gergo9 írta:
Mintha nem egy nyelvet beszélnénk...
Olyan sz*r lett az ősze (mármint a formavesztése előtti időszak mivel arról volt itt szó Xerez elleni meccsel bezárólag) hogy 11 góljával és számtalan asszisztjával ha csapatszinten nézzük (értsd tavaly őszi ill most őszi barca) fölülmúlja az örök szerelmedet Eto'o-t, akinek kétségkívűl az ősz volt a legjobb időszaka tavaly. Ha ez gyenge teljesítmény akkor tényleg nincs miről beszélni bár így sem nagyon van.
Alapvetően Ibrától nem lehet azt elvenni, hogy elért már itt eredményeket: lőtt sok gólt, adott gólpasszokat. Statisztikailag remek, de ebből nekem még nem következik az, hogy annyira nagyon jó lenne. (Az én nézőpontomból sem következik az, hogy annyira nagyon rossz lenne, az meg hogy miért csinálom mégis már egy más téma...)
Engem sokkal inkább érdekel a mutatott játék: ebben Ibra közel sincs a csapatátlaghoz. Nem Eto'o teljesítményéhez akarom mérni, nem a rúgott gólokhoz, hanem a játékhoz, hogy Xavi Messit és Pedrot ki tudja ugratni, de Ibrát nem. Hogy Messivel és Pedroval tudnak kényszeítőzni, de Ibrával nem. (Persze lehet a svéddel is, csak többet lehet az előbb említettekkel...)
gergo9 írta:
Amugy a számtalan bugyuta okfejtésed közül te is írtad hogy Xavi azért tűnik gyengébbnek mert nincs kinek adni a labdát , nem azért mert rosszabb fromában volt ősszel, ám ez is kiderült hogy milyen mikor igazán jó formában van Xavi ill Ini és ez szinte független Ibrától.
Ibrától is függ, mint ahogy függött Henrytól és Messitől. Messi jól mozog, szerintem ez sem volt a legtutibb régebben, Pedro meg nagyon sokszor tökéletesen megjátszható, 2 embernek meg már lehet adni rendesen labdákat. Mi lenne, ha a 3. is megmozdítaná magát? Gálák sorozata ismét és nagy menetelés mindenhol könnyed játékkal.
senkialfonz40 írta:Én köbö ugyanígy látom, nem hordok Ibra szemüveget, ellenben úgy látom, hogy Balázsfoci és Elbartimeus biztosan hord "Ibrát nem tudom és nem is akarom elfogadni" feliratút.
Alapvetően állandóan hibát írok ide Ibrával kapcsolatban, régebben kifejtettem, hogy miért, elég hosszan. Ami meg az Ibrás szemüveget illeti: még mindig tartom, hogy nagyon sokan túlértékelik a 13 góljával meg a nagyon technikás megoldásokkal. (Rajtad meg látszik, hogy nem hordasz Ibra-szemüveget, de nagyon sokaknak elég egy-egy trükk és esetleg 1 gól, vagy gólpassz meccsenként. Én jobban szeretem azt, ha aktívabban részt vesz a játékban, főleg a gyors passzos dolgokban, meg a beindulásokban, amik annyira el tudnak kápráztatni, jobban mint egy ollózás.

)
miihii írta:
... a jelenlegi formáján változtatni kell.
Na,a végére megtaláljátok a közös nevezőt
Sztem a fenti mondatban mindketten (sőt,talán mindenki

) egyetértetek.
Ragadjátok meg ezt oszt' ne veszekeggyetek' mán'

Vettem Kapitány úr, ezzel le is zárom a vitát, legalábbis mára.