2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
MichaaBee írta:Olvasd el, amiket linkeltem.
Így lehet gyorsan:
-Ifiakadémia bezárása (a legjobb az lett ovlna, ha el se kezded...)
-Játékosok eladása REÁLIS áron.
-Középszerű főskillesek kirúgása
-Személyzet csökkentése
-Eredményesség figyelmen kívül hagyása
Szűkítsd le a kereted amennyrie csak lehet.
Fontos még: milyen posztot edzel? (ez alapján tudok bővebbet)
CFirpo3 írta:Hát, ha csak egy tulajdonsága megfelelő, akkor 200eFt és 1000eFt között mozog az ára.. Függ az erőnléttől, formától, és a többi tulajdonságtól (pl ha egy másodlagos tul.-a középszerű, akkor érhet 1000eFt-ot is).FtcSikiHun írta: Akinek valamije (pl.: Gólszerzés) megfelelő, azt mennyiért vehetik meg?
De a lényeg, hogy a megfelelők sem érnek olyan sokat.
Hát, ha csak egy tulajdonsága megfelelő, akkor 200eFt és 1000eFt között mozog az ára.. Függ az erőnléttől, formától, és a többi tulajdonságtól (pl ha egy másodlagos tul.-a középszerű, akkor érhet 1000eFt-ot is).FtcSikiHun írta: Akinek valamije (pl.: Gólszerzés) megfelelő, azt mennyiért vehetik meg?
CFirpo3 írta:Bocs, hogy ezt mondom, de ilyen drágán nem fogják elvinni a játékosaidat (azt a 2-t aki nem 0-ért van kirakva). A többire is kevés az esély, mert szinte senki nem akar középszerű fő képességű játékost venni. Az ilyeneket érdemes kirúgni, vagy megtartani őket a barátságos meccsekre.FtcSikiHun írta:Úgy döntöttem mégis adok el játékosokat, kicsit drágán hisz nagyon kell a pénz, nézz fel a csapatomra![]()
Nyugodtan licitálj![]()
![]()
Nyugodtan add el a legjobbakat és nézd meg az oldalakat, amiket MichaaBee linkelt be.
Bocs, hogy ezt mondom, de ilyen drágán nem fogják elvinni a játékosaidat (azt a 2-t aki nem 0-ért van kirakva). A többire is kevés az esély, mert szinte senki nem akar középszerű fő képességű játékost venni. Az ilyeneket érdemes kirúgni, vagy megtartani őket a barátságos meccsekre.FtcSikiHun írta:Úgy döntöttem mégis adok el játékosokat, kicsit drágán hisz nagyon kell a pénz, nézz fel a csapatomra![]()
Nyugodtan licitálj![]()
![]()
Messiboy19 írta:FtcSikiHun írta:Az hülyeség, ha most vagy 4 szezonig nem veszek senkit? Mert a Pénzügyek -59.000-be vannak. És ha most vennék játékosokat, akkor még menne lejjebb. Szóval úgy akarom, hogy visszahozom a banki mérleget pluszba, és utána vásárolni. De akkor az nem lesz sz*r, hogy ugyan azzal a csapattal állok fel mindig? És akkor így nincs is esélyem a feljutásra? Mert szó mi szó nem egy erős csapat, játékosokat meg nem adok el, mert alig vagyunk.
Kevesen vagytok![]()
ár bocs, de 36-an vagytok!!
![]()
Nekem 17 játékosom van, és még így is tudnék eladni!!![]()
Tehát szerintem nyugodtan adj el játékosokat!!
FtcSikiHun írta:Az hülyeség, ha most vagy 4 szezonig nem veszek senkit? Mert a Pénzügyek -59.000-be vannak. És ha most vennék játékosokat, akkor még menne lejjebb. Szóval úgy akarom, hogy visszahozom a banki mérleget pluszba, és utána vásárolni. De akkor az nem lesz sz*r, hogy ugyan azzal a csapattal állok fel mindig? És akkor így nincs is esélyem a feljutásra? Mert szó mi szó nem egy erős csapat, játékosokat meg nem adok el, mert alig vagyunk.
