Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az első hsz-ra: Amikor Ibrának megy a játék, az ilyen szituációkban simán le tud fordulni, most nem megy neki, ezért nem tud. De nem a mozgáson múlik.ElBartimaeus írta:Kéne neki nagyon a gól, de előtte adnék neki egy pihenőt, hogy lássa, csak munkával maradhat a kezdőben. Mellesleg Bojannak meg elég jól jönne a lehetőség.Fecooo írta:azért nem bánnám, ha az uraság néha méltóztatna megmozdulni, és nem várná meg, míg a labda elér hozzá...
ma is nem egy támadás azon akadt meg, h Zlatan beállt a védők elé, várta a passzt, a védő meg leszerelte...
Kéne neki nagyon a gól, de előtte adnék neki egy pihenőt, hogy lássa, csak munkával maradhat a kezdőben. Mellesleg Bojannak meg elég jól jönne a lehetőség.Fecooo írta:azért nem bánnám, ha az uraság néha méltóztatna megmozdulni, és nem várná meg, míg a labda elér hozzá...
ma is nem egy támadás azon akadt meg, h Zlatan beállt a védők elé, várta a passzt, a védő meg leszerelte...
Azért ez messze van a bombaformától...Lionel85 írta:Messi... most megint bombaformában játszik. .
A 20-25 neki is megleszLionel85 írta:
Eto'otól megszoktuk az idényenkénti 20-25 gólt, de Zlatan játéka más. .
Főleg Henry, a maga 2 góljával....[/quote]Lionel85 írta:Ibrahimovic mellett Messi és Henry is gólerős,
Leginkább azért írtam azt, hogy rosszul csinált valamit, mert az a valami az, amit sokan hiányolnak, hogy nem kap eleget és hogy ezért nem szerez ő annyi gólt, vagy ezért nem olyan jó. Az a valami meg épp a kiugratás, amit nem tud felhasználni, sajnos, csak a legritkább esetben. Ezzel a fegyverünkkel kb nem élhetünk, mert nem tudja megoldani. (Persze helyette élhetünk a felpasszolt labdákkal esetleg a fejesekkel, avagy a távoli lövésekkel...)Bányász írta:Az tény,h rosszul játszott én személy szerint vártam,h cserélje le Pep.ElBartimaeus írta:Szerintem most katasztrofális volt. (Henry is, nehogy azzal érveljen valaki, hogy ő még rosszabb volt, attól még nem lesz jobb senki sem, hogy a másik még bénább volt...) Eltűnt szinte az egész meccsre, a gólpassza meg úgy alakulhatott ki, hogy a kiugratást rosszul vette át és nem tudott ziccerbe kerülni, kisodródott (mint minden kiugratásnál) és aztán tette vissza.
De az azért egy kicsit sok(és jól mutatja a hozzáállásod vele szemben),h megmagyarázod a gólpasszát is."Valamit rosszul csinált azért tudott gólpasszt adni..."
Ahelyett,h örülnénk,h adott egy gólpasszt mi inkább megmagyarázzuk,h valójában azt is rosszul csinálta.Hát bravó...
Igazából azt emeled ki amit sz*rul csinált ami sztem elkeserítő...
Az tény,h rosszul játszott én személy szerint vártam,h cserélje le Pep.ElBartimaeus írta:Szerintem most katasztrofális volt. (Henry is, nehogy azzal érveljen valaki, hogy ő még rosszabb volt, attól még nem lesz jobb senki sem, hogy a másik még bénább volt...) Eltűnt szinte az egész meccsre, a gólpassza meg úgy alakulhatott ki, hogy a kiugratást rosszul vette át és nem tudott ziccerbe kerülni, kisodródott (mint minden kiugratásnál) és aztán tette vissza.
Nem, hogy a nagyanyád, de még te se tudnád úgy visszagúrítani!chrisnagy13 írta: Egyébként zseniális gólpassz volt, még a nagyanyám is visszagurítja úgy.![]()