2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És megint csak Rooney.miihii írta:Rooney,Rooney, és megint csak Rooney...
ha ezeken nem kapnak ki, akkor nagy eséllyel bajnokok leszneklluisllach89 írta:Aston Villa - Arsenal 2010.01.27.
Arsenal - Man Utd. 2010.01.31.
Chelsea - Arsenal 2010.02.06.
Arsenal - Liverpool 2010.02.09
Porto - Arsenal 2010.02.17.
Most lenne érdemes Wengernek pihentetnie
Egy BL győzelem akkor is nagy, sőt, óriási cucc, akármelyik csapatnak, akármilyen körülmények között. Igen, föladtak sok mindent érte, de sztem sok csapat szívesen feladna mindent érte.Fernando írta:Bl győzelem BL győzelem. Marha nagy cucc, ha minden mást föladtak abban az évben. Azthiszem 5.-ek lettek a bajnokságban... És akkor nem ennyire erős a mezőny sem. Aston Villa, Man City sehol nem voltak.
Szerintem ez egy kicsit azért túlzás. Nincs ő a közvetlen elitben, de egy jó kis játékos. Nem egy szint Yayaval és Essiennel, de ebbe az Arsenalba beleillik.progman07 írta:
Tényleg, itt a Barca fórumon mi az emberek véleménye Songról? Szerintem idén a világ legjobb védekező kp-jai között van, Yaya Toure-ra emlékeztet a játéka.
Annyi volt, hogy az elején nem volt nagy hajtás kb. 3 gyenge helyzet volt az ágyúsoknál és 1 a Bolton elött.Game90 írta:Valaki leírná bővebben, hogy mi történt az 1. félidőben?
Legigazolná Essient és Torrest.Mikaos írta:Úgy néz ki, hogy Arsenal kezd mentálisan is erős lenni - és ez jó jel nekik, hogyha meg akarják nyerni a PL-t. Egyértelműen kulcs -szerintem-, hogy Fabregas óriásit erősödött lelkiekben. A tudása eddig is megvolt, de most már mintha a teljesítményével képes lenne fanatizálni a társait is (vesd össze Gerrard - Pool).
És le a kalappal az egész Arsenal előtt + Wenger előtt főleg, mert nem semmi, amit csinálnak évről-évre.
Azért megnézném Wengert, hogyha neki is lenne lehetősége szórni évente 100milliókat (mint a többi 3-nak), akkor mit hozna ki a csapatából?!
Azért ha elolvasod megegyszer ezt a mondat, szerintem belátod, hogy nem gondoltad komolyan.Fernando írta:Bl győzelem BL győzelem. Marha nagy cucc, ha minden mást föladtak abban az évben. Azthiszem 5.-ek lettek a bajnokságban... És akkor nem ennyire erős a mezőny sem. Aston Villa, Man City sehol nem voltak.
Normális, h a BL volt a legfontosabb. Inkább vesztették volna el a BL-t és lettek volna a bajnokságba másodikokFernando írta:Bl győzelem BL győzelem. Marha nagy cucc, ha minden mást föladtak abban az évben. Azthiszem 5.-ek lettek a bajnokságban... És akkor nem ennyire erős a mezőny sem. Aston Villa, Man City sehol nem voltak.