Élő közvetítések 09/10
Lassú Ibra ezé is hagyta ki
A feka gepárd berúgta volna, de mindegy is hogy kihagyta vagy nem, ha berúgta volna akkor se lenne gyorsabb
A feka gepárd berúgta volna, de mindegy is hogy kihagyta vagy nem, ha berúgta volna akkor se lenne gyorsabb
-
- Entrenador del Barça
A kiállitás köztve az egész védelem sara.Többször kivághatták volna, sok fehér közül, de körömpasszokkal operálták. Ininek is volt egy zseniális hátraarca a félidő végén a saját tizenhatosunknál, de ezeken elmehet a meccs. A helyzetek nem maradhatnak ma ki és pontosabban kell passzolgatni.
Fecó
- 13l4cks!d3
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Piqué kiállításával gondolom egyikünk sem ért igazán egyet,lehet hogy elfogultság, lehet nem....csababarca írta:Piqué kiállítása azért megmosolyogtatott,főleg annak fényében,hogy Messit hátulról kaszálták el,és még lap se járt érte.
Messi gólja hihetetlen volt![]()
Ibra halovány,bár megrúghatta volna a gólját simán,de szerintem jót tenne neki 1-2 meccs padról beszállva...
És akit kiemelnék ma is,Eric Abidal.Hihetetlen amit teljesít,a no comment kategória pozitív irányban.
Messi gólját ismétlésből láttam és kegyetlenül oldotta meg...Abidal mindig is az egyik kedvencem volt, szvsz helye van a kezdőben....

- istyke6
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Ibra nem kellett volna annyira elcicomazza azt a helyzetet, csak ahogy kapta, kellett is volna egy nagyot emeljen.
Milyen hatraeses lett volna a Getafenak h 10 emberes csapattol golt kap.
Milyen hatraeses lett volna a Getafenak h 10 emberes csapattol golt kap.
I <3 FCB
Kontrából megöljük őket...
Jól tolják a fiúk.
Így is próbálják a labdatartást, és jól is csinálják emberhátrányban is.
Aki Ibrát szidja, az meg fogalmatlan hülye...
FORCA BARCA
Jól tolják a fiúk.
Így is próbálják a labdatartást, és jól is csinálják emberhátrányban is.
Aki Ibrát szidja, az meg fogalmatlan hülye...
FORCA BARCA
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Piqué kiállítása azért megmosolyogtatott,főleg annak fényében,hogy Messit hátulról kaszálták el,és még lap se járt érte.
Messi gólja hihetetlen volt
Ibra halovány,bár megrúghatta volna a gólját simán,de szerintem jót tenne neki 1-2 meccs padról beszállva...
És akit kiemelnék ma is,Eric Abidal.Hihetetlen amit teljesít,a no comment kategória pozitív irányban.
Messi gólja hihetetlen volt

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- 13l4cks!d3
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Hát igenRisu92 írta:Kiváncsi vagyok, hogy kapussal szemben mit csináltok, emelni nehéz lenne, mert a kapus felett pár centiről kétlem, ha meg megpróbálja és mellé, vagy a kapus fogja akkor is pofáztok.. Megoldotta, nem tehetett róla, hogy a védő gyönyörűen mentett.. Ha nincs ott akkor meg gól, és nem írkáltok hülyeségeket, ezt maximum messi lőtte volna be

hát kb olyan jól oldotta meg hogy ha a védő nincs ott akkor szvsz mellé ment volna... ha a közelebbi kapufához rúgja a védőnek esélye se lett volnalui1698 írta:te mit érzel ilyenkor?chrisnagy13 írta:Na ez az imádott Ibrátok...
jól oldotta meg, de a védő visszaért és mentett. nem is kicsit.

madridista
-
- Jugador del Barça
Papa, ez már beteges, ezt SIMÁN be kell rúgni egy csatárnak, nem elb...ni!lui1698 írta: te mit érzel ilyenkor?
Jól oldotta meg??? Tiszta 1-1 elleni ziccert kihagyott.lui1698 írta:
te mit érzel ilyenkor?
Ennyire nem kell véden. pffff
már pont dicsérni akartam....
Kiváncsi vagyok, hogy kapussal szemben mit csináltok, emelni nehéz lenne, mert a kapus felett pár centiről kétlem, ha meg megpróbálja és mellé, vagy a kapus fogja akkor is pofáztok.. Megoldotta, nem tehetett róla, hogy a védő gyönyörűen mentett.. Ha nincs ott akkor meg gól, és nem írkáltok hülyeségeket, ezt maximum messi lőtte volna be 
Bár tény, ha kicsit előbb jó messziről elvállalja a sarokba, akkor nem lett volna probléma, de majd jön a gól, ne szidjátok már szegényt

Bár tény, ha kicsit előbb jó messziről elvállalja a sarokba, akkor nem lett volna probléma, de majd jön a gól, ne szidjátok már szegényt

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Risu92 2010.02.06. 20:52:11-kor.
Hattrick: Risu
- 13l4cks!d3
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nekem nincs semmi problémám Ibrával, sőt...te mit érzel ilyenkor?
de úgy gondolom, hogy ezt egy kicsit lassan csinálta, kívánom, hogy ennyi gondunk legyen ez alatt a mérkőzés alatt !

- lui1698
- Llegenda del Barça
te mit érzel ilyenkor?chrisnagy13 írta:Na ez az imádott Ibrátok...

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- 13l4cks!d3
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Miért ? Miért nem lehet 1-1 ellen betalálni ?

-
- Jugador del Barça
Na ez az imádott Ibrátok... 

Jó lesz ez,most a Getafe azt hiszi van esélye, jönnek is előre,de az egyik kontrát gólra váltjuk és 2-0-al mehetnek a fenébe.
Milito nagyot mentett!
Jójó Toure, de nem hvéd, biztosabb lenne szerintem cserélni, de ez csak az én véleményem és a Mister sokkal jobban tudja mit csiánl!Cserélni amúgy se szeret, akár Ibrát is lehozhatná és legalább lenne 2 gyors emberünk elől, Istenem csak nyerjünksocio66 írta:Touré visszább lépett.
Getafe mindig nagy mumus, a rohadt anyjukat, mindig nehéz ellenük!
Imádom ezeket a mumuscsapatainkat:)
Betis idegenben mindig rémálom pl, hál is tennek tavaly kiestek:)
Imádom ezeket a mumuscsapatainkat:)
Betis idegenben mindig rémálom pl, hál is tennek tavaly kiestek:)