Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igaz, de a Bordó az nem Inter. és a francia az nem az olasz a bajnokság. És a Bordó előtte a boulegne-vel is x elt. Az Inter azért formában van. Mindenesetre bízom bennük, én megraktam őket.socio66 írta:Hát,nem tudom,múlt hétvégén a Bordóval volt ez,idegenben játszottak a Rennes-el és kb. ekkora odds volt rájuk.Barcaman14 írta:Nézelődtem a tippmix.hu-n már hétvégéreés a Napoli-Inter meccsen megakadt a szemem! Az Inter-re 2,25-ös szoró van!
Jó formában van a Napoli az vitathatatlan de ennyire?!
Mindenesetre elég kecsegtető!
Meg is tettem,erre a Rennes 4-2-re nyert,a második félidő elején már hárommal mentek..
Szóval óvatosan az ilyenekkel,az oddsmesterek nem hülyék.
Igen. Szerintem se tuti!szajko írta:Mi az istentől érzitek ti annyira azt az Everton - Chelsea-t országos kettesnek?:roll:
Chelsea a Hull ellen 1 nagy rakás kaki volt, az Evertonnak meg mostanság megy.
Hát,nem tudom,múlt hétvégén a Bordóval volt ez,idegenben játszottak a Rennes-el és kb. ekkora odds volt rájuk.Barcaman14 írta:Nézelődtem a tippmix.hu-n már hétvégéreés a Napoli-Inter meccsen megakadt a szemem! Az Inter-re 2,25-ös szoró van!
Jó formában van a Napoli az vitathatatlan de ennyire?!
Mindenesetre elég kecsegtető!
ezen énis gondolkodtam, hogy kiveszem a Romát, csak nemtudtam hogy mivel helyettesítsem...köszi az ötletet!Barcaforever írta:Mint mindig elég sok a meccs...Kardi írta:Hétvégére ezt tervezem, szerintetek milyen lenne:
Manchester City - Stoke H 1.40
Bolton - Tottenham V 2.13
Crystal Palace - Aston Villa V 1.75
Xerez - Real Madrid V 1.26
Roma - Palermo H 1.61
Napoli - Inter V 2.25
Sp. Gijon - Valencia V 1.85
Atl. Madrid - Barcelona V 1.63
....5006940 FT
Sztem vedd ki a Romát és ha pótolni akarod rakd be a bordeaux-t otthon és sztem mehet úgy.
Mint mindig elég sok a meccs...Kardi írta:Hétvégére ezt tervezem, szerintetek milyen lenne:
Manchester City - Stoke H 1.40
Bolton - Tottenham V 2.13
Crystal Palace - Aston Villa V 1.75
Xerez - Real Madrid V 1.26
Roma - Palermo H 1.61
Napoli - Inter V 2.25
Sp. Gijon - Valencia V 1.85
Atl. Madrid - Barcelona V 1.63
....5006940 FT
És igen!!Végre nyertemBarcaman14 írta:Ma biztosra megyek:![]()
Man.City-Bolton H 1,38
Fulham-Burnley H 1,60
Cardiff-Peterborough H 1,48
West Brom.-Scunthorpe H 1,40
500ft2290ft
Bár mostanában már ezek a "biztos" szelvények sem jönnek
NO COMMENTvarnagykrisztian írta:Keddre:
Manchester City - Bolton H 1.38
Fulham - Burnley H 1.60
Cardiff - Peterborough H 1.48
Leicester - Doncaster H 1.74
West Bromwich - Scunthorpe H 1.40
3002388 HUF
Nekem is elvitte...Fernando írta:Hát detto. Egyiket vitte a KalPa már. Nyerő széria dirr, most meg megy ez is ahogy lesem. Nem baj. Nem nyerhetek mindig, bár egy ilyen nevenincs csapattól kikapni. Hétvégén a bajnokot oktatták mostmeg...Bobberto írta:Basszus csak én csodálkozom, hogy a Quevilly a Rennes ellen 1-0-ra a félidőben?:(:(
Meg lesz ez vajon? Nagyon remélem nem akarok már az első 90 percbe elbukni a szelót bár sehogy sem akarom elbukni persze...