Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pfú, nagyon sajnálom, teljesen kiment a fejembőlsocio66 írta:Kudu,majd fogadd el a kihívásomat,egymás ellen meccselünk a Gamper-kupa első fordulójában.
21.-e 11 óraCFirpo3 írta:21.-e délután, vagy 22.-e jó neked?FtcSikiHun írta: Konkrét időpontot mondj![]()
Konkrét időpontot mondjCFirpo3 írta:Nem lehetne az időpontot korábbra tenni?FtcSikiHun írta:Ki vagy hívva
Bocs, elkerülte a figyelmemet.Puyol05 írta:én már korábban jeleztem, hogy sajnos kupaszabályokkal kötöttem le a meccset, és az ellenfelem meg elfogadta, de ő is jelezte. nem tudom, hogy észrevetted eMichaaBee írta:P.S. köszi, hogy jelezted a problémát, ez legyen példa mindenki előtt. Akinek valami gondja van, azonnal jelezze felénk!![]()
azt nem lehetne megoldani, hogy a 90 percnyi játékidő utáni eredményt írod majd be?
én már korábban jeleztem, hogy sajnos kupaszabályokkal kötöttem le a meccset, és az ellenfelem meg elfogadta, de ő is jelezte. nem tudom, hogy észrevetted eMichaaBee írta:P.S. köszi, hogy jelezted a problémát, ez legyen példa mindenki előtt. Akinek valami gondja van, azonnal jelezze felénk!
Nos, egy szóval: védekezni.matyi02 írta:Az engem is érdekelne, hogy mit tud.kleno04 írta: mit tud az az ifistád hogy felfigyeltek rá![]()
csak kíváncsiságból
Mi kell egy U20-ba![]()
![]()
Ja és GRAT hozzá
Ez most a Gamper Kupa, úgyhogy ebbe ne folyj bele légyszi.FtcSikiHun írta:Vagy kösd le más korra vagy hívj ki mást. Én is kezdő vagyok, de ebben tudok segíteniHa akarsz vegyél fel msn-re
Egyébként ha rosszat mondtam valaki javítson
![]()
Sajnos nincs mit tenni, az ellenfeled figyelmetlen volt és ezért lekötödd már meccset. Nincs még veszve semmi, majd a pótfordulóban bepótoljátok a meccset, azonban ha továbbra sem jelentkezik az ellenfeled vagy nem lesz idő lejátszani a meccset, akkor automatikusan 3-0-ra fogsz nyerni.Rezi Torres írta:Köszönöm a segítségeket!!elég nagy [auto_cenzúra] vagyok:):):):)
Az én ellenfelem már kötött le barátságos mérkőzést!!Ilyenkor mi van??
Rezi Torres írta:Köszönöm a segítségeket!!elég nagy [auto_cenzúra] vagyok:):):):)
Az én ellenfelem már kötött le barátságos mérkőzést!!Ilyenkor mi van??
CFirpo3 írta:Vki egy IFI barit?
Young Firpo (1056538)
Rá kell kattintani a csoport nevére a csoportkörnél.Rezi Torres írta:A csoportkört megtalálltam de hogy kivel játszok az első fordulóba azt nem tudom:D:S
@kleno: nekem behozzaAz adott fordulóbeli ellenfelét mindenkinek saját magának kell megnéznie a saját csoportjára kattintva!
A csoportkört megtalálltam de hogy kivel játszok az első fordulóba azt nem tudom:D:Ssalas9 írta:http://htgamper.lapunk.hu/Rezi Torres írta:Gamper kupa sorsolást hol lehet megnézni???
(De itt a legpontosabb: http://htgamper.lapunk.hu/?modul=oldal& ... 7#Csop_kor)
Jó böngészést
Az engem is érdekelne, hogy mit tud.kleno04 írta:mit tud az az ifistád hogy felfigyeltek ráRonaldinho&Barca írta:A magyar U20 megfigyelői szemet vetettek egy ifimre és érdeklődnek utána.. nem rossz, kicsit meg is lepődtem..![]()
csak kíváncsiságból