kiegészítenélek, ha nem gond
a 2003-2004es tavasz a Laporta-éra első diadalmenete volt, amely a Pitbull kölcsönvételével kezdődött
Természetesen nem gond.

Srácok, tisztán emlékszem arra az évre, nem kell bemutatni!

Így természetesen azt is vágom, hogy honnan álltatok fel és hogy milyen eredményeket értetek el akkor. Ám én elsősorban nem erre céloztam a hsz.-emben, amikor a csillogásról beszéltem. --> Itt az ÚJ csapaton és a mutatott JÁTÉKON volt a hangsúly, amit az első évben produkáltatok. Először csak eredményesek voltatok, majd az év végére már szép dolgokat is látni lehetett tőletek, de igazán csak a következő évben robbant be a csapat (ebben sok minden közrejátszott; kezdve a remek erősítésektől stb. más dologig át). Szóval időbe telett na, egy egész szezon ráment; de azóta "tarolás" és ez lett volna a mondanivalóm lényege. Ahogy nektek sikerült, úgy miért ne sikerülhetne nekünk is? Csak és kizárólag ezen történések után nem tudom hova tenni (illetve tudom --> fanatikusok

) és megérteni pl. Rivaldo11 és LG kollégák korai kézlegyintéseit és a tőlük származó Madriddal kapcsolatos "leíró" hsz.-eket. Persze nem is kell!
Perez csinálhat bármit, elérhet bármilyen pénzügyi mérleget, Laportát nem fogja tudni elhalványítani a semleges szurkolók körében sem...
Nem kell elhalványítania, de valszeg nem is tudná. Laporta hatalmas elnök volt, jobbat nem is kívánhatnának a Barca-fanok. Biztos vagyok benne, hogy annyira Perez papa se bánja, hogy a presinek nyáron végleg lejár a mandátuma.
de amiről a szurkolóik fantáziálnak, az nem reális. A keret nem kiegyensúlyozott, olyan futballistákat akarnak egymás mellé illeszteni, akik stílusa nem kiegészíti, hanem üti egymást, ezért nem képesek harmonizálni egymással a csapatrészek.
Van benne igazság, nem tagadom és lehet, hogy neked lesz majd igazad. Ebben az esetben biztos lehetsz, hogy elsőként hajlok meg előtted. De mi van, ha egészen másként alaklul a jövő, a szezon 2. fele, mint ahogy ti azt most gondoljátok? Nem véletlen az sem, hogy sokan a jövő évtől várunk elsősorban többet; hiszen ahogy már te is utaltál rá, vannak bizony még lyukas posztok, amiket először be kell tömni; vagyis ez még közel sem egy kész/befejezett csapat/project.