Az első szezonok nem a sikerességről szólnak! A legfontosabb a csapatod anyagi helyzetének megszilárdítása. Nagyon jó az, ha 4 szezonig nem veszel senkit, addigra úgyis megedződnek a fiataljaid és lesz pár millád.Az hülyeség, ha most vagy 4 szezonig nem veszek senkit? Mert a Pénzügyek -59.000-be vannak. És ha most vennék játékosokat, akkor még menne lejjebb. Szóval úgy akarom, hogy visszahozom a banki mérleget pluszba, és utána vásárolni. De akkor az nem lesz sz*r, hogy ugyan azzal a csapattal állok fel mindig? És akkor így nincs is esélyem a feljutásra? Mert szó mi szó nem egy erős csapat, játékosokat meg nem adok el, mert alig vagyunk.
2008.12.15-én kezdtem.ElBartimaeus írta:Jah, van abban valami, amit mondasz, főleg, hogyha sokszor kikapsz, akkor romlik a szurkolók hangulata és ezért kevesebben látogatnak ki, ezért a jegybevétel nem változik.MichaaBee írta:A stadionom így is megtelik (24000), hiába jönnének többen, ha nincs rá kapacitás.Az előnyök pedig mind feltételesek: 10%-kal nőne a szurkolói klub, többet fizetnének a szponzorok, feljebb lennék a ranglistán. Ha kiesek, akkor minden negatívba fordul, és fenn áll annak a veszélye is, hogy egy olyan VI. osztályba esek vissza, ahonnan jóval nehezebb lenne újból feljutni. Inkább megnyerem ezt a csoportot párszor 36 ponttal, elbukom az osztályozót, aztán amikor kellően erős leszek, feljutok és bentmaradok.
Amúgy ha most telt házad van, akkor miért nem bővíted egy kicsit a stadiont?
Mióta játszol?
Jah, van abban valami, amit mondasz, főleg, hogyha sokszor kikapsz, akkor romlik a szurkolók hangulata és ezért kevesebben látogatnak ki, ezért a jegybevétel nem változik.MichaaBee írta:A stadionom így is megtelik (24000), hiába jönnének többen, ha nincs rá kapacitás.Az előnyök pedig mind feltételesek: 10%-kal nőne a szurkolói klub, többet fizetnének a szponzorok, feljebb lennék a ranglistán. Ha kiesek, akkor minden negatívba fordul, és fenn áll annak a veszélye is, hogy egy olyan VI. osztályba esek vissza, ahonnan jóval nehezebb lenne újból feljutni. Inkább megnyerem ezt a csoportot párszor 36 ponttal, elbukom az osztályozót, aztán amikor kellően erős leszek, feljutok és bentmaradok.
A stadionom így is megtelik (24000), hiába jönnének többen, ha nincs rá kapacitás.ElBartimaeus írta:Miért nem akarsz feljutni? Erősebb csapatok ellen játszanál, tehát magasabban lennének jegyezve, ezért többen mennének ki a meccseidre, azon kívül a szponzorok is többet fizetnének, ezért gyorsabban tudnál utána fejlődni szerintem.MichaaBee írta:Kiváló... 5 forduló után veretlen vagyok VI. osztályban, 6 ponttal vezetem a csoportot és örülnöm is kéne miatta...Mondjuk egyrészt jó meg minden, de másrészt ha így marad, akkor feljutok V. osztályba, ahol szétaláznának és max egy kis szerencsével csípnék el egy osztályzós helyet, ahol megintcsak kiesnék... 7. fordulótól megy a PIC, amíg ki nem kapok. Ha 36 ponttal zárnék, akkor maximálisan elégedett lennék. Nem esne le senki, így én maradnék a legerősebb, ugyanakkor lenne mégegy évem felkészülni az ötödre.
MichaaBee írta:Kiváló... 5 forduló után veretlen vagyok VI. osztályban, 6 ponttal vezetem a csoportot és örülnöm is kéne miatta...Mondjuk egyrészt jó meg minden, de másrészt ha így marad, akkor feljutok V. osztályba, ahol szétaláznának és max egy kis szerencsével csípnék el egy osztályzós helyet, ahol megintcsak kiesnék... 7. fordulótól megy a PIC, amíg ki nem kapok. Ha 36 ponttal zárnék, akkor maximálisan elégedett lennék. Nem esne le senki, így én maradnék a legerősebb, ugyanakkor lenne mégegy évem felkészülni az ötödre.