Fernando írta:Látta már valaki az Éli könyve című filmet? Egy poszt apokaliptikus film Danzel Washingtonnal a főszerepben. Elég érdekesen hangzik.
Én épp tegnap éjjel néztem meg.
Háááát,nemtom...
Ha elvonatkoztatok attól a dologtól,h nem vagyok egy nagy hívő,akkor akár még jónak is mondanám.De sajna pont a főhős mozgatórugója az a dolog,ami miatt nem tudom őszintén azt mondani,h tetszett.Denzel egy könyvet véd és próbál meg eljuttatni vhova,de erre a könyvre hajt más is,aki nem válogat az eszközökben.Többször megtámadják Élit,de kivágja magát (szó szerint

) és megy tovább rendületlenül.
Ez önmagában okés is lenne,de nálam az ütött be,amiért egyáltalán magához ragadja a könyvet és ami miatt ilyen tökös gyerek,belemegy mindenbe,valamint amitől tudja,merre kell mennie.(Ezt majd megértitek,ha megnézitek...

)
Ehhez bennem kevés a hit,így nem tudom komolyan venni a filmet,ami egész jó lenne,ha át tudnám érezni a lényegét.
Szal így utólag felemás szájízzel kapcsoltam ki a gépet.
Egy kérdés merült fel bennem a végén,de ez spoiler,uh egyelőre ne olvassátok el!De ha vki megnézi és tudja a választ,kérem írja meg.Bár lehet,h én voltam már igen álmos a végére és ezért nem esett le.Majd lehet,h ezt a részt megnézem újra,ha hazaérek.De ha nem,íme a kérdés:
Hova "kell" mennie a csajnak a végén?Mert az a vége,h már tudja,és elindul a pusztába...