2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
NYJ: Longest play in post-season...Slither írta:Mekkora passzjáték volt!![]()
NYJ máris visszavette a vezetést: 7-3 az állás.
Ez esetben elnézést.ozsimiki írta: nekem is szúrná,ha nem írnák így is le elég sok helyenírd be googleba:D hivatalos cikkeknél is szerepel sok helyen Brad Favre-ként. de a Brettel sincs bajom.
nekem is szúrná,ha nem írnák így is le elég sok helyenFrank Rijkaard írta:Brett apó (Brett Favre), bocsi, csak szúrta a szememozsimiki írta: én csak remélem,h ez lesz a döntő, a Saints-el sincs bajom,de Bred apónak szorítok.![]()
Bízok a Saints - Colts SB-ben. Ha a Vikings dobáltatni akarja Favre-ot akkor nagyon ráb.sznak, viszont ha végre már AP kapja a főszerepet náluk, akkor nagyon nehéz lesz. Bízom Breesben, meg Sharperben, hogy leszed két kósza labdát az öregtől.
jól beszélsz. Tuti NFC csapatnak fogok szurkolni, csak azt nem tudom h a kettő közül kit válasszak holnap.bali 15 írta:A szezon legkiegyensúlyozottabb meccse lesz a holnapi NFC döntő.
A vikingek vagy a szentek. A Minnesota már számtalanszor ott volt a csúcs közelében pontosan 4-szer de egyszer sem sikerült besöpörni a döntő győzelmet.
A szentek meg kiscsapatként voltak számon tartva mindig is.
Nekem tök mind1 ki nyeri a végén a Super Bowl-t csak NFC csapat legyen.
Brett apó (Brett Favre), bocsi, csak szúrta a szememozsimiki írta: én csak remélem,h ez lesz a döntő, a Saints-el sincs bajom,de Bred apónak szorítok.
én csak remélem,h ez lesz a döntő, a Saints-el sincs bajom,de Bred apónak szorítok.MQuC írta:Holnap Főcsoport döntők!! Mik a tippek, kik játsszák a superbowlt??![]()
Szerintem Indi - Minnesota lesz. Legalábbis ennek örülnék. Bár a New York is jöhet, Favreék, most bárkivel meg tudnak szerintem bírkózni.
Február 7.Hunter91 írta:Meg tudnátok mondani mikor lesz a SuperBowl döntő?
köszi