miihii írta:Elveszi a játékperceket azoktól,akik szintén tudnak ennyit mozogni,
Lehet mozogni összevissza is...Nem véletlenül favorizálja őt Pep. A fiatalok nagyon ügyesek, de még sokat kell tanulniuk ebben is (Pep legutóbbi nyilatkozata amúgy). Lehet, hogy Pedro/Bojan rúg 1-1 gólt, de hogyha nem azt csinálják a meccsen, amit az edző megkövetel (és ami miatt mondjuk a csapat többi része szenved), akkor azzal nem lehet maximáisan elégedett az edző. (A példát feltételesen mondom, mert nem tudom, mi a valós háttere.)
miihii írta:Az arcoskodó gólörömei,pökhendi,arrogáns viselkedése nem nagyon jött be a népeknek.Ez nem biztos,h világjelenség,de kicsiben lemérhető a dolog.
Egyrészt még mindig nem értem, hogy ennek mi köze a Barcához. Kicsiben persze lemérhetők ezek, baráti társaság-függő, meg egyén függő. De többet nem jelenthetünk ki.
miihii írta:Az utsó mondatod meg egy kicsit álszent.Zenál szurkolóként megszeretted Henryt és most,h nálunk van,teljesen új lapot nyitottál neki,ugye?Gondolom azért is aggatták rád a "Henry ügyvédje" rangot...
Mi az álszent? Ha észrevetted volna, én Ibrát is ugyanúgy védem, mint Henryt, vagy Csigrinszkijt, vagy akárkit. Nincs köze annak, hogy kinek drukkolok, vagy drukkoltam a múltban. Ha XY (akit jelenleg mondjuk nem kedvelek) idejönne, és sokan lehúznák, és én pedig azt látnám, hogy ő márpedig megcsinálja azt, ami a feladata nagyrészt, akkor ugyanúgy megvédeném.
miihii írta:Akik az itteni teljesítménye alapján -és ehhez nem kell régi sérelem- lehúzzák,na ők a többség.
Már megint ez a többség-duma...

Van 10 ember az Eurobarca fórumon aki így gondolja, és akkor most mit csináljak ezzel? Hagyjuk ezeket a kitalált statisztikákat

Én is ki tudok találni ilyen szépeket. Úgyis fordíthatom, hogy van 10 ember, aki hangosabb, mint a 100 halk, aki az én véleményemen van? Na, most melyikkel vagyunk előrébb?

Nincs ilyen, hogy "többség", meg "közutálat"... ha mutatsz konkrét és vállalható statisztikát, akkor van - egyébként nincs, és így nem vitaalap
LG írta:De ezen a szinten ez igenis 0. Cruyff meg rendes, h megvédi, de nem hinném, h komolyan gondolja
Akkor mit mondasz Guardioláról? Ő sem gondolja komolyan, csak poénból játszatja? pfff...
LG írta:Nekem többet ér, ha vki nem szakad meg, de azért van egy-két értékelhető megmozdulása, pl. az általad említett Ibra ilyen.
Szerinted. De van másik "10 ember", aki meg azt mondja, hogy nem. Ezért nem teszek különbséget a két eset (Henry - Ibra) között, mert ugyanazt látni mindkét esetben - csupán mások az emberek. Mindenki ugyanazt fújja, hogy ez nem elég ide...Ibránál ugye a kedvenc, hogy "nem fut, és áll egy helyben" - ami megint butaság szerintem, de ez most OFF.