Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg inkább krimi a Törés.Fernando írta:Hát 1-1 jelenet tényleg olyan volt hogy lehetett tudni, hogy ott áll vagy mikor pl: lenyomta a csaj őt a fürdőkádba az üvegdarabbal, akkor utána elég halkan jöttek föl a lépcsőn a többiek... De egyébként meg szerintem elég jó film volt a maga kategóriájában. Törés? Azért ahhoz a legkisebb mértékben sem hasonlít. Az inkább krimi vagy dráma, mint thriller.
Én is tegnap néztem meg, de bennem nagy hiányérzetet hagyott. A legnagyobb pozitívuma az hogy hasonlít a Disturbiára.Fernando írta:Tegnap megnéztem egy elég jó kis filmet.
A mostahaapa (The Stepfather):
Ismertető:
"Egy 1987-es thriller remake-jét készítette el Nelson McCormick, amit anno Terry O’Quinn (Lost) főszereplésével mutattak be. Michael Harding (Penn Badgley) a katonai főiskola végeztébel hazatér szülőotthonábam és döbbenten látja, hogy édesanyja (Sela Ward) nagy szerelemben és boldogságban él új pasijával, David-dal (Dylan Walsh). Ahogy a két férfi elkezdi megismerni egymást, Michael-nak egyre gyanúsabb lesz a folyton segítőkész kedves férfi. Vajon tényleg álmai férfiját találta meg anyja, vagy van egy sötétebb oldala is David-nek?"
Érdemes megnézni, már csak Dylan Walsh miatt is. Bírom a csókát. (Aki nem tudná, Kés/Alatt: Sean McNamara)
Összességében: 10/8. Kicsit olyan Disturbia beütése volt, ami csak jó lehet.
Ajánlom a Ments meg!-et!kudu írta: De ha Dexterrel végzek, nemtom mit fogok nézni
2. évad tényleg szerintem is elég gyér volt.kennyke04 írta:
én immunis vagyok rá, szóljatok csak és a véremből antitestet állítok elő, hogy meg tudjatok gyógyulni![]()
2. évad akkor is gyenge volt
de talán erőt veszek magamon és megnézem a többit is.
Ilyen 5ik évad után ez nem nevezhető jó hírnek...barcafan0911 írta:Jó hír a sorozatkedvelőknek hogy lesz 6. évad a " HIMYM"...
Árva szerintem nagyon beteg viszont a másik egy nagyon gyér, de egy kis időtöltésnek elmegy az is.Cooltiszo írta:Tervbe van még véve az Árva (sokat mondjuk valamiért nem várok tőle), és a Haunting in Connecticut.
Mindenképpen nézd meg. Nagyon szeretem (viszont a kettő tényleg egy hulladék, ugyanaz mint a Pillangóhatás 1-2, 1 Istencsászár, 2 fos).gygerike írta:Véleményekre vagyok kiváncsi
Szerintetek a Fehér Zaj jó film? Tervezem hogy majd megnézzem vmikor, de akk már megkérdezem érdemes-e. Engem abszolút izgatnak az ilyen filmek meg ugy maga a téma is
Akkor pedig kimondottan ajánlott. Persze nem ugyanarról szol meg semmi, de a szellemvilággal foglalkozó filmek ha izgalmasak számodra, ez az lesz.gygerike írta:Akárki akármit mond az nekem is bejön :OFernando írta:Engem is izgatnak, nekem nagyon tetszett, de csak az első rész. A második hitvány. Mondjuk az én szavamra ne adj, mert nekem a Paranormal Activity is tetszett![]()
Akárki akármit mond az nekem is bejön :OFernando írta:Engem is izgatnak, nekem nagyon tetszett, de csak az első rész. A második hitvány. Mondjuk az én szavamra ne adj, mert nekem a Paranormal Activity is tetszett![]()
Ez az egyetlen eshetőség.ozsimiki írta:szntem ahogy elkezded,és megnéztél pár részt, vonzani fog
én immunis vagyok rá, szóljatok csak és a véremből antitestet állítok elő, hogy meg tudjatok gyógyulniFecooo írta:nagyon helyes, rakjátok be a fórumszabályzatbaEnrique írta:
Én a Dextert fejeztem be a héten, egyszerűen FANTASZTIKUS. Nem ajánlom, kötelezővé teszem mindenkinek a megtekintését.![]()
![]()
![]()
vmit tudnak ezek a Showtime-osok, mert itt a legtöbbünket megfertőzte a Dexter-fanatizmus
az utolsó rész a 4. évadban kb sokkoló volt, szóval ajánlósmessideco írta:Valamit nagyon az biztos![]()
Akinek megmutattam, mind függővé váltak....Bár a Szökésnél úgy sem népszerűbb.
Amugy mos a negyedik évad közepénél tartok. Eddig nagyon jó