.swf
Holnap kikérdezem a szövegét mindenkitől!!![]()
Apró durva..![]()
![]()
![]()
Még U12-ek is.Maxi írta:Az haggyán de még U-14-ünk is van egy pár...Chris írta:
bocs elfelejtettem, hogy itt sok az U18-as emberke.
EZ állt a levélbenTélen, miután már 2 hete havazott Seattle-ben, egy férfi vakációzni
indult Miami Beach-re, ahol majd másnap találkozik a feleségével,
aki ekkor éppen egy üzleti úton van Minneapolisban.
A férfi remek idötöltésre és kellemes idöjárásra számított.
A történet szerint valami kavarodás támadt a repülötéren a
Bejelentkezö kapunál, és a férfi - hiába reklamált - csak a késöbb induló repülöre szállhatott fel.
Miután másnap végre megérkezett a hotelba, érzékelte, hogy egy höhullám árasztotta el Miamit, igen fullasztó volt a höség Seattle hüvös idöjárásához képest.
A portás egy üzenetet adott át neki, hogy a felesége a terv szerintérkezik.
A férfi már alig várta, hogy le tudja hüteni magát a medencében, de elötte még gyorsan írt egy e-mailt a feleségének, azonban sietségében rossz címet adott meg.
Így az üzenete egy idös lelkész feleségéhez jutott el, akinek a férje épp az elözö nap hunyt el.
Miután a megszomorodott özvegy megnyitotta a levelet, tett egy pillantást a levél tartalmára, aztán egy kínlódó sikollyal holtan esett össze a padlón.
Buktad mert tudtam tudom a szövegét.Simán eléneklem.Enrique írta:http://fun.from.hell.pl/2003-02-18/volare-karaoke.swf
Holnap kikérdezem a szövegét mindenkitől!!![]()
Apró durva..![]()
![]()
Jujj.Ez jó volt de egyben igaz is.Boixos írta:a legdurvább a guti lenne, de oda már a terhes anyákat és a kiskorúakat nem engednék be. csak vietnami és afganisztáni veteránok látogathatnák azt a részt, de ők is csak felügyelettel. kint pedig prszichológusok foglalkoznának azokkal, aki mégis kikészültek.