2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Piqué kiállításával gondolom egyikünk sem ért igazán egyet,lehet hogy elfogultság, lehet nem....csababarca írta:Piqué kiállítása azért megmosolyogtatott,főleg annak fényében,hogy Messit hátulról kaszálták el,és még lap se járt érte.
Messi gólja hihetetlen volt![]()
Ibra halovány,bár megrúghatta volna a gólját simán,de szerintem jót tenne neki 1-2 meccs padról beszállva...
És akit kiemelnék ma is,Eric Abidal.Hihetetlen amit teljesít,a no comment kategória pozitív irányban.
Hát igenRisu92 írta:Kiváncsi vagyok, hogy kapussal szemben mit csináltok, emelni nehéz lenne, mert a kapus felett pár centiről kétlem, ha meg megpróbálja és mellé, vagy a kapus fogja akkor is pofáztok.. Megoldotta, nem tehetett róla, hogy a védő gyönyörűen mentett.. Ha nincs ott akkor meg gól, és nem írkáltok hülyeségeket, ezt maximum messi lőtte volna be
hát kb olyan jól oldotta meg hogy ha a védő nincs ott akkor szvsz mellé ment volna... ha a közelebbi kapufához rúgja a védőnek esélye se lett volnalui1698 írta:te mit érzel ilyenkor?chrisnagy13 írta:Na ez az imádott Ibrátok...
jól oldotta meg, de a védő visszaért és mentett. nem is kicsit.
Papa, ez már beteges, ezt SIMÁN be kell rúgni egy csatárnak, nem elb...ni!lui1698 írta: te mit érzel ilyenkor?
Jól oldotta meg??? Tiszta 1-1 elleni ziccert kihagyott.lui1698 írta:
te mit érzel ilyenkor?
Nekem nincs semmi problémám Ibrával, sőt...te mit érzel ilyenkor?
te mit érzel ilyenkor?chrisnagy13 írta:Na ez az imádott Ibrátok...
Jójó Toure, de nem hvéd, biztosabb lenne szerintem cserélni, de ez csak az én véleményem és a Mister sokkal jobban tudja mit csiánl!Cserélni amúgy se szeret, akár Ibrát is lehozhatná és legalább lenne 2 gyors emberünk elől, Istenem csak nyerjünksocio66 írta:Touré visszább lépett.