Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha ezeket felrakom akkor lehet master leaguába menni mert valamelyiket felraktam és nem lehetett mert meccs közepén mindig kilépettbarca_bome írta:Ajánlom neked, hogy töröld le az 1.5 által létrehozott kitserver mappát, majd telepítsd fel az 1.4-et és arra rá az 1.5-öt, mert úgy sokkal jobb lesz a játék. Az 1.4 még több arcot tartalmaz, erre még rá jön akkor az 1.5 javítása és nagyon állat.LM10 írta:Kipróbáltam az 1.5-ös kiegészítőtA grafikát is "picit" javította. Kösz szépen a segítségért
.
Ajánlom neked, hogy töröld le az 1.5 által létrehozott kitserver mappát, majd telepítsd fel az 1.4-et és arra rá az 1.5-öt, mert úgy sokkal jobb lesz a játék. Az 1.4 még több arcot tartalmaz, erre még rá jön akkor az 1.5 javítása és nagyon állat.LM10 írta:Kipróbáltam az 1.5-ös kiegészítőtA grafikát is "picit" javította. Kösz szépen a segítségért
.
ja, nem kell letörölni az 1.4-et, mert az 1.4-be más újítások is vannak, amik már az 1.5-be nem kerültek be, így a kettő együtt adja az igazi játékélményt.Puyol05 írta:az 1.4-et nem kell törölni, csak az 1.5-et fogod és feltelepíted, és működni is fog. a konami patcheket meg ne rakjátok fel, mert azok a hivatalos játékokhoz vannak.
azt nem muszáj feltenniLM10 írta:De ezt a konami 1.3-at nem csak az eredeti játékhoz szabad feltenni?
jah, lehet, hogy igazad van.LM10 írta:Szerintem meg nem.barca_bome írta:
Szerk.: szerintem rá lehet telepíteni az 1.4-re mivel javításról van szó.
How to install:
1. Install Konami Patch 1.3 if you did not do that yet
2. Delete the old uni folder of PESEdit.com 2010 Patch 1.4 to avoid problems with extra kits
3. Install PESEdit.com 2010 Patch 1.5
Vmijen konami 1-3 kell, töröld a 1,4-et és telepítsd az 1.5-öt.
Szerintem meg nem.barca_bome írta:
Szerk.: szerintem rá lehet telepíteni az 1.4-re mivel javításról van szó.
persze, hogy jó hozzá.LM10 írta:És ez a 2010-hez van, és jó a nem eredeti játékhoz is?
jaja, nekem anno nem volt fent semmi patch, felraktam az 1.4-et és minden király lett!LM10 írta:És ez az egyetlen patch mindent javít?
Tessék, itt van a legújabb patch (1.5), ezt én is leszedemLM10 írta:Megtennéd nekem azt a szívességet(+azoknak akik patch hiányban szenvednek), hogy belinkelnéd ide az összes kiegészítőt ami kell a játékhoz, és nem barmolja szét a játékot? Kösz szépen!vlxe írta:Mától elérhető a pesedit blogján az 1.5-s verziószám is!! Rengeteg új Face és egyéb nyami dolgok vannak benne! Go mindenki töltse
Megtennéd nekem azt a szívességet(+azoknak akik patch hiányban szenvednek), hogy belinkelnéd ide az összes kiegészítőt ami kell a játékhoz, és nem barmolja szét a játékot? Kösz szépen!vlxe írta:Mától elérhető a pesedit blogján az 1.5-s verziószám is!! Rengeteg új Face és egyéb nyami dolgok vannak benne! Go mindenki töltse
Mivel crashel megint az FM- ezért megint elkezdek PES10-ezni. Csak unom, hogy még Caceres,Guddy a miénk, Robben a Realban stb. +A mezek és címerek is. Tudnátok linkelni kiegészítőket, amelyek nem rontják el a játékokat és ezeket javítja? Előre is kösz.barca_bome írta:Ez a legújabb, asszem 4-es PesEdit patch nagyon ütős lett, még Ibra haja is sokkal élethűbb lett, nem beszélve az új cipőkről, de nálam Become a Legend módban a Spanyol liga helyett Bundesliga2 van, de úgy, hogy az van kiírva, hogy Primera División, csak német másodosztályú csapatok vannak benne...
Más módokban jó a spanyol bajnokság, csak el szeretném kezdeni a Become a Legendet is, de mivel a Barcához akarok majd egyszer igazolni, ezért el se kezdtem.![]()
![]()
Valaki valami 5let?
Dotn93 írta:J.Stanislalsra (20 éves) azt írja, hogy should haver a bright future ahaed of him. Ez azt jelenti, hogy nagy jövő előtt áll, szal nagy tehetség? Mer 1 millánt kínálnak érte, 1 év alatt fejlődött 3-at (most 70-es SMF), de gyenge edzőnél. Azért gondolkodnék rajta, hogy eladjam, mer ingyen egy 70-es SMF-t megtudnék szerezni a helyére. És akkor az 1 milla nyereség. Viszont ha sokáig fejlődik még Stanislas, akkor inkább később kéne eladnom. Szóval ötlet? Jól értelmezem egyáltalán? Köszi!
kifizeted nekik a fizujukat még most augusztus végén, majd egy kicsit játszatod őket, és a téli átigazolási szezonban már jönni fognak a vevők. csak arra figyelj, hogy november vége fele rakd ki őket a listára, hogy ne romoljon annyira a moráljuk, és ez által ne csökkenjen a szurkolói támogatottságod sem. így van idejük a kluboknak alaposan átgondolni a transfertForcabarca8 írta:izé, a Milant nem vélném annyira gyenge csapatnakilyen Gattuso, Inzaghi, Kaladze féléktől váltam volna meg, ha bírtam volna... rengeteget keresnek, viszonylag sokat is érnek, nálam játszani viszont biztos nem fognak, így augusztusban mindenképp meg akartam volna tőlük válni.
Nézzük példában. Tegyük fel, hogy Kaladze ér 800 ezret és keres 1 millát. (nem tom már mennyit ér a valóságban, játszottam a milannal én is, nekem sikerült decemberben eladnom) akkor mérlegem, hogy megéri-e megkockáztatni,( hogy mivel öreg játékos, magas fizuval, gyengülő értékekkel valszeg nem fognak záporozni az ajánlatok) azt, hogy megadom neki a fizuját (ugye szezon kezdésnél, tehát igazolási időszak után fizetik ki a player salaryt) hátha el tom adni, vagy elengedem ingyen (realease) és akkor kifizetek mondjuk 500ezret neki és a többiek boldogtalanok lesznek (minél több év van a szerződéséből annál többet kell fizetni neki). Nov-Dec amikor a legtöbb ajánlat érkezik.Forcabarca8 írta:izé, a Milant nem vélném annyira gyenge csapatnakPuyol05 írta:hogy ha egy gyengébb csapattal kezdted el, akkor ne csodálkozz, hogy senki nem kapkod a játékosaidért... én elkezdtem még régebben egyet a Wolverhamptonnal, kiraktam kb 8játékost listára, és csak kettőt vittek el, de őket is azért, mert eléggé nagy volt az értékük. az már más tészta, hogy eléggé áron alul vették meg őket...
ilyen Gattuso, Inzaghi, Kaladze féléktől váltam volna meg, ha bírtam volna... rengeteget keresnek, viszonylag sokat is érnek, nálam játszani viszont biztos nem fognak, így augusztusban mindenképp meg akartam volna tőlük válni.
izé, a Milant nem vélném annyira gyenge csapatnakPuyol05 írta:hogy ha egy gyengébb csapattal kezdted el, akkor ne csodálkozz, hogy senki nem kapkod a játékosaidért... én elkezdtem még régebben egyet a Wolverhamptonnal, kiraktam kb 8játékost listára, és csak kettőt vittek el, de őket is azért, mert eléggé nagy volt az értékük. az már más tészta, hogy eléggé áron alul vették meg őket...
Erre valaki? Mondjuk PuyolDotn93 írta:J.Stanislalsra (20 éves) azt írja, hogy should haver a bright future ahaed of him. Ez azt jelenti, hogy nagy jövő előtt áll, szal nagy tehetség? Mer 1 millánt kínálnak érte, 1 év alatt fejlődött 3-at (most 70-es SMF), de gyenge edzőnél. Azért gondolkodnék rajta, hogy eladjam, mer ingyen egy 70-es SMF-t megtudnék szerezni a helyére. És akkor az 1 milla nyereség. Viszont ha sokáig fejlődik még Stanislas, akkor inkább később kéne eladnom. Szóval ötlet? Jól értelmezem egyáltalán? Köszi!
hogy ha egy gyengébb csapattal kezdted el, akkor ne csodálkozz, hogy senki nem kapkod a játékosaidért... én elkezdtem még régebben egyet a Wolverhamptonnal, kiraktam kb 8Forcabarca8 írta:nyomorék ez a Master League... nem lehet benne játékost eladniahogy elkezdtem, első dolgom volt a felesleget átadólistára tenni, 1 részt mert nem kellenek, plusz pénz áll a házhoz, sőt, így még a fizetésüket se én állom. de esélytelen, hogy megvegyenek bárkit is a csapatból
asszem 6-7 játékos közül talán az ötödik számú kapus volt az egyetlen, akit elvittek, de ehhez kellett az is, h 4szer kezdjem el a augusztus elsejétől a játékot. ez nagyon gáz. és nincs ilye, hogy transfer frequency pedig az hasznos lenne. mindegy, inkább Legenda leszek
(2. év top playeren, és már fél éve a Bayern gólvágója vagyok
habár, elég nehéz: idén 3 meccs, 2 vereség, 1 döntetlen)
nekem mindíg is sikerült eladnom azt akit csak akartam...nálad lehet valami kamaty!Forcabarca8 írta:nyomorék ez a Master League... nem lehet benne játékost eladniahogy elkezdtem, első dolgom volt a felesleget átadólistára tenni, 1 részt mert nem kellenek, plusz pénz áll a házhoz, sőt, így még a fizetésüket se én állom. de esélytelen, hogy megvegyenek bárkit is a csapatból
asszem 6-7 játékos közül talán az ötödik számú kapus volt az egyetlen, akit elvittek, de ehhez kellett az is, h 4szer kezdjem el a augusztus elsejétől a játékot. ez nagyon gáz. és nincs ilye, hogy transfer frequency pedig az hasznos lenne. mindegy, inkább Legenda leszek
(2. év top playeren, és már fél éve a Bayern gólvágója vagyok
habár, elég nehéz: idén 3 meccs, 2 vereség, 1 döntetlen)