Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az a kemény, hogy nekem szériám sem volt... vagyis nem is indult be... IV. osztályú csapattól kikapni, hát elég vicces... a többi csapat mind jól áll és ez elviszi már teljesen a legelején...Fernando írta:Hát detto. Egyiket vitte a KalPa már. Nyerő széria dirr, most meg megy ez is ahogy lesem. Nem baj. Nem nyerhetek mindig, bár egy ilyen nevenincs csapattól kikapni. Hétvégén a bajnokot oktatták mostmeg...Bobberto írta:Basszus csak én csodálkozom, hogy a Quevilly a Rennes ellen 1-0-ra a félidőben?:(:(
Meg lesz ez vajon? Nagyon remélem nem akarok már az első 90 percbe elbukni a szelót bár sehogy sem akarom elbukni persze...
Hát detto. Egyiket vitte a KalPa már. Nyerő széria dirr, most meg megy ez is ahogy lesem. Nem baj. Nem nyerhetek mindig, bár egy ilyen nevenincs csapattól kikapni. Hétvégén a bajnokot oktatták mostmeg...Bobberto írta:Basszus csak én csodálkozom, hogy a Quevilly a Rennes ellen 1-0-ra a félidőben?:(:(
Meg lesz ez vajon? Nagyon remélem nem akarok már az első 90 percbe elbukni a szelót bár sehogy sem akarom elbukni persze...
Azér' mondom, mert amikor én felnéztem, akkor már normális volt.Fernando írta: Szerk.: már javították 1 egész napig az volt fönt.
www.tippmix.hulevproff írta:Hol?Fernando írta: Szerk.: mi a francot művelnek a tippmixnél? kevés a bevétel? ennyit nyertem? a kínálat fele csak 5-ös kötésben fogadható...
Én nem látom.
Én kivettem tippmixen, mert biztos voltam benne, hogy a kedvenc csapatom a Saints megnyeri!Barcaforever írta:2.4nagyi írta:csak úgy kiváncsiságból.. nem tudja valaki, hogy milyen szorzó volt a hétvégén a Saints-re a Superbowl-on?
Én mondtam az embereknek akikekkel beszéltem vasárnap, menjenek és pakolják meg a Szenteket, de nem hallgattak rám, mert a Colts 1000 %, h nyerni fog...
Hol?Fernando írta: Szerk.: mi a francot művelnek a tippmixnél? kevés a bevétel? ennyit nyertem? a kínálat fele csak 5-ös kötésben fogadható...
látom te is bízol a Gran Canariában, M. Cityben és West BrombanFernando írta:Grat mindenkinek aki nyert tegnap. Még Nekedis Norbi. Egyébként tippmixen nem igen lehet csak ritkán tenni NBA-re, pedig azt énis fogadnám. Főleg a Lakers-re Kobe miatt. (bár annyira nem vagyok kosár fan).
Mára:
1.
Gran Canaria vs. Nymburk H 1.20
Quevilly vs. Rennes V 1.38
Vesoul S. vs. PSG jut tovább V 1.14
Man. City vs. Bolton H 1.38
West Brom vs. Scunthorpe H 1.40
Odds: 3.647
2.
Brose Bamberg vs. Bilbao V 1.88 (!)
KalPa vs. Turku H 1.54
Werder vs. Hoffenheim jut tovább H 1.30
Odds: 3.764
Tegnap este jött a Graaf+Szávay+Robredo kombó azzal jött 1850ft,ma éjjel jött az orlando,san jose,dallas kombó az 1500at hozott szal bwinen most van 8400,tegnapi 5000hez képest egészen jól zártam,mára sztem teniszt rakok csak nagyobb téttel de még délutánra kitalálom pontosan.Neked meg nagyon nagy gratula a nyerő szériádhozFernando írta:Te hogy állsz ma Norbi?Frölunda neked is elment, mint ahogy a kollégának lejjebb?
![]()
Szerk.: Zwolle 4-1. Bakker már két gólt rúgott. Nem vicc ez a neve a tagnak.
2.4nagyi írta:csak úgy kiváncsiságból.. nem tudja valaki, hogy milyen szorzó volt a hétvégén a Saints-re a Superbowl-on?
szerencsére nyert a Braga, úgyhogy csak 500t buktam ma.Fernando írta:Valaki szurkoljon már ellenemFernando írta:Nah behúzta végül simán a Marseille 5-1-el.Az utóbbi hét nagyon jövedelmező volt. Hétfő, kedd és péntek kivételével minden nap nyertem.
Szerk. mára:
Szávay vs. Gorortsova H 1.35
Zwolle vs. Roosendahl H 1.63
Telstar vs. De Graafschap V 1.57
3.45-ös odds.8 nap alatt ez az 5. elég valószínűleg győztes szelvényem.
(Sorozatban a 3.)
Szávay ellenfele feladta 6:1, 1:0-nál. A Zwolle a 70. percben 3-1-re megy 0-1ről emberelőnyben, és ugyancsak a 70. percben 0-2-re vezet a Graafschap is.
Szerk.: senzu, te elég rendesen szülöd a pénzt. Nem ökörség töb szelvényre ugyanazt a meccset rátenni? Most pl a Frölunda szívatott meg ahogy nézem.
Fernando írta:Te hogy állsz ma Norbi?Frölunda neked is elment, mint ahogy a kollégának lejjebb?
![]()
Szerk.: Zwolle 4-1. Bakker már két gólt rúgott. Nem vicc ez a neve a tagnak.