Érdemes megelsni...
Tudom, hogy youtube videó, de sok ember már elfelejtette, hogy Ibra milyen, ha jól játszik - nálunk. Szerintem 1 gól, és visszaáll, de amíg nem lő, addig egyre stresszesebb, és ezért nehezebben jön a gól, ezért... Értitek, ördögi kör

Szerintem elsősorban bízni kell benne, és nem CSAK a rosszat kiemelni - mert azon röhögök, amikor valaki olyat ír, hogy "persze, jól passzol, meg technikás, de ezt most hagyjuk".
Én remélem, hogy a hétvégén is ő kezd majd - egy Messi-Bojan támogatással

- és végre meglövi a gáttörő gólját.
Majdnem fél szezonon át bizonyította, hogy képes a Barca szintjén játszani - habár még van mit tanulnia -, és most sokan temetik... Szomorú, de ez van, ilyen a világ. Én bízok a Svédben, és remélem, hogy végre megtöri a "csendet", és visszatalál a régi formájához.
u.i.: Aki csak a mentalitását kritizálja, annak nem szól a nagyrésze a hsz-emnek, azzal gond van, ezt énis belátom. De véleményem szerint ez is azért van, mert el van keseredve, hogy nem tud gólt lőni, és ez kihat a mentalitására - ami természetesen nem mentség. De az utolsó meccsen pl eléggé sok lasztit szerzett meg, ezt is meg kell említeni azért... A fejlődés érezhető, szerintem max 3meccs, és megint tündökölni fog. Csak legyen igazam..