Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt akár én is írhattam volna, mert én is teljesen ugyan így vagyok ezzel.Guardiola írta:
Épp ezért fogok szurkolni nekik, Kimi kilépésével a forma1-ből úgy sincs már kedvencem, a mostani nagy menők közül meg senki nem szimpatikus ( Vettel kivételével ha őt is oda soroljuk)
Szóval hajrá Virgin
Épp ezért fogok szurkolni nekik, Kimi kilépésével a forma1-ből úgy sincs már kedvencem, a mostani nagy menők közül meg senki nem szimpatikus ( Vettel kivételével ha őt is oda soroljuk)Eazzy írta:Ez leginkább azért lesz érdekes, mert az egész autót pc-n tervezték, semmi szélcsatorna, csak szimulációk a gépen...miihii írta:Az biztos,h igen tetszetősre színezték a szekeret.Üde színfolt lehet,csak kérdés,h mennyit lesz képernyőn(Magyarul:szépnek szép,de megy is vajon?)
Nem akarok hülyeséget mondani, de mintha már a tavalyi szezonzáró környékén erről beszéltek volna futam közben "Palikék. Legalábbis én már elég rég hallottam róla. De az is lehet , hogy az eurosporton volt róla szó egy f1-es műsorban. Minden esetre már régóta tudni lehet.S.Agüero írta:Ti ezt tudtátok hogy nem lesz majd tankolás futam közben![]()
szntem akik normálisan követik az eseményeket, tudták. elég rég óta lehet tudni.S.Agüero írta:Ti ezt tudtátok hogy nem lesz majd tankolás futam közben![]()
Elég régóta lehet tudniTi ezt tudtátok hogy nem lesz majd tankolás futam közben
Ez leginkább azért lesz érdekes, mert az egész autót pc-n tervezték, semmi szélcsatorna, csak szimulációk a gépen...miihii írta:Az biztos,h igen tetszetősre színezték a szekeret.Üde színfolt lehet,csak kérdés,h mennyit lesz képernyőn(Magyarul:szépnek szép,de megy is vajon?)
Az biztos,h igen tetszetősre színezték a szekeret.Üde színfolt lehet,csak kérdés,h mennyit lesz képernyőnEazzy írta:Az új Virgin:
Nem gondoltam, hogy valaha is azt mondom majd egy új szabályokhoz illeszkedő autóra, hogy gyönyörű, de ez az![]()
Oké oké, csak vannak bizonyos tények, amik mellett nem szabad elsuhanni.Verseny és edzés szimuláció pl ment 10-60liter benzinnel a Ferrari a Mercedes pedig ment pl 80-130liter benzinnel. Ált egy ilyen teszt alatt csak az egyiket "szimulálják" hogy teljes képet kapjanak a kocsi viselkedéséről versenyen ill edzésen.
Alo is azt mondta hogy fogalma sincs hol vannak a többiekhez képest ez nálam viszonylag könnyű kocsit sejtett mivel ha komoly súllyal mentek ma akkor talán magabiztosabb lett volna. Arról nem is beszélve hogy nem biztos hogy minden fejlesztés be lett e vetve Jerez-ben. Meg nem tudni szabályosak e egyáltalán a diffúzorok stb stb hallottunk erről is pletykákat. Feltételezés az egész.
Nem szabad ebből a tesztből semilyen komoly következtetést levonni sztem.
Nagyon köszönömkurdt írta:Itt megtalálod!FtcSikiHun írta:Valaki letudná írni, hogy eddig, hogy vannak a csapatok, ki hol van stb.![]()
Megköszönném
![]()
Itt megtalálod!FtcSikiHun írta:Valaki letudná írni, hogy eddig, hogy vannak a csapatok, ki hol van stb.![]()
Megköszönném
![]()
Hát a tavalyi Brawn a dupla diffúzorral szinte tele tankkal,behúzott kézifékkel is hülyére verte az üres tankos kollégákat, nem hiszem hogy olyan dolgot lehet találni az autókon ami ekkora különbséget jelenthet mint a dupla diffúzor a simával szemben. Meg már a teli tank és az üres tank között még nagyobb különbség van mivel végig kell tolni a versenyt tankolás nélkül sokkal nagyobbak a tankok. Meg ott nagyon sok volt az újítás nem lehetett tartalékolni egyből ki kellett tenni maxot a pályára hogy kiderüljön mennyire versenyképek. Itt már nincs akkora változás a gépeken.gekkodan írta:Még jó, hogy tavaly én is ezt mondogattam a tesztek után, amikor a Brawn romra verte a mezőnyt. Aztán megbántam sokadmagammal. Én sem dőltem be, hogy mekkora király a Ferrari, de a kezdés nagyon tetszik, a mai nap főleg.
Én is ezt remélem Alonso szurkolóként.Fernando írta:Semmit nem szabad és nem is érdemes ebből levonni. Szimpla teszt. Mondom ezt örök Alonso-s ként. Én csak azért örülök neki, mert bízok benne, hogy végre versenyképes autó lesz a spanyol alatt.
Ugyanezt remélem.senzu írta:remélem Ferrari uralom lesz, és 3. helyre Schumacher fog megérkezni a végelszámolásnál !
Verseny és edzés szimulációgekkodan írta:Nem tudom mi abban a logikus, hogy Massa és Alonso 3 napon keresztül üres tankkal furikáztak, csak hogy legyen jó kis köridő, mert az annyira érdekel mindenkit ám. Biztos erre ment ki a játék, nem a napi 120 hasznos tesztkörre![]()
A többiek meg ölbe tett kézzel nézték ezt, 100 kör alatt 1x nem jutott eszükbe futni egy gyors, benzinmentes kört és mindenki magasról tojt rá, hogy a Ferrari csak a hírek főoldalára akar kerülni![]()
Massának és Alonsonak 3 napig meg csak ez volt a célja. Hatalmas elmélet....