Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jaja,az a csúnya,ronda, bekkelős M.U. több gólt szerzett (igaz 1meccsel többet játszva,de nem hiszem,h sok gólt szerez ma az Arsenal),és jobb BŐVEN a gkja mint a húdeszép focit játszó Arsenalnak,de még a Chelseanél is jobb (ez ma változhat,ha 4el nyernek a hazaiak).Barcaman14 írta:
A MU azért elég szépen menetel az utóbbi időben. Már 61 rúgott gólnál járnak és ezzel megelőzték az Arsenalt. Van egy bombaformában lévő csatáruk is. Nehéz lesz megállítani őket.![]()
Azért a Pool is égett már idén eleget...gekkodan írta:Na aztán Benitez még a végén lerakja a 4. helyet év végére. Nyilván nem nyer bajnokságot a Pool, de sokan temették már a BL-reményeket is. Ehhez képest sok van még vissza és a City lesz a fő ellenfél, nem a Spurs az is tuti. A City pedig most is olyat ég, amilyet kb csak ők képesek.
Nagy küzdelem várható és még simán meglehet a 4. hely! GO POOL!
Ezt cafolom.Fernando írta:De kint az árak is magasabbak.
Fejenként egy üveg skót whiskeyt kaptakBányász írta:Nézem livescore-t...ez valami vicc,h M.U meccsén 3 öngól esett?
Bunda,bunda!
Szerk:nem csak nekem tűnt fel..
a spanyol hegemónia(Perez-esen): egy több éves projektbarca99 írta:Van hajtás, meg küzdelem... Akkor miért nem atlétikát, vagy rögbit nézünk?Ott is megvannak ezek. Öntik beléjük a pénzt ész nélkül, de egyszer ennek is vissza kell ütnie. És jöhet a spanyol hegemónia.
azért ezek így erős mondatokrobertfcb írta:Nézem ezt a pool - everton meccset, hát mit ne mondjak... szánalmas ez az angol foci, vagy csak a pool? fogalmam sincs a többi meccs milyen, de ez rettentő gyenge. A legutóbbi magyar bajnoki amit láttam magasabb szintű volt. Nem értem, hogy taksálhatják az 1. helyre ezt a bajnokságot.
Nem néztem a meccset, de szerintem ezek egy kicsit erős kijelentésekrobertfcb írta:Nézem ezt a pool - everton meccset, hát mit ne mondjak... szánalmas ez az angol foci, vagy csak a pool? fogalmam sincs a többi meccs milyen, de ez rettentő gyenge. A legutóbbi magyar bajnoki amit láttam magasabb szintű volt. Nem értem, hogy taksálhatják az 1. helyre ezt a bajnokságot.
Jaja.LM10 írta:Ki más mint Rooneylevproff írta:Nem gondoltam volna, hogy valaha is ezt mondom, de hajrá Manchester!
Húzzátok be!![]()
1-0.
2-vel tettem ki tippmixen, szóval Wayne még 1-et![]()
Havonta 1000 font? Magyarországon? Lehetetlen, itt örülnek, ha havi 300 fontot megkeresnek. Persze vannak kivételek,de a nagy átlag ez.LG írta:Mondjuk az szép, h arrafelé ennyit keresnek a vizvezetékszerelők. Heti 1000 font? Errefelé havonta keresnek annyitkanty írta:http://sportgeza.hu/futball/2010/02/02/ ... sataranal/
Mehetett volna a Humor topicba is.
Midot eddig nem az emberi oldaláról ismerhettük, ezért is érdekes ez a döntés.Ha bejön akkor nagy üzletett kötött a WHU.