2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez azért elég komoly.LM10 írta:Az eddigi hivatalos igazolások, máról:
Mancini(Inter)Milan
A Hali nagyon beerősít jött Bogdanovic,Sipos Norbi vissza meg Diouf is most meg Halmosi rem. bejönnek az új igazolások!Barcaman14 írta:Halmosi
Hull CityHaladás(fél évig kölcsön)
Mindenhol szinte föntvan. De pl www.nso.huBarcaádám írta:ezt a Mancinit honann szedtétek?sehol nem találom.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... e-2015864/Barcaádám írta:ezt a Mancinit honann szedtétek?sehol nem találom.
Priskin átigazolása érdekes, mivel Roy Keane azt nyilatkozta a napokban, hogy semmikép nem engedni el Tamást sehova. Egyébként jobb lesz ott neki. Most távozott két támadó(Agyemang és Routtlidge) és mellesleg Buzsáky tömheti majd jobbnál jobb labdákkalFernando írta: Priskin Tamás
IpswichQPR
Amúgy Mancini csak kölcsönben a Milan-é. A szezon végén visszatér az Interhez. Azért elég komoly. Következő csapat a Juve lesz? Ott még nem játszott. :lol
Erre a háromra kaptam fel a fejemet. Mancini a MilanbaLM10 írta:
Mancini(Inter)Milan
Edmilson(Palmeiras)Zaragoza (fél év kölcsön)
J. Pennant(Zaragoza)Stoke
Nem értem miért kell ezt így felfújni, az meg vicc, h emiatt elvennék tőle a kapitányi karszalagot. Sztem ennyi erővel nagyon sok más csapat kapitányától is el lehetne venni a karszalagot
Remek hír. Kár, hogy nem az Ajaxba ment, de mindenféleképp előrelépés.neobarca írta:Rudolf Gergő a Genoába szerződött. Kiszorította Chrespot aki a Parmaba ment!![]()
Sok sikert Rudi
DzsudzsákLionel85 írta:A magyarnál jobban jegyzett argentin bajnokságból kikerülő Cvitanich sem állta meg a helyét Hollandiában, kíváncsi vagyok, ha létrejön az üzlet, mire megy ott majd Suárez árnyékában. Reméljük a legjobbakat!
Igen ám, de a Loki pénzt akar csinálni Rudolfból, év végén viszont ingyen távozhatna ha jól tudom!fcbarca0827 írta:Zuhanyhíradót néztem, szó volt róla bőven! Valszeg még most is tárgyalnak a felek!LM10 írta:Ti mit tudtok Rudolf esetleges Ajaxba való igazolásához?Martin Jol azt mondta, tudná használni a magyar csatárt... (Remélem nem vízhordóként
) Szerintem megállná a helyét, de nem tartom valószínűnek, hogy már most odamegy. Majd az év végén!