Dotn93 írta:J.Stanislalsra (20 éves) azt írja, hogy should haver a bright future ahaed of him. Ez azt jelenti, hogy nagy jövő előtt áll, szal nagy tehetség? Mer 1 millánt kínálnak érte, 1 év alatt fejlődött 3-at (most 70-es SMF), de gyenge edzőnél. Azért gondolkodnék rajta, hogy eladjam, mer ingyen egy 70-es SMF-t megtudnék szerezni a helyére. És akkor az 1 milla nyereség. Viszont ha sokáig fejlődik még Stanislas, akkor inkább később kéne eladnom. Szóval ötlet? Jól értelmezem egyáltalán? Köszi!
én a helyedben semmi képpen nem adnám el! játszatnám, mert van egy jó playám, aki még később sokat is érhet, plusz fiatal

gyorsan fejlődik. ha már SMF a posztja, akkor simán játszat ugye AMF et is egy kicsit szélre tolva. szerintem elég gyors és agilis is lehet, úgyhogy nemhiába SMF a posztja használd ki a gyorsaságát. próbáld meg rá építeni a taktikádat
Forcabarca8 írta:izé, a Milant nem vélném annyira gyenge csapatnak

ilyen Gattuso, Inzaghi, Kaladze féléktől váltam volna meg, ha bírtam volna... rengeteget keresnek, viszonylag sokat is érnek, nálam játszani viszont biztos nem fognak, így augusztusban mindenképp meg akartam volna tőlük válni.
kifizeted nekik a fizujukat még most augusztus végén, majd egy kicsit játszatod őket, és a téli átigazolási szezonban már jönni fognak a vevők. csak arra figyelj, hogy november vége fele rakd ki őket a listára, hogy ne romoljon annyira a moráljuk, és ez által ne csökkenjen a szurkolói támogatottságod sem. így van idejük a kluboknak alaposan átgondolni a transfert