Nálam Iniesta a meccs embere, ebben a szezonban ez volt a TOP produkció Tőle (szubjektív), még most sem térek magamhoz. Ilyen könnyedén sétálni az emberhalmazban...lehelletfinom "bőrök" közepette...ZSENIÁLIS!!! Soha nem öncélú, mégis szórakoztató, öröm nézni azt az eleganciát és könnyedséget, ami jellemzi.
Messi nagyon sokat tett ma a csapatért, főleg a második félidőben, rengeteg bruszt, labdatartás, gólpassz, gól és majdnem gólpassz(nem rajta múlt

)
Természetesen mindenki odarakta a maga munkáját, jó volt az egység, masszívak voltunk a kiállítás ellenére is, a Getafe helyzet nélkül játszotta végig a meccset, kár volt a második pirosért. Nem tudom eldönteni, megérte-e azt a színt, Rafa utolsó ember volt, nem fért a labdához, szabálytalan volt, van akinél ez tizi és piros, van akinél tizi és sárga.
Piqué megmozdulása teljesen felesleges volt, elsőre nálam is piros.
Sajnálom Keitát, mert szeretem, egyet minimum lőhetett volna, amit szépen meg is csinált, a második helyzetnél én visszacsorgattam volna Ininek, nem a lövést választottam volna, pláne így,.. nagyobbat kapott a levegő, mint a bőr.

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano