Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
esetleg mit szólnál az Abidal-Puyol-Milito-Maxwell felálláshoz?Messa írta:Tyű. Hát Alves sérülése most nagyon nem hiányzott. Hogy fog felállni következő meccsen a védelem?
Puyol-Csigri-Abidal-Maxwell? Vagy fiatalok közül valaki? Szerintetek?
Pique szerelése csúnya volt,de szvsz a labdát akarta eltalálni, más kérdés, hogy hihetetlen rosszul,de ez nem ide tartozik,mert eszmeiségről beszélünk. ettől függetlenül szerintem is megérdemelte a pirosat.lluisllach89 írta:Jó gondolatok ezek.zsivany írta:Nem tudom megállni,hogy ne írjam ki magamból afeletti dühömet, hogy végül is jó volt ez a madridi cirkusz az elmúlt két hétben a Barcelonát támogató bírói döntések miatt.
Mert a mai meccs játékvezetője érdekes felfogásban vezette a mérkőzést:
Pl. Piqué esete:
1.a bíró bünteti a védő mozdulatát, mert a becsúszás ütemet tévesztett,akkor ez sárga
2. a bíró azt bünteti, hogy mi volt a szándék, akkor piros, akkor szameg, jogos,mert el akarta takarítani a gyereket a tizenhatos elől
Ha a szándékot bünteti - mert ugye azt büntette -, akkor adós maradt a a második félidőben egy piros lappal, mert amikor Iniesta bohócot csinált a Getafe messzelövő Apollójából, akkor a srác utána rúgott a Barcelona játékosának,és ha már a szándékot bünteti -ld. Piqué - akkor ki kellett volna terelni Casquero(?)-t is.Ez elmaradt.
A másik fájdalmam a tizenegyes.
Valóban Marquez megfogta a csóka vállát, és ha Xavi ellen ez tizenegyest ért - márpedig párhéttel ezelőtt igen - akkor ez is tizenegyes volt. Rendben, elfogadom.De hogy piros lapot nem ért,az tuti.
Ti. akkor sem ért, amikor hasonló eset miatt a Barcelona kapott tizenegyest.
És dühít, hogy elég madridi részről némi nyomásgyakorlás a játékvezetői karra, máris látványosan oda a következetesség....
Egyébként nagyon örülök a győzelemnek!
Csak ez nem egy egzakt dolog. Tehát szándékot eredményt tekintve is tiszta piros Piqué esete ezen sztem nincs mit vitatni.
Casquerot meg nem egyből de kettőből pont ki lehetett volna pöckölni nekem is eszembe jutott. Ini elleni faultja is lap, de a becserélése után asszem Xavinak csúszott be hátulról narancssárgát érően..
A meccsről is vmit:
El kellet volna dönteni hamarabb ( őszintén sajnálom aki hendivel rakta meg..), persze senki nem kalkulálta bele Piqué esetét. Onnantól megváltozott a játék képe, de amit kellett stabilan hozta a csapat.
VV és Messi világklasszis volt, dicsérhető volt Xavi és Ini, és dicsérhetőbb volt a dicsérhetők közt Milito és Maxwell.
Ibra ló..s. volt tejszínen, Piquének is legalább annyit adnék mint Ronaldonak hogy őszinte legyek, Rafa meg uccsó ember volt, legalább a védésre megadta az esélyt, bár abból a szituból szerelni nem lehetett, én nem haragszom rá...
Sokkal inkább Piqué tagadta meg a klub eszméit szvsz.
alkalmasint az előre menekülés, hasznosabb lehet,ezt a meccset a +1 gólunk mentette, meg és a védekezési hibák tették kérdésessé! Pedró gólerőssége nyilvánvaló tény, mint az is kogy Keita az első kihagyott ziccere után, a kapu előtt befuccsolt!Barcaforever írta:10 embernél egy vkp helyére egy támadó?mess2009 írta:ismét az a fránya hatékonyság!!! két meccsre való helyzet maradt ki Keita egyedül 3-4 et, ezért szerintem a II. közepén Pedróra kellett volna cserélni.
a bíró, gyalázat arra nem is tudok mit mondani, a Madrid már sajna vezet az 5. prctől.![]()
Ha okosat nem tud az ember, hülyeséget ne mondjon...
Inkább:Nyitike8 írta:Először is hadd mondjam el h szerintem itt ha ibra lő egy gólt akkor megtörik a jég és újra formába lendül.
Másodszor sztem jól játszik a csapat még ember hátrányba is csak a helyzet kihasználás nem fényeskedik mostanságde reménykedjünk
És végül sztem elég nehéz lesz atletico ellen ha tényleg ki dőlt Dani
Maxwell-Puyol,Csiga-Abidal hátul?:)
Jó gondolatok ezek.zsivany írta:Nem tudom megállni,hogy ne írjam ki magamból afeletti dühömet, hogy végül is jó volt ez a madridi cirkusz az elmúlt két hétben a Barcelonát támogató bírói döntések miatt.
Mert a mai meccs játékvezetője érdekes felfogásban vezette a mérkőzést:
Pl. Piqué esete:
1.a bíró bünteti a védő mozdulatát, mert a becsúszás ütemet tévesztett,akkor ez sárga
2. a bíró azt bünteti, hogy mi volt a szándék, akkor piros, akkor szameg, jogos,mert el akarta takarítani a gyereket a tizenhatos elől
Ha a szándékot bünteti - mert ugye azt büntette -, akkor adós maradt a a második félidőben egy piros lappal, mert amikor Iniesta bohócot csinált a Getafe messzelövő Apollójából, akkor a srác utána rúgott a Barcelona játékosának,és ha már a szándékot bünteti -ld. Piqué - akkor ki kellett volna terelni Casquero(?)-t is.Ez elmaradt.
A másik fájdalmam a tizenegyes.
Valóban Marquez megfogta a csóka vállát, és ha Xavi ellen ez tizenegyest ért - márpedig párhéttel ezelőtt igen - akkor ez is tizenegyes volt. Rendben, elfogadom.De hogy piros lapot nem ért,az tuti.
Ti. akkor sem ért, amikor hasonló eset miatt a Barcelona kapott tizenegyest.
És dühít, hogy elég madridi részről némi nyomásgyakorlás a játékvezetői karra, máris látványosan oda a következetesség....
Egyébként nagyon örülök a győzelemnek!
Pavel írta:Nehéz szülés volt. Köszönhetően a remek spanyol játékvezetésnek. Érdekes A hét elején sírtak a real-nál, hogy a bírók milyen sokat segítenek nekünk. A bírói testület azonnal lépett.
10 embernél egy vkp helyére egy támadó?mess2009 írta:ismét az a fránya hatékonyság!!! két meccsre való helyzet maradt ki Keita egyedül 3-4 et, ezért szerintem a II. közepén Pedróra kellett volna cserélni.
a bíró, gyalázat arra nem is tudok mit mondani, a Madrid már sajna vezet az 5. prctől.
Szerintem a Szenzációs-Pique kiállítása előtt a kulcs eladott labda Messi-é volt a kp-án, onnan alakult ki a kavarc a 16-os előtt. Mindenesetre tényleg nem megy Ibranak mostanában.MR. TROMORT777 írta: Ibra vegyes, voltak szép megoldásai, de ez még nagyon gyér. Kihagyott egy 1v1 helyzetet, és Pique kiállításánál is ő adta el a labdát. Valamennyire hatott a beszélgetés, remélem kövi meccsen jobb lesz